aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 151 of 244Next

Pamiętacie czasy gdy artyści pop mieli dobre, ciekawe wideoklipy? 🙂

Streaming killed the video star.

Ten nie jest zły. 😉

Feel old yet?

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

Efektowna i bardzo przekonująca orka do obiadu i porządków. No ale sami się prosili. Odpowiedź o 20, pewnie miny będą nietęgie. Jakoś wierzę bardziej jemu, bo gołym okiem było widać różne napięcia, problemy z ego, a o lajkowaniu przez mamę Stanowskiego pisałem nawet na tym forum.

Bardzo jestem zawiedziony Smokowskim, że z Borkiem dzieje się coś złego było widać od kilku lat. Ale to w sumie pewnie po prostu bezlitośnie obnażył internet.

Ps. Trochę źle zasugerowałem, o 20 jest Hejt Park z pozostałą trójką z Radomia, który zapowiedzieli już kilka dni temu.

Tak, ciekawi mnie ta drama, bo wreszcie dotyczy ludzi których znam od wielu, wielu lat jeszcze przed powstaniem Kanału Sportowego.

nie będę tracił godziny życia na ich przepychanki, niech giną. Jedynym dziennikarzem sportowym był tam Pol - jakoś mi nigdy do reszty nie pasował. To co robią przypomina raczej piłkarski Jastrząb post

Znam te wszystkie postacie, ale, w sumie głupio się przyznać, bo interesuję się sportem, a w szczególności piłką nożną, nie do końca kojarzę czym jest (był?) ten Kanał Sportowy. Tym bardziej, że z Waszej reakcji tutaj widzę, że to jakaś popularna rzecz (program? audycja? podcast?).

W największym możliwym skrócie. Założyli we czterech kanał na You Tubie. Miał być o sporcie i wbrew powszechnej opinii nadal jest tam o tym dużo (np samych piłkarskich magazynów jest osiem), ale popularność zdobył dzięki Hejt Parkom, czyli wieczornym programom, gdzie w formie wywiadu rzeki pytania do studia mogli zadawać także widzowie. Przekrój gości ogromny, od Patryka Vegi, przez Roberta Gawlińskiego, Grabaża i Aleksandra Kwaśniewskiego. Z czasem Stanowski, znudzony sportem, odbił zupełnie do świata polityki i celebrytów, co okazało się strzałem w dziesiątkę i przyniosło każdemu za zeszły rok po milion złotych dywidendy na głowę.

I tutaj historia się rozchodzi, na moje oko rację ma Stanowski, bo aktywność kolegów zmniejszała się, Smokowski czasem zrobił Hejt Park z muzykami, Borek siedział w poniedziałki w Misji Futbol, a na kanał zapierdzielali Pol i Stanowski. Dalej jest już historia wzajemnych zarzutów: o podziale wpływów, stylu życia, przeroście ego, siedzeniu trzy miesiące rocznie w Tajlandii poza kanałem (Borek), o jakimś cichym sterowaniu kanałem przez Leśnodorskiego (dawny właściciel Legii) i również borkowej niechęci do Weszło.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data listopad 10, 2023, 20:42

W największym możliwym skrócie. Założyli we czterech kanał na You Tubie. Miał być o sporcie i wbrew powszechnej opinii nadal jest tam o tym dużo (np samych piłkarskich magazynów jest osiem), ale popularność zdobył dzięki Hejt Parkom, czyli wieczornym programom, gdzie w formie wywiadu rzeki pytania do studia mogli zadawać także widzowie. Przekrój gości ogromny, od Patryka Vegi, przez Roberta Gawlińskiego, Grabaża i Aleksandra Kwaśniewskiego. Z czasem Stanowski, znudzony sportem, odbił zupełnie do świata polityki i celebrytów, co okazało się strzałem w dziesiątkę i przyniosło każdemu za zeszły rok po milion złotych dywidendy na głowę.

I tutaj historia się rozchodzi, na moje oko rację ma Stanowski, bo aktywność kolegów zmniejszała się, Smokowski czasem zrobił Hejt Park z muzykami, Borek siedział w poniedziałki w Misji Futbol, a na kanał zapierdzielali Pol i Stanowski. Dalej jest już historia o podziale wpływów, stylu życia, przeroście ego, siedzeniu trzy miesiące rocznie w Tajlandii poza kanałem (Borek), zarzuty o jakimś cichym sterowaniu kanałem przez Leśnodorskiego (dawny właściciel Legii) i również borkowej niechęci do Weszło.

Dzięki, już mniej więcej rozumiem 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Od wczoraj ta żenująca reklama zyskała drugie życie i nie mogę przestać się śmiać ze stolika prawdziwych skurwieli 🙂 Może w sumie cancel culture nie jest takie złe? Przecież na Zachodzie to byłby koniec kariery, albo zesłanie do wiadomości sportowych Polonii 1.

Wysłuchałem sobie na raty, częściowo w tle, wideo Stanowskiego. Odpowiedź KS mnie nie obchodzi, wystarczy mi ryja Borka i bijącego od niego menelsko-burackiego vibe'u 🙂

Nie zrobili odpowiedzi, zrezygnowali i życzyli mu wszystkiego dobrego. Borek przez zęby 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Żeby już nie zaśmiecać wątku o serialach:

Cytat z robgordon data listopad 17, 2023, 13:11

Pamiętam że kiedyś spróbowałem Spotify bez reklam. Najgorsze było nie to, że są, ale że wciąż leciała ta sama. Nigdy więcej.

U mnie jest włączone w pracy codziennie przez 8h więc tak, to potrafi dać w kość, ale nie są aż tak często więc da się przeżyć.

Czasami coś im się chrzani i puszczają reklamy w innych językach, ostatnio mieliśmy ubaw gdy przez jakieś 2 tygodnie załączała się reklama tej ich apki Soundtrap do tworzenia muzyki z gostkiem nawijającym w hindi 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Takie se. Trochę nie pasujące klimatem do baśni - chodzi głównie o ten gitarowy riff. Próbowałem podłożyć to pod trailer - zwrotka pasuje, refren zupełnie nie.

Przede wszystkim sam oryginał jest przeciętny. Tu należy docenić, że ta wersja jest wyrazista i że zebrali niezłą ekipę. Nie pamiętam takiego zatrzęsienia gwiazd muzyki (dodając do tego Sanah) zagonionych do promocji polskiego filmu. Że nie pasuje? Pewnie pojawi się w napisach końcowych.

Monika Brodka i Kaśka Sochacka wyglądają tutaj jak wysuszone 40-latki, operator niezbyt się postarał. Najczęściej nie trafia do mnie Męskie Granie, więc i Kleksowe Granie nie chwyciło.

To jest muzyczny odpowiednik deseru Rachel z Przyjaciół. Dla mnie bardzo słabe, kompletnie nie trafiają do mnie takie zlepki artystów z łapanki, gdzie każdy robi swoje i nic do siebie nie pasuje.

Cytat z Szaman data listopad 17, 2023, 16:33

operator niezbyt się postarał

Ojej.

Operatorka operatorką, ale ludzie od oświetlenia powinni zmienić pracę.

Ktoś z was chyba pisał kiedyś, że zawieszał mu się Netflix na telewizorze?

Chyba ja. Nie tyle zawieszał, co wyłączał się w 8-10 i 18-20 minucie. Głównie na Netfliksie, ale czasem też na innych streamingach.

to też ciekawe - jakoś temu zaradziłeś? Mam od 3 dni takie coś na telewizorze, że po  kilku minutach zatrzymuje się film i nie idzie dalej. Po wyjściu na główną stronę, odczekaniu i wejściu w ten film można dalej oglądać i znów po kilku minutach jest to samo. A jak wyjdzie się tylko na chwilę i znów odpali to buforuje do 25% i się zatrzymuje. Zresetowałem aplikacje i nadal to samo.

PreviousPage 151 of 244Next