Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 10 lipca, 2024, 11:22Taki randomowy przykład jutuberów kupujących sobie subskrybentów, bo YT mi polecił:
https://www.youtube.com/@AndrewandNicki/videos
Rzekomo 115 tys. subskrybentów, a filmy prawie nie mają wyświetleń. To sprzed 2 dni, w którym chwalą się że dostali od YT tzw. "Silver Play Button" za przekroczenie granicy 100 tys. subskrybcji, ma całe 58 wyświetleń, 6 polubień i 0 komentarzy.
Taki randomowy przykład jutuberów kupujących sobie subskrybentów, bo YT mi polecił:
https://www.youtube.com/@AndrewandNicki/videos
Rzekomo 115 tys. subskrybentów, a filmy prawie nie mają wyświetleń. To sprzed 2 dni, w którym chwalą się że dostali od YT tzw. "Silver Play Button" za przekroczenie granicy 100 tys. subskrybcji, ma całe 58 wyświetleń, 6 polubień i 0 komentarzy.
Cytat z Mierzwiak data 10 lipca, 2024, 19:23Najwyraźniej da się oszukiwać na konkursie jedzenia hot dogów i kraść puste tace innym zawodnikom mimo, że wszyscy patrzą. Co za absurd 😀
https://nypost.com/2024/07/09/us-news/in-hot-water-cheating-allegations-rock-nathans-famous-hot-dog-eating-contest/
Najwyraźniej da się oszukiwać na konkursie jedzenia hot dogów i kraść puste tace innym zawodnikom mimo, że wszyscy patrzą. Co za absurd 😀
Cytat z Mierzwiak data 12 lipca, 2024, 09:16So sexy, confident
and intelligent
Ale w sumie to chodzi tylko o to pierwsze, więc cycki i dupy, bo coś tam coś tam feminizm coś tam coś tam empowerment.
Nie wiem co gorsze, piosenka czy klip.
https://www.youtube.com/watch?v=EVIJUH29pjU
So sexy, confident
and intelligent
Ale w sumie to chodzi tylko o to pierwsze, więc cycki i dupy, bo coś tam coś tam feminizm coś tam coś tam empowerment.
Nie wiem co gorsze, piosenka czy klip.
Cytat z Marek Pilarski data 12 lipca, 2024, 10:13A widzę, że dodatkowa aferka, bo jednym z producentów jest Dr Luke (Łukasz Gottwald, polskiego pochodzenia tak w ogóle), który miał kilka lat temu zarzuty o molestowanie Keshy czy coś. Nie pamiętam, jak to się skończyło.
A widzę, że dodatkowa aferka, bo jednym z producentów jest Dr Luke (Łukasz Gottwald, polskiego pochodzenia tak w ogóle), który miał kilka lat temu zarzuty o molestowanie Keshy czy coś. Nie pamiętam, jak to się skończyło.
Cytat z Marek Pilarski data 12 lipca, 2024, 10:14W ogóle, brzmi to trochę jak Stupid Love Gagi.
W ogóle, brzmi to trochę jak Stupid Love Gagi.
Cytat z Mierzwiak data 12 lipca, 2024, 10:19Kesha oskarżyła Luke'a o gwałt, a on ją o zniesławienie. Oczywiście tuż przed procesem doszło do tajnej ugody, dzięki której jak nietrudno się domyślić Kesha wzbogaciła się o co najmniej siedmio, jeśli nie ośmiocyfrową sumkę.
Brzmienie tego kawałka jest mam wrażenie spóźnione o jakieś 5 lat co najmniej.
Kesha oskarżyła Luke'a o gwałt, a on ją o zniesławienie. Oczywiście tuż przed procesem doszło do tajnej ugody, dzięki której jak nietrudno się domyślić Kesha wzbogaciła się o co najmniej siedmio, jeśli nie ośmiocyfrową sumkę.
Brzmienie tego kawałka jest mam wrażenie spóźnione o jakieś 5 lat co najmniej.
Cytat z Marek Pilarski data 12 lipca, 2024, 10:32Cóż... Po dwóch albumach, które były porażkami, wraca do brzmień z czasów jej ostatnich sukcesów, czyli właśnie sprzed 5-10 lat. No i próbuje to wymieszać z kiczowatą estetyką lat 90, które teraz są na czasie.
Cóż... Po dwóch albumach, które były porażkami, wraca do brzmień z czasów jej ostatnich sukcesów, czyli właśnie sprzed 5-10 lat. No i próbuje to wymieszać z kiczowatą estetyką lat 90, które teraz są na czasie.
Cytat z Szaman data 12 lipca, 2024, 10:40Wlatuje jednym uchem, wylatuje drugim. To wzdychanie miało chyba być haczykiem, ale nie zostało w głowie.
Wlatuje jednym uchem, wylatuje drugim. To wzdychanie miało chyba być haczykiem, ale nie zostało w głowie.
Cytat z Mierzwiak data 12 lipca, 2024, 14:12Czy młoda Affleckowa jest chora psychicznie? Już od dawna na zdjęciach widzę, że ciągle w masce na ulicy chodzi. Co to za brednie o infekcji z 2019 roku, czemu łączy to z covidem? Kim są "members of our community"? Tyle pytań. Biedna, ledwo daje radę w tym mówić i oddychać.
https://www.youtube.com/watch?v=U5nC-VDs-Qo
Czy młoda Affleckowa jest chora psychicznie? Już od dawna na zdjęciach widzę, że ciągle w masce na ulicy chodzi. Co to za brednie o infekcji z 2019 roku, czemu łączy to z covidem? Kim są "members of our community"? Tyle pytań. Biedna, ledwo daje radę w tym mówić i oddychać.
Cytat z Marek Pilarski data 12 lipca, 2024, 15:19Ona nie choruje na coś przypadkiem?
Ona nie choruje na coś przypadkiem?
Cytat z Marek Pilarski data 12 lipca, 2024, 16:04Biden wczoraj nazwał Zelenskiego Putinem. 😅
https://twitter.com/princekendalll/status/1811556907574002089?t=xWo6QwBLoYZ4kZAtiDo7HA&s=19
Biden wczoraj nazwał Zelenskiego Putinem. 😅
biden’s team preparing for tonight pic.twitter.com/mO86iWlwX9
— kendall roy’s second wife (@princekendalll) July 12, 2024
Cytat z robgordon data 12 lipca, 2024, 16:53Ciekawostka. W mojej firmie trwa remont. Prowadzi go firma… TENET 😉
Ciekawostka. W mojej firmie trwa remont. Prowadzi go firma… TENET 😉
Cytat z Mierzwiak data 12 lipca, 2024, 17:46A w jakiej kolejności ten remont robią? Bo jeśli w tenetowej to po będzie gorzej niż przed 😀
A w jakiej kolejności ten remont robią? Bo jeśli w tenetowej to po będzie gorzej niż przed 😀
Cytat z robgordon data 12 lipca, 2024, 23:17Wiesz, w sumie cholera wie. Zajmują się instalacją ppoż, mam nadzieję że nie skończą pożarem 😉
Wiesz, w sumie cholera wie. Zajmują się instalacją ppoż, mam nadzieję że nie skończą pożarem 😉
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2024, 18:37W swoim słynnym przedśmiertnym felietonie Tomasz Beksiński napisał, że pora umierać, bo Jimmy Page zagrał razem z Puffem Daddym. Tak jakoś mi się skojarzyło.
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1812167752679055717
Dla szczęśliwie niewtajemniczonych, w viralowym filmiku gość robił sondę uliczną w stylu dawnej Vivy, podpita dziewczyna pokazała mu jak napluć na penisa, aby mężczyzna był nawilżony i zadowolony. I tyle. Co w tym zabawnego, nie wiem. Teraz dziewczyna dostaje 30 tys$ za to, że pokaże się na kilka godzin w jakiejś dyskotece, dostała kontrakt na własne reality show i jak widać wyżej może dalej monetyzować swoje pięć minut.
W swoim słynnym przedśmiertnym felietonie Tomasz Beksiński napisał, że pora umierać, bo Jimmy Page zagrał razem z Puffem Daddym. Tak jakoś mi się skojarzyło.
The Hawk Tuah girl has got several offers to star in movies but turned them all down
“One producer wanted to reshoot his movie’s ending to include her... I’ve talked to these producers & said, Hire an actress. She’s not a professional actress”
(Source: https://t.co/pzXayn0OzL) pic.twitter.com/Gy70HPamN4
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) July 13, 2024
Dla szczęśliwie niewtajemniczonych, w viralowym filmiku gość robił sondę uliczną w stylu dawnej Vivy, podpita dziewczyna pokazała mu jak napluć na penisa, aby mężczyzna był nawilżony i zadowolony. I tyle. Co w tym zabawnego, nie wiem. Teraz dziewczyna dostaje 30 tys$ za to, że pokaże się na kilka godzin w jakiejś dyskotece, dostała kontrakt na własne reality show i jak widać wyżej może dalej monetyzować swoje pięć minut.
Cytat z Mierzwiak data 13 lipca, 2024, 18:40Właśnie miałem wklejać. Hollywood Reporter już naprawdę szoruje po dnie skoro robi wywiad z menadżerką kogoś takiego i daje go w kategorii "business news."
Właśnie miałem wklejać. Hollywood Reporter już naprawdę szoruje po dnie skoro robi wywiad z menadżerką kogoś takiego i daje go w kategorii "business news."
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2024, 18:42Discussing Film nie lepszy, bo THR nie ukrywa, że jest stroną także z kategorii lifestyle/buisness/reality show/co się komu urodziło.
Discussing Film nie lepszy, bo THR nie ukrywa, że jest stroną także z kategorii lifestyle/buisness/reality show/co się komu urodziło.
Cytat z Mierzwiak data 13 lipca, 2024, 18:51Cytat z Szaman data lipiec 13, 2024, 18:37dostała kontrakt na własne reality show i jak widać wyżej może dalej monetyzować swoje pięć minut.
Sprzedawanie się na Only Fans, operacje plastyczne i odwyki pewnie już czekają w kolejce.
Cytat z Szaman data lipiec 13, 2024, 18:37dostała kontrakt na własne reality show i jak widać wyżej może dalej monetyzować swoje pięć minut.
Sprzedawanie się na Only Fans, operacje plastyczne i odwyki pewnie już czekają w kolejce.
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2024, 18:55Aż tak jej źle nie życzę, mimo, że to najgłupsza kariera ostatnich lat. Aż do czasu kolejnej najgłupszej kariery. A tak przy okazji, branża filmowa, wbrew powyższemu entuzjazmowi, ma problem- zanim zdążą nakręcić i wypuścić na ekrany film z gagiem nawiązującym do mema, to wszyscy o nim zapomną. Kto jeszcze pamięta o szkockiej atrakcji z Willym Wonką, albo chillijskim piwie z Gwiezdnych Wojen? A to wszystko z tego roku. Nie zazdroszczę scenarzystom Strasznego filmu 6 🙂
Aż tak jej źle nie życzę, mimo, że to najgłupsza kariera ostatnich lat. Aż do czasu kolejnej najgłupszej kariery. A tak przy okazji, branża filmowa, wbrew powyższemu entuzjazmowi, ma problem- zanim zdążą nakręcić i wypuścić na ekrany film z gagiem nawiązującym do mema, to wszyscy o nim zapomną. Kto jeszcze pamięta o szkockiej atrakcji z Willym Wonką, albo chillijskim piwie z Gwiezdnych Wojen? A to wszystko z tego roku. Nie zazdroszczę scenarzystom Strasznego filmu 6 🙂