Hyde Park
Cytat z Marek Pilarski data 30 sierpnia, 2024, 19:38Pierwsze skojarzenie
https://youtu.be/UtF6Jej8yb4?si=5sHGV4jlOu8-t7YM
Pierwsze skojarzenie
Cytat z Mierzwiak data 30 sierpnia, 2024, 21:40Nawet pierwotnie napisałem, że ewidentnie inspirowane Avicii i tak, ale mam wrażenie że ten refren graniczy z plagiatem czegoś, a może po prostu jest to właśnie tylko skojarzenie z utworami w podobnym stylu.
Nawet pierwotnie napisałem, że ewidentnie inspirowane Avicii i tak, ale mam wrażenie że ten refren graniczy z plagiatem czegoś, a może po prostu jest to właśnie tylko skojarzenie z utworami w podobnym stylu.
Cytat z robgordon data 30 sierpnia, 2024, 21:49Tego rodzaju piosenki są bardzo do siebie podobne. Jest tego cała masa. Pewnie któraś z nich jest bardziej podobna niż reszta. I może właśnie stąd to skojarzenie?
Tego rodzaju piosenki są bardzo do siebie podobne. Jest tego cała masa. Pewnie któraś z nich jest bardziej podobna niż reszta. I może właśnie stąd to skojarzenie?
Cytat z Ernest Kubica data 30 sierpnia, 2024, 23:02Pierwszy raz to widzę, a występują już chyba kilka lat. Świetny sposób na zarobek - ruszasz ustami do utworów jakiegoś zespołu.
https://www.youtube.com/watch?v=8rl8PwlyUwE
Pierwszy raz to widzę, a występują już chyba kilka lat. Świetny sposób na zarobek - ruszasz ustami do utworów jakiegoś zespołu.
Cytat z Mierzwiak data 30 sierpnia, 2024, 23:14Nie wnikam nawet jak tego typu działalność wygląda z prawnego punktu widzenia. Oddają 70% z tej żałosnej sumki jaką zarabiają jeżdżąc po wsiach prawdziwemu MT? 🙂
To mi przypomniało, że od kilku miesięcy niedaleko ode mnie smaży się na słońcu przyczepiona do latarni reklama łódzkiego występu impersonatorki Tiny Turner. Okej 🙂
Nie wnikam nawet jak tego typu działalność wygląda z prawnego punktu widzenia. Oddają 70% z tej żałosnej sumki jaką zarabiają jeżdżąc po wsiach prawdziwemu MT? 🙂
To mi przypomniało, że od kilku miesięcy niedaleko ode mnie smaży się na słońcu przyczepiona do latarni reklama łódzkiego występu impersonatorki Tiny Turner. Okej 🙂
Cytat z Mierzwiak data 2 września, 2024, 12:15Gorąco polecam. Porażający, wykręcający wnętrzności dokument o odrażającym, wstrętnym, ohydnym i obrzydliwym obliczu toksycznej męskości, które kiedyś było skrywaną w czterech ścianach wstydliwą dewiacją a dziś jest celebrowana i odbiera kobietom ich prawa.
https://youtu.be/Frffv2sB8zE?si=liM5brYm9A_drZ1s
Gorąco polecam. Porażający, wykręcający wnętrzności dokument o odrażającym, wstrętnym, ohydnym i obrzydliwym obliczu toksycznej męskości, które kiedyś było skrywaną w czterech ścianach wstydliwą dewiacją a dziś jest celebrowana i odbiera kobietom ich prawa.
Cytat z Mierzwiak data 4 września, 2024, 10:00Podoba mi się że po wywiadach zawsze można poznać jak źle sprzedaje się czyjaś nowa muzyka 🙂
Katy Perry boasts about performing sex act on Orlando Bloom after he washes dishes in new X-rated interview
Podoba mi się że po wywiadach zawsze można poznać jak źle sprzedaje się czyjaś nowa muzyka 🙂
Katy Perry boasts about performing sex act on Orlando Bloom after he washes dishes in new X-rated interview
Cytat z Szaman data 6 września, 2024, 04:41https://twitter.com/Variety/status/1831816491630842140?t=S0tU60j8usR4rZnGpSoBlQ&s=19
https://youtu.be/SRXH9AbT280?feature=shared
Linkin Park's new co-vocalist will be Emily Armstrong of the band Dead Sara, the band announced Thursday during a live performance event. Songwriter and producer Colin Brittain will also join the group as a drummer.
The announcement came as Linkin Park debuted a new single,… pic.twitter.com/3cMdIgaN4T— Variety (@Variety) September 5, 2024
Cytat z Mierzwiak data 6 września, 2024, 05:06Umówmy się: takich kawałków jest na pęczki i już to słyszeliśmy, ale też mogło być gorzej a wokalistka śpiewa z odpowiednim pazurem by nie móc zarzucić skrętu w inny styl. (choć romanse z nieco zbyt "popowym" brzmieniem były już wcześniej)
Umówmy się: takich kawałków jest na pęczki i już to słyszeliśmy, ale też mogło być gorzej a wokalistka śpiewa z odpowiednim pazurem by nie móc zarzucić skrętu w inny styl. (choć romanse z nieco zbyt "popowym" brzmieniem były już wcześniej)
Cytat z Szaman data 6 września, 2024, 05:20Zapamiętałem refren, a to już jest coś. Brzmi jak późny Linkin Park, także pod względem nazwijmy to partii Chestera, nie ma tragedii. Nikt też nie mówił, że będzie lekko, zwracam uwagę, że oryginalny perkusista powiedział sobie dość.
Zapamiętałem refren, a to już jest coś. Brzmi jak późny Linkin Park, także pod względem nazwijmy to partii Chestera, nie ma tragedii. Nikt też nie mówił, że będzie lekko, zwracam uwagę, że oryginalny perkusista powiedział sobie dość.
Cytat z Ernest Kubica data 6 września, 2024, 10:35Jeśli nie osiągną sukcesu to nie będzie to raczej wina wokalistki - ja jestem pozytywnie nią zaskoczony. Problem jest taki, że starsze utwory ustawiły tak wysoko poprzeczkę, że nie można liczyć na to, że teraz skomponują coś lepszego czy nawet na podobnym poziomie.
Jeśli nie osiągną sukcesu to nie będzie to raczej wina wokalistki - ja jestem pozytywnie nią zaskoczony. Problem jest taki, że starsze utwory ustawiły tak wysoko poprzeczkę, że nie można liczyć na to, że teraz skomponują coś lepszego czy nawet na podobnym poziomie.
Cytat z Mierzwiak data 6 września, 2024, 10:51Hmm, ale to też nie tak, że oni sami dosięgali własnej poprzeczki, bo znacznie banalniejsze, słabsze od swoich hitów kawałki nagrywali jeszcze za Chestera.
Hmm, ale to też nie tak, że oni sami dosięgali własnej poprzeczki, bo znacznie banalniejsze, słabsze od swoich hitów kawałki nagrywali jeszcze za Chestera.
Cytat z Ernest Kubica data 6 września, 2024, 12:15Tak, zgadza się - ale teraz będą porównywani do wielkich hitów, a nie do tych zapomnianych utworów.
Tak, zgadza się - ale teraz będą porównywani do wielkich hitów, a nie do tych zapomnianych utworów.
Cytat z Szaman data 6 września, 2024, 12:25W komentarzach na fejsiku Teraz Rocka ludzie donoszą, że są jakieś scjentologiczne brudy na wokalistkę, ale jeszcze nie zbadałem tematu.
W komentarzach na fejsiku Teraz Rocka ludzie donoszą, że są jakieś scjentologiczne brudy na wokalistkę, ale jeszcze nie zbadałem tematu.
Cytat z robgordon data 6 września, 2024, 12:25Większość wielkich a przynajmniej bardzo popularnych kapel po latach nagrywa jedynie mierne kopie wcześniejszych hitów. Problemem LP będzie właśnie to, że „winą” za ich słabość obwiniana będzie nowa wokalistka. To tak jak w nowych Star Wars 😉 Winna jest kultura woke, a nie mierne scenariusze 😉
Większość wielkich a przynajmniej bardzo popularnych kapel po latach nagrywa jedynie mierne kopie wcześniejszych hitów. Problemem LP będzie właśnie to, że „winą” za ich słabość obwiniana będzie nowa wokalistka. To tak jak w nowych Star Wars 😉 Winna jest kultura woke, a nie mierne scenariusze 😉
Cytat z Mierzwiak data 6 września, 2024, 12:28Cytat z robgordon data wrzesień 6, 2024, 12:25To tak jak w nowych Star Wars
Winna jest kultura woke, a nie mierne scenariusze
Och proszę Cię, jedno tam wynikało z drugiego - żałośni scenarzyści i showrunnerka przepychający swoje ideolo to podwójny problem.
Cytat z robgordon data wrzesień 6, 2024, 12:25To tak jak w nowych Star Wars
Winna jest kultura woke, a nie mierne scenariusze
Och proszę Cię, jedno tam wynikało z drugiego - żałośni scenarzyści i showrunnerka przepychający swoje ideolo to podwójny problem.
Cytat z Szaman data 6 września, 2024, 12:34Wydaje mi się, że jednak elementem kultury woke jest podważanie starego porządku wypracowanego przez białych mężczyzn, a wiele problemów SW, a zwłaszcza Akolity wynika z usilnych prób wywracania stolika. Przykładowo cały wątek z bliźniaczkami, przy którym midichloriany to małe piwo.
Wydaje mi się, że jednak elementem kultury woke jest podważanie starego porządku wypracowanego przez białych mężczyzn, a wiele problemów SW, a zwłaszcza Akolity wynika z usilnych prób wywracania stolika. Przykładowo cały wątek z bliźniaczkami, przy którym midichloriany to małe piwo.
Cytat z Mierzwiak data 6 września, 2024, 12:36A Wy jakie macie problemy i na jakie kompromisy w życiu idziecie? 🙂
Jennifer Lopez was never a fan of $68M mansion she shared with Ben Affleck
“The $68 million mansion was Ben’s idea and a major compromise for her,” an insider told People Thursday.
“She agreed to it because of its spacious layout, accommodating both their families, a gym and a pickleball court, office space, plus it has two private entrances.”
https://pagesix.com/2024/09/05/celebrity-news/jennifer-lopez-was-never-a-fan-of-68m-mansion-she-shared-with-ben-affleck/
A Wy jakie macie problemy i na jakie kompromisy w życiu idziecie? 🙂
Jennifer Lopez was never a fan of $68M mansion she shared with Ben Affleck
“The $68 million mansion was Ben’s idea and a major compromise for her,” an insider told People Thursday.
“She agreed to it because of its spacious layout, accommodating both their families, a gym and a pickleball court, office space, plus it has two private entrances.”
Cytat z robgordon data 6 września, 2024, 13:44Nowa wokalistka LP na dzień dobry wywołuje kontrowersje.
https://www.terazmuzyka.pl/kontrowersje-wokol-nowej-wokalistki-linkin-park-w-tle-scjentolodzy-i-proces-o-gwalt/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2HqAyVnY1f5WdHQ3vNsMlzID20Fc3boKDmhLCgHnpSgmBHkgSL-PvPhoc_aem_MNIl5IQoYbUQaEBg2SYY-w
Nowa wokalistka LP na dzień dobry wywołuje kontrowersje.
Kontrowersje wokół nowej wokalistki Linkin Park. W tle scjentolodzy i proces o gwałt
Cytat z Szaman data 6 września, 2024, 15:26Na oficjalnym Twitterze Linkin Park można znaleźć fragmenty jej koncertowych wykonań dawnych hitów grupy, jak i nowego singla. Daje radę.
Na oficjalnym Twitterze Linkin Park można znaleźć fragmenty jej koncertowych wykonań dawnych hitów grupy, jak i nowego singla. Daje radę.