aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 184 of 244Next
Cytat z Szaman data lipiec 13, 2024, 18:55

Aż tak jej źle nie życzę, mimo, że to najgłupsza kariera ostatnich lat.

To nie życzenie, ot darmowa wróżba 🙂

Zdjęcie roku?

Trump raniony w ucho z jakiegoś rodzaju amunicji:

Zboczenie zawodowe, bo mam od razu Judda Nelsona na boisku szkolnym przed oczami 🙂

Wiem, że historia dzieje się na naszych oczach, ale nie idźmy w politykę. I tak nikt się nie zatrzyma, nie pojmie do jakiego wrzenia doprowadzono.

Tęskniliście za cyklem Mierzwiak pisze o Taylor Swift, prawda? 🙂

Otoż niejaka Karolina Sulej, cytuję, uznana pisarka i reporterka, kulturoznawczyni i zadeklarowana wielbicielka Taylor Swift, wydała niedawno książkę pt. Era Taylor Swift i niestety najwyraźniej napisała ją nie kulturoznawczyni, ale fanka właśnie, i to taka całkowicie zaślepiona, infantylna, niemająca zielonego pojęcia o tym jak działa show biznes i kreowanie wizerunku.

Wypowiedź o Swift z wywiadu z nią:

To miła, uczynna dziewczyna, pracowita i serdeczna. Widać przez lata, jak nierzadko przytłaczało ją to, co się wokół niej działo, że zwyczajnie gubiła się w meandrach sprzecznych opinii, które krążyły na jej temat w mediach społecznościowych, wraz z którymi dorastała i rozwijała karierę. Chciała wszystkich zadowolić i nierzadko dostawało jej się za to.

Jest wrażliwa, inteligentna i stara się wszystkim jak najlepiej zarządzać. Nie jest diwą, wciąż ma w sobie uroczą dziewczyńskość – niezręczność, filuterność, lekkość. Nie boi się tzw. cringe’u, lubi się wygłupiać, jest spontaniczna. Gwiazdorstwo realizuje na scenie, w tej błyszczącej personie. Poza sceną chce być po prostu artystką, twórczynią dbającą o swoją społeczność fanów i bliskich. Nie ma tu inwestowania w drogie, najmodniejsze aktualnie ciuchy, operacje plastyczne, nie ma epatowania ciałem, nie ma nawet wypracowanych stylizacji, jest wygoda i prostota – a to styl bliski wielu osobom.

https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,31127371,mozesz-byc-dziewczynskim-mezczyzna-i-dziewczynskim-tata-dziewczecia.html#s=BoxWeSl_1_3

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dla mnie przerażające, że napisała to dziennikarka z rocznika 1985, czyli osoba w wieku 39 lat. Że nie widzi w tym jakiejś niezręczności. To tak jakbym ja machnął wypracowanie o tym jaki Bruce Campbell jest wspaniały, cudowny, dowcipny, ma niesamowicie ciosaną szczękę i piękną uprawę lawendy 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To jeszcze post scriptum do "nie ma tu inwestowania w operacje plastyczne" 🙂

https://youtube.com/shorts/oTz-uSWKzkY?si=NW7PoDevLTnfRNJZ

😀

Cytat z Mierzwiak data lipiec 14, 2024, 09:30

Tęskniliście za cyklem Mierzwiak pisze o Taylor Swift, prawda? 🙂

Otoż niejaka Karolina Sulej, cytuję, uznana pisarka i reporterka, kulturoznawczyni i zadeklarowana wielbicielka Taylor Swift, wydała niedawno książkę pt. Era Taylor Swift i niestety najwyraźniej napisała ją nie kulturoznawczyni, ale fanka właśnie, i to taka całkowicie zaślepiona, infantylna, niemająca zielonego pojęcia o tym jak działa show biznes i kreowanie wizerunku.

Wypowiedź o Swift z wywiadu z nią:

To miła, uczynna dziewczyna, pracowita i serdeczna. Widać przez lata, jak nierzadko przytłaczało ją to, co się wokół niej działo, że zwyczajnie gubiła się w meandrach sprzecznych opinii, które krążyły na jej temat w mediach społecznościowych, wraz z którymi dorastała i rozwijała karierę. Chciała wszystkich zadowolić i nierzadko dostawało jej się za to.

Jest wrażliwa, inteligentna i stara się wszystkim jak najlepiej zarządzać. Nie jest diwą, wciąż ma w sobie uroczą dziewczyńskość – niezręczność, filuterność, lekkość. Nie boi się tzw. cringe’u, lubi się wygłupiać, jest spontaniczna. Gwiazdorstwo realizuje na scenie, w tej błyszczącej personie. Poza sceną chce być po prostu artystką, twórczynią dbającą o swoją społeczność fanów i bliskich. Nie ma tu inwestowania w drogie, najmodniejsze aktualnie ciuchy, operacje plastyczne, nie ma epatowania ciałem, nie ma nawet wypracowanych stylizacji, jest wygoda i prostota – a to styl bliski wielu osobom.

https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,31127371,mozesz-byc-dziewczynskim-mezczyzna-i-dziewczynskim-tata-dziewczecia.html#s=BoxWeSl_1_3

Dziś była chyba w DDTVN. Niestety nie wiem co mówiła, bo gdy słyszę „Taylor Swift” to mój mózg automatycznie się przestawia na inne bodźce.

Czyli Taylor Switch 😛

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Dwa dni temu ludzie wstawiali do internetu odpowiedzi chatu GPT na temat finału ME. Chat odpowiadał, że finał się już odbył i wygrała Hiszpania 2:1. Trochę osób postawiło taki wynik u bukmachera.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Wygrali najlepsi. Pokonali Chorwatów, Włochów, Niemców, Francuzów i Anglików. Nie mogło być inaczej 🙂

A pamiętacie, że kiedyś na jednym turnieju Polska pokonała Argentynę, Włochy, Jugosławię, Szwecję i Brazylię? Wyobrażacie sobie to dzisiaj? 😉

Nie, bo nie ma Juogosławii 🙂

Cytat z Janko data lipiec 15, 2024, 06:10

Nie, bo nie ma Juogosławii 🙂

Wstaw w ich miejsce Chorwację, albo nawet Serbię 😉

Oficjalnie ten z Elegii dla bidoków, o czym wspominał kiedyś Marek

Mamaw would be proud...

Czy ta osoba mogłaby już zniknąć z życia publicznego?

https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,31145733,filip-chajzer-w-fame-mma-bylem-cpunem-walilem-koke-wiadomo.html

Chyba zamknął sobie właśnie drogę do telewizji z wielkiej czwórki. Dziwaczna kariera. Tak miał ciepło w TVN-ie, Polsacie, Radiu Zet, mógł tak krążyć jeszcze 20 lat, nawet skuteczniej niż ojciec. Głowa nie dojechała.

On coś tam w życiu przeszedł i chyba tego nie doleczył.

Szaman

Chciałbym poznać iloraz inteligencji (i kolor włosów) osoby / osób które to wymyśliły:

Szaman
PreviousPage 184 of 244Next