Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 13 lipca, 2024, 20:13Cytat z Szaman data lipiec 13, 2024, 18:55Aż tak jej źle nie życzę, mimo, że to najgłupsza kariera ostatnich lat.
To nie życzenie, ot darmowa wróżba 🙂
Cytat z Szaman data lipiec 13, 2024, 18:55Aż tak jej źle nie życzę, mimo, że to najgłupsza kariera ostatnich lat.
To nie życzenie, ot darmowa wróżba 🙂
Cytat z Mierzwiak data 14 lipca, 2024, 00:19Zdjęcie roku?
Trump raniony w ucho z jakiegoś rodzaju amunicji:
https://youtu.be/1ejfAkzjEhk?si=4p2eoqyI52zlZUr0
Zdjęcie roku?

Trump raniony w ucho z jakiegoś rodzaju amunicji:
Cytat z Szaman data 14 lipca, 2024, 00:25Zboczenie zawodowe, bo mam od razu Judda Nelsona na boisku szkolnym przed oczami 🙂
Wiem, że historia dzieje się na naszych oczach, ale nie idźmy w politykę. I tak nikt się nie zatrzyma, nie pojmie do jakiego wrzenia doprowadzono.
Zboczenie zawodowe, bo mam od razu Judda Nelsona na boisku szkolnym przed oczami 🙂
Wiem, że historia dzieje się na naszych oczach, ale nie idźmy w politykę. I tak nikt się nie zatrzyma, nie pojmie do jakiego wrzenia doprowadzono.
Cytat z Mierzwiak data 14 lipca, 2024, 09:30Tęskniliście za cyklem Mierzwiak pisze o Taylor Swift, prawda? 🙂
Otoż niejaka Karolina Sulej, cytuję, uznana pisarka i reporterka, kulturoznawczyni i zadeklarowana wielbicielka Taylor Swift, wydała niedawno książkę pt. Era Taylor Swift i niestety najwyraźniej napisała ją nie kulturoznawczyni, ale fanka właśnie, i to taka całkowicie zaślepiona, infantylna, niemająca zielonego pojęcia o tym jak działa show biznes i kreowanie wizerunku.
Wypowiedź o Swift z wywiadu z nią:
To miła, uczynna dziewczyna, pracowita i serdeczna. Widać przez lata, jak nierzadko przytłaczało ją to, co się wokół niej działo, że zwyczajnie gubiła się w meandrach sprzecznych opinii, które krążyły na jej temat w mediach społecznościowych, wraz z którymi dorastała i rozwijała karierę. Chciała wszystkich zadowolić i nierzadko dostawało jej się za to.
Jest wrażliwa, inteligentna i stara się wszystkim jak najlepiej zarządzać. Nie jest diwą, wciąż ma w sobie uroczą dziewczyńskość – niezręczność, filuterność, lekkość. Nie boi się tzw. cringe’u, lubi się wygłupiać, jest spontaniczna. Gwiazdorstwo realizuje na scenie, w tej błyszczącej personie. Poza sceną chce być po prostu artystką, twórczynią dbającą o swoją społeczność fanów i bliskich. Nie ma tu inwestowania w drogie, najmodniejsze aktualnie ciuchy, operacje plastyczne, nie ma epatowania ciałem, nie ma nawet wypracowanych stylizacji, jest wygoda i prostota – a to styl bliski wielu osobom.
https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,31127371,mozesz-byc-dziewczynskim-mezczyzna-i-dziewczynskim-tata-dziewczecia.html#s=BoxWeSl_1_3
Tęskniliście za cyklem Mierzwiak pisze o Taylor Swift, prawda? 🙂
Otoż niejaka Karolina Sulej, cytuję, uznana pisarka i reporterka, kulturoznawczyni i zadeklarowana wielbicielka Taylor Swift, wydała niedawno książkę pt. Era Taylor Swift i niestety najwyraźniej napisała ją nie kulturoznawczyni, ale fanka właśnie, i to taka całkowicie zaślepiona, infantylna, niemająca zielonego pojęcia o tym jak działa show biznes i kreowanie wizerunku.
To miła, uczynna dziewczyna, pracowita i serdeczna. Widać przez lata, jak nierzadko przytłaczało ją to, co się wokół niej działo, że zwyczajnie gubiła się w meandrach sprzecznych opinii, które krążyły na jej temat w mediach społecznościowych, wraz z którymi dorastała i rozwijała karierę. Chciała wszystkich zadowolić i nierzadko dostawało jej się za to.
Jest wrażliwa, inteligentna i stara się wszystkim jak najlepiej zarządzać. Nie jest diwą, wciąż ma w sobie uroczą dziewczyńskość – niezręczność, filuterność, lekkość. Nie boi się tzw. cringe’u, lubi się wygłupiać, jest spontaniczna. Gwiazdorstwo realizuje na scenie, w tej błyszczącej personie. Poza sceną chce być po prostu artystką, twórczynią dbającą o swoją społeczność fanów i bliskich. Nie ma tu inwestowania w drogie, najmodniejsze aktualnie ciuchy, operacje plastyczne, nie ma epatowania ciałem, nie ma nawet wypracowanych stylizacji, jest wygoda i prostota – a to styl bliski wielu osobom.
Cytat z Szaman data 14 lipca, 2024, 09:35Dla mnie przerażające, że napisała to dziennikarka z rocznika 1985, czyli osoba w wieku 39 lat. Że nie widzi w tym jakiejś niezręczności. To tak jakbym ja machnął wypracowanie o tym jaki Bruce Campbell jest wspaniały, cudowny, dowcipny, ma niesamowicie ciosaną szczękę i piękną uprawę lawendy 🙂
Dla mnie przerażające, że napisała to dziennikarka z rocznika 1985, czyli osoba w wieku 39 lat. Że nie widzi w tym jakiejś niezręczności. To tak jakbym ja machnął wypracowanie o tym jaki Bruce Campbell jest wspaniały, cudowny, dowcipny, ma niesamowicie ciosaną szczękę i piękną uprawę lawendy 🙂
Cytat z Mierzwiak data 14 lipca, 2024, 09:38To jeszcze post scriptum do "nie ma tu inwestowania w operacje plastyczne" 🙂
https://youtube.com/shorts/oTz-uSWKzkY?si=NW7PoDevLTnfRNJZ
To jeszcze post scriptum do "nie ma tu inwestowania w operacje plastyczne" 🙂
Cytat z Szaman data 14 lipca, 2024, 12:35😀
https://twitter.com/DEADLINE/status/1812261659932766687
😀
Travis Kelce's Mom Donna Joins Hallmark's 'Holiday Touchdown: A Chiefs Love Story' https://t.co/ePas2kEscQ
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) July 13, 2024
Cytat z robgordon data 14 lipca, 2024, 15:41Cytat z Mierzwiak data lipiec 14, 2024, 09:30Tęskniliście za cyklem Mierzwiak pisze o Taylor Swift, prawda?
https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,31127371,mozesz-byc-dziewczynskim-mezczyzna-i-dziewczynskim-tata-dziewczecia.html#s=BoxWeSl_1_3
Dziś była chyba w DDTVN. Niestety nie wiem co mówiła, bo gdy słyszę „Taylor Swift” to mój mózg automatycznie się przestawia na inne bodźce.
Cytat z Mierzwiak data lipiec 14, 2024, 09:30Tęskniliście za cyklem Mierzwiak pisze o Taylor Swift, prawda?
Dziś była chyba w DDTVN. Niestety nie wiem co mówiła, bo gdy słyszę „Taylor Swift” to mój mózg automatycznie się przestawia na inne bodźce.
Cytat z Ernest Kubica data 14 lipca, 2024, 23:43Dwa dni temu ludzie wstawiali do internetu odpowiedzi chatu GPT na temat finału ME. Chat odpowiadał, że finał się już odbył i wygrała Hiszpania 2:1. Trochę osób postawiło taki wynik u bukmachera.
Dwa dni temu ludzie wstawiali do internetu odpowiedzi chatu GPT na temat finału ME. Chat odpowiadał, że finał się już odbył i wygrała Hiszpania 2:1. Trochę osób postawiło taki wynik u bukmachera.
Cytat z robgordon data 15 lipca, 2024, 06:08Wygrali najlepsi. Pokonali Chorwatów, Włochów, Niemców, Francuzów i Anglików. Nie mogło być inaczej 🙂
A pamiętacie, że kiedyś na jednym turnieju Polska pokonała Argentynę, Włochy, Jugosławię, Szwecję i Brazylię? Wyobrażacie sobie to dzisiaj? 😉
Wygrali najlepsi. Pokonali Chorwatów, Włochów, Niemców, Francuzów i Anglików. Nie mogło być inaczej 🙂
A pamiętacie, że kiedyś na jednym turnieju Polska pokonała Argentynę, Włochy, Jugosławię, Szwecję i Brazylię? Wyobrażacie sobie to dzisiaj? 😉
Cytat z robgordon data 15 lipca, 2024, 10:23Cytat z Janko data lipiec 15, 2024, 06:10Nie, bo nie ma Juogosławii
Wstaw w ich miejsce Chorwację, albo nawet Serbię 😉
Cytat z Janko data lipiec 15, 2024, 06:10Nie, bo nie ma Juogosławii
Wstaw w ich miejsce Chorwację, albo nawet Serbię 😉
Cytat z Szaman data 15 lipca, 2024, 20:22Oficjalnie ten z Elegii dla bidoków, o czym wspominał kiedyś Marek
https://twitter.com/RMF24pl/status/1812929175508119886
Oficjalnie ten z Elegii dla bidoków, o czym wspominał kiedyś Marek
Donald Trump wskazał kandydata na wiceprezydenta.https://t.co/m1JL8EJjhE
— Fakty RMF FM (@RMF24pl) July 15, 2024
Cytat z Mierzwiak data 15 lipca, 2024, 21:25Czy ta osoba mogłaby już zniknąć z życia publicznego?
https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,31145733,filip-chajzer-w-fame-mma-bylem-cpunem-walilem-koke-wiadomo.html
Czy ta osoba mogłaby już zniknąć z życia publicznego?
Cytat z Szaman data 15 lipca, 2024, 21:29Chyba zamknął sobie właśnie drogę do telewizji z wielkiej czwórki. Dziwaczna kariera. Tak miał ciepło w TVN-ie, Polsacie, Radiu Zet, mógł tak krążyć jeszcze 20 lat, nawet skuteczniej niż ojciec. Głowa nie dojechała.
Chyba zamknął sobie właśnie drogę do telewizji z wielkiej czwórki. Dziwaczna kariera. Tak miał ciepło w TVN-ie, Polsacie, Radiu Zet, mógł tak krążyć jeszcze 20 lat, nawet skuteczniej niż ojciec. Głowa nie dojechała.
Cytat z Ernest Kubica data 15 lipca, 2024, 21:33On coś tam w życiu przeszedł i chyba tego nie doleczył.
On coś tam w życiu przeszedł i chyba tego nie doleczył.
Cytat z Mierzwiak data 16 lipca, 2024, 09:10Chciałbym poznać iloraz inteligencji (i kolor włosów) osoby / osób które to wymyśliły:
https://twitter.com/dgpopiolek/status/1812875549812945249
Chciałbym poznać iloraz inteligencji (i kolor włosów) osoby / osób które to wymyśliły:
W Krakowie bez zmian: zrobione zostanie wszystko, byleby nie sadzić drzew i likwidować miejskich wysp ciepła. Np. postawione zostaną drewniano-stalowe kontrukcje z zadaszeniem.
Nic to, że drzewa i zieleń nie tylko lepiej chronią przed słońcem ale i zapewniają lepszą retencję. pic.twitter.com/g3qHu9qSGK— Daria Gosek-Popiołek (@dgpopiolek) July 15, 2024