aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 183 of 244Next

Taki randomowy przykład jutuberów kupujących sobie subskrybentów, bo YT mi polecił:

https://www.youtube.com/@AndrewandNicki/videos

Rzekomo 115 tys. subskrybentów, a filmy prawie nie mają wyświetleń. To sprzed 2 dni, w którym chwalą się że dostali od YT tzw. "Silver Play Button" za przekroczenie granicy 100 tys. subskrybcji, ma całe 58 wyświetleń, 6 polubień i 0 komentarzy.

Najwyraźniej da się oszukiwać na konkursie jedzenia hot dogów i kraść puste tace innym zawodnikom mimo, że wszyscy patrzą. Co za absurd 😀

https://nypost.com/2024/07/09/us-news/in-hot-water-cheating-allegations-rock-nathans-famous-hot-dog-eating-contest/

So sexy, confident

and intelligent

Ale w sumie to chodzi tylko o to pierwsze, więc cycki i dupy, bo coś tam coś tam feminizm coś tam coś tam empowerment.

Nie wiem co gorsze, piosenka czy klip.

A widzę, że dodatkowa aferka, bo jednym z producentów jest Dr Luke (Łukasz Gottwald, polskiego pochodzenia tak w ogóle), który miał kilka lat temu zarzuty o molestowanie Keshy czy coś. Nie pamiętam, jak to się skończyło.

W ogóle, brzmi to trochę jak Stupid Love Gagi.

Kesha oskarżyła Luke'a o gwałt, a on ją o zniesławienie. Oczywiście tuż przed procesem doszło do tajnej ugody, dzięki której jak nietrudno się domyślić Kesha wzbogaciła się o co najmniej siedmio, jeśli nie ośmiocyfrową sumkę.

Brzmienie tego kawałka jest mam wrażenie spóźnione o jakieś 5 lat co najmniej.

Cóż... Po dwóch albumach, które były porażkami, wraca do brzmień z czasów jej ostatnich sukcesów, czyli właśnie sprzed 5-10 lat. No i próbuje to wymieszać z kiczowatą estetyką lat 90, które teraz są na czasie.

Wlatuje jednym uchem, wylatuje drugim. To wzdychanie miało chyba być haczykiem, ale nie zostało w głowie.

Czy młoda Affleckowa jest chora psychicznie? Już od dawna na zdjęciach widzę, że ciągle w masce na ulicy chodzi. Co to za brednie o infekcji z 2019 roku, czemu łączy to z covidem? Kim są "members of our community"? Tyle pytań. Biedna, ledwo daje radę w tym mówić i oddychać.

Ona nie choruje na coś przypadkiem?

Rzekomo choruje, ale czemu wcześniej nie chodziła w masce, przed covidem?

Biden wczoraj nazwał Zelenskiego Putinem. 😅

Ciekawostka. W mojej firmie trwa remont. Prowadzi go firma… TENET 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A w jakiej kolejności ten remont robią? Bo jeśli w tenetowej to po będzie gorzej niż przed 😀

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wiesz, w sumie cholera wie. Zajmują się instalacją ppoż, mam nadzieję że nie skończą pożarem 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

W swoim słynnym przedśmiertnym felietonie Tomasz Beksiński napisał, że pora umierać, bo Jimmy Page zagrał razem z Puffem Daddym. Tak jakoś mi się skojarzyło.

Dla szczęśliwie niewtajemniczonych, w viralowym filmiku gość robił sondę uliczną w stylu dawnej Vivy, podpita dziewczyna pokazała mu jak napluć na penisa, aby mężczyzna był nawilżony i zadowolony. I tyle. Co w tym zabawnego, nie wiem. Teraz dziewczyna dostaje 30 tys$ za to, że pokaże się na kilka godzin w jakiejś dyskotece, dostała kontrakt na własne reality show i jak widać wyżej może dalej monetyzować swoje pięć minut.

Właśnie miałem wklejać. Hollywood Reporter już naprawdę szoruje po dnie skoro robi wywiad z menadżerką kogoś takiego i daje go w kategorii "business news."

Discussing Film nie lepszy, bo THR nie ukrywa, że jest stroną także z kategorii lifestyle/buisness/reality show/co się komu urodziło.

Cytat z Szaman data lipiec 13, 2024, 18:37

dostała kontrakt na własne reality show i jak widać wyżej może dalej monetyzować swoje pięć minut.

Sprzedawanie się na Only Fans, operacje plastyczne i odwyki pewnie już czekają w kolejce.

Aż tak jej źle nie życzę, mimo, że to najgłupsza kariera ostatnich lat. Aż do czasu kolejnej najgłupszej kariery. A tak przy okazji, branża filmowa, wbrew powyższemu entuzjazmowi, ma problem- zanim zdążą nakręcić i wypuścić na ekrany film z gagiem nawiązującym do mema, to wszyscy o nim zapomną. Kto jeszcze pamięta o szkockiej atrakcji z Willym Wonką, albo chillijskim piwie z Gwiezdnych Wojen? A to wszystko z tego roku. Nie zazdroszczę scenarzystom Strasznego filmu 6 🙂

PreviousPage 183 of 244Next