aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 191 of 244Next

Chris Hemsworth zagrał wczoraj na perkusji na koncercie Eda Sheerana w Bukareszcie. Z tego co wyczytałem, to nauczył się grać na potrzeby drugiego sezonu tego programu Limitless na Disney+.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jakoś w tamtym okresie nie dostrzegałem ich wyglądu, bo sam słuchałem bardzo dziwnie wyglądających zespołów. Ale teraz z perspektywy to oni wyglądali jak zespół z Warsztatów Terapii Zajęciowe albo bezrobotni z terenów popegeerowskich.

j

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Żadnym ekspertem od Oasis nie jestem, ale lubię ich single. Postać wokalisty raczej odpychająca, już to w jaki sposób stoi przy mikrofonie jest irytujące, ale kto by się tym przejmował 🙂 A na Discussing Film wylądował chyba za związek z Patsy Kensit. A może to brat był 🙂

Też lubiłem ich utwory, miałem nawet jedną kasetę. "Supersonic" do dzisiaj się mocno broni. Natomiast nigdy nie rozpatrywałem ich jako idoli.

Mieliśmy też polski Oasis w tamtym czasie

Bardziej Rotary mi się kojarzyło ze słynną "polską odpowiedzią na", ale nie pamiętam czy daty się zgadzają 🙂

Pierwsza płyta była mocno brytyjska. Jeszcze ubierali się w takie dresy i koszulki sportowe.

Od 0:56- bardzo Oasis zalatuje

Zgadzam się 🙂

Zgadza się, to Myslovitz było polskim Oasis. Z tym, że Myslovitz się rozwijali muzycznie, a Oasis nie 😉 W latach 90 rozgorzała na Wyspach „walka” między fanami tych drugich a Blur. Wśród moich znajomych zdecydowanie wygrywali Albarn i spółka.

Cytat z Ernest Kubica data sierpień 27, 2024, 12:16

Jakoś w tamtym okresie nie dostrzegałem ich wyglądu, bo sam słuchałem bardzo dziwnie wyglądających zespołów. Ale teraz z perspektywy to oni wyglądali jak zespół z Warsztatów Terapii Zajęciowe albo bezrobotni z terenów popegeerowskich.

j

Większość brytyjskich kapel rockowych tak wyglądała 😉 Ich członkowie zresztą często pochodzili z robotniczych dzielnic Manchesteru czy Liverpoolu.

Ale jednak Blur czy Travis tak nie wyglądali, jakby ubierali się w Polsce na bazarze i w dodatku na prowincji. Może to był zabieg marketingowy - jesteśmy jednymi z was.

Jakoś trafiłem po 20-tej na wywiad Stanowskiego z Shaquillem O'Neillem. I dosłownie popłakałem się ze śmiechu, jakoś po prostu trafiło 🙂 Znany i nie zawsze lubiany Krzysztof próbował prowadzić rozmowę, ale Shaq na każde pytanie wtrącał jak automat, że Shaq Brand jest dostępny w CCC, a jego cechy to jakość, dobra zabawa i dostępność cenowa 🙂

Nie ma jeszcze z tego filmiku, bo trwa studio wokół tego wielkiego wydarzenia 🙂

Niedorobiony umysłowo stażysta / stażystka z o2.pl ze zdumieniem odkrywa, że wciąż sprzedaje się podróbki ubrań i perfum:

https://www.o2.pl/informacje/odkrycie-na-slaskim-bazarze-obywatele-bulgarii-zatrzymani-7064875311299520a

Cytat z Szaman data sierpień 27, 2024, 20:14

Jakoś trafiłem po 20-tej na wywiad Stanowskiego z Shaquillem O'Neillem. I dosłownie popłakałem się ze śmiechu, jakoś po prostu trafiło 🙂 Znany i nie zawsze lubiany Krzysztof próbował prowadzić rozmowę, ale Shaq na każde pytanie wtrącał jak automat, że Shaq Brand jest dostępny w CCC, a jego cechy to jakość, dobra zabawa i dostępność cenowa 🙂

https://twitter.com/MichalAzoty/status/1828797794213315020?t=H35KtC_NJZkHiRdsbFY75Q&s=19

Niech zaprosi Dwayne'a Johnsona, on też podobno coś reklamuje ale nie wiem co i chciałbym się dowiedzieć 🙂

Szaman

Przebijcie dzisiejszy nagłówek:

Taylor Swift fans are convinced her cat made its debut on Travis Kelce’s ‘New Heights’ podcast

🙂

Szaman

Jak ja się cieszę, że nadchodzi era Gagi

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data sierpień 28, 2024, 21:54
Cytat z Szaman data sierpień 27, 2024, 20:14

https://twitter.com/MichalAzoty/status/1828797794213315020?t=H35KtC_NJZkHiRdsbFY75Q&s=19

Jestem dzieckiem, szukam właśnie butów najlepszej jakości w dobrej cenie, szanuję lojalność, więc jutro lecę do CCC.

Szaman
Cytat z Marek Pilarski data sierpień 28, 2024, 22:39

Jak ja się cieszę, że nadchodzi era Gagi

W sumie już się zaczęła.

https://twitter.com/DeidaradaAkats5/status/1828888012006043898?t=yDsyLihzJJ8q48BLePltKQ&s=19

Ej, z czego jest ten refren? Daję słowo że już to słyszałem.

PreviousPage 191 of 244Next