aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 189 of 244Next
Cytat z Mierzwiak data sierpień 16, 2024, 14:38

Nie, ot po prostu taki kawałek wypuścili. Tytuł wskazywałby na Jokera 2, ale klip nie bardzo 🙂

Jednak mimo wszystko jakoś to się trochę wizerunkowo zgrywa z Jokerem.

Czytam pogłoski, że to może pierwsza część trzyczęściowej EPki z Marsem. Niedługo pewnie soundtrack Jokera, a później nowy album. Dzieje się u niej.

Już trzy razy miałem nieprzyjemność mieć kontakt z tym na wielkim ekranie więc zostawiam to z pytaniem: co to, kurwa, jest?

Współczesny hip hop? 🙂

Po ostatnich wiadomościach o jego stanie zdrowia można było się tego spodziewać.

https://www.sport.pl/pilka/7,64946,31224700,nie-zyje-franciszek-smuda-byly-selekcjoner-mial-76-lat.amp

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wielbiony i nienawidzony, zależnie od epoki. Ale sądzę, że zostanie po nim ogólna symaptia, tony anegdot, legendarne problemy na linii języka polskiego i niemieckiego, oraz powiedzonka, jak te o tym, że "prawdziwego pilkarza poznaje po tym jak wchodzi po schodach".

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Sam się do tego przyczyniłem. Bardzo mi się spodobało "Birds of a feather". Dla mnie brzmi to autentycznie jak utwór wyciągnięty z drugiej połowy lat 90.

A nie miała być na zakręcie kariery? Już się odkręciła? 🙂

A nie wiem. Kilka miesięcy wygrała drugiego Oscara, niedawno wydała nowy album, który jest przebojem i zebrał bardzo pozytywne recenzje. Chyba wszystko OK

Szaman pomylił Billie z Jennifer Lopez 😉

Hehe nie, coś kiedyś pisaliście, że fanki się odwracają, bo zmieniła swój wizerunek z outsiderki na świecenie darami natury i że spada popularność jej singli.

Ostatnio wystąpiła przy okazji zamknięcia igrzysk, więc chyba nie.

Cytat z Szaman data sierpień 19, 2024, 21:44

Hehe nie, coś kiedyś pisaliście, że fanki się odwracają, bo zmieniła swój wizerunek z outsiderki na świecenie darami natury i że spada popularność jej singli.

To było chyba dwa lata temu, czy tam trzy, jak sobie włosy na blond zafarbowała i pokazała więcej ciała.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Lopez listed the date of separation as April 26, 2024, though she filed today, on Aug. 20, the second anniversary of their ceremony in Georgia

Jakie dziecinne, pasywno-agresywne zagranie 🙂

Podsumowując kalendarium:

• 16.02.2024 - premiera albumu o wielkiej miłości JLo i Bena
  • 16.02.2024 - premiera klipo-filmu o wielkiej miłości JLo i Bena
  • 27.02.2024 - premiera filmu dokumentalnego o wielkiej miłości JLo i Bena
  • 26.04.2024 - oficjalna data separacji

🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Marek Pilarski data sierpień 19, 2024, 18:23

Sam się do tego przyczyniłem. Bardzo mi się spodobało "Birds of a feather". Dla mnie brzmi to autentycznie jak utwór wyciągnięty z drugiej połowy lat 90.

Powiedziałbym, że to ogółem jedyny wart wysłuchania utwór z nowego albumu. Faktycznie bardzo dobry kawałek.

Jest piąteczek, ale sorry, muszę ulać trochę jadu.

Wszędzie płacz, bo w Afganistanie kobiety straciły właśnie już niemal wszystkie prawa jakie miały z wyjątkiem tych do istnienia, tymczasem rzekomo cywilizowana Australia dołącza do listy krajów, które biorą udział w wypaczaniu, by nie powiedzieć wymazywaniu czegoś takiego jak kobieta.

Założycielka platformy Giggle for Girls, jak nazwa wskazuje przeznaczonej wyłącznie dla kobiet przegrała w sądzie z obleśnym, wyglądającym jak kolekcjoner zużytych tamponów knurem, który twierdzi, że jest kobietą i dlatego należał mu się tam dostęp. Swojej toksycznej, typowej dla tego typu osobników krucjacie poświęcił 3 lata, nad czym nie omieszkał szlochać przed kamerami.

Nic tak nie pokazuje różnic między kobietami i mężczyznami jak właśnie osoby trans; tylko tzw. trans kobiety (czytaj: mężczyźni) są narcystyczni, agresywni, głośni, roszczeniowi, domagają się dostępu tam, gdzie dostęp mają tylko kobiety, prześladują je by dostać to czego chcą i upajają tym, że w sporcie wygrywają ze słabszymi od siebie.

Jeśli to co napisałem czyni mnie transfobem, to mogę odpowiedzieć tylko tak: no i?

https://twitter.com/JournalistJill/status/1826970526285172813

Normalnie durne clickbaity mam w nosie, ale że trafiło na jeden z moich ulubionych zespołów z wczesnej młodości i magazyn muzyczny, któremu jestem wierny od początku, czyli od 1991, to trochę podniosło mi ciśnienie. Porównajcie sobie co wynika z nagłówka i komentarza do niego, z tym co naprawdę powiedział Joe Elliot.

https://www.facebook.com/share/U5j8YDjC1BEKqxU3/?mibextid=WC7FNe

Czytałem regularnie, 20 lat temu gazetę, do pewnego momentu stronę, ale codziennie publikowali złote myśli Larsa Ulricha, albo podobne kwiatki jak powyżej i już zaglądam tam bardzo rzadko.

robgordon
Cytat z robgordon data sierpień 23, 2024, 22:15

Porównajcie sobie co wynika z nagłówka i komentarza do niego, z tym co naprawdę powiedział Joe Elliot.

Standard, najgorsze i tak jest to, co jak na dłoni widać po komentarzach, że ludzie ograniczają się wyłącznie do czytania nagłówków.

robgordon

Iwonka wpadła do Polski na wakacje 🙂

https://www.instagram.com/p/C-970OtxYS5/?igsh=c3l1MjVrajJvZGx1

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak
PreviousPage 189 of 244Next