Hyde Park
Cytat z Marek Pilarski data 19 września, 2024, 20:07Budda, ten Youtuber, był dzisiaj w nocy u mnie na dzielni
https://www.ratownictwo.opole.pl/2024/09/youtuber-budda-przyjechal-z-pomoca-na-poludnie-w-tym-takze-do-opola/?fbclid=IwY2xjawFZKTtleHRuA2FlbQIxMQABHRsmgvAHWhGOAg_3ZXHdgCPus0NWtJOoDFc00KZH3F8U0nMzSZ0vTEdr3w_aem_0Ys2D5Dm3lnBJTnX_Z4Hdw#google_vignette
Budda, ten Youtuber, był dzisiaj w nocy u mnie na dzielni
Youtuber Budda przyjechał z pomocą na południe, w tym także do Opola
Cytat z Ernest Kubica data 19 września, 2024, 21:48Potrzebujecie pomocy??
Potrzebujecie pomocy??
Cytat z Marek Pilarski data 20 września, 2024, 09:32Nie, tu jest wszystko OK, a poziom wody zaczyna opadać zarówno na Odrze jak i Małej Panwi
Nie, tu jest wszystko OK, a poziom wody zaczyna opadać zarówno na Odrze jak i Małej Panwi
Cytat z Mierzwiak data 20 września, 2024, 10:44Nie zdziwiłoby mnie, jakby pół Hollywood bawiło się na orgiach u Diddy'ego i mogę sobie tylko wyobrażać, jaka tam jest teraz panika jeśli faktycznie są zdjęcia i taśmy z jakimiś dużymi nazwiskami.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-13864581/sean-diddy-combs-tell-book-kim-porter-arrest.html
Nie zdziwiłoby mnie, jakby pół Hollywood bawiło się na orgiach u Diddy'ego i mogę sobie tylko wyobrażać, jaka tam jest teraz panika jeśli faktycznie są zdjęcia i taśmy z jakimiś dużymi nazwiskami.
Cytat z robgordon data 20 września, 2024, 11:33Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback 🙂
Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback 🙂
Cytat z Fandorin data 20 września, 2024, 12:22Pochwalić się zakupem samochodu w światowym dniu bez samochodu. Subtelne😁
Pochwalić się zakupem samochodu w światowym dniu bez samochodu. Subtelne😁
Cytat z Ernest Kubica data 20 września, 2024, 13:09Cytat z robgordon data wrzesień 20, 2024, 11:33Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback
Pilnuj go dobrze po to jeden z częściej kradzionych modeli
Cytat z robgordon data wrzesień 20, 2024, 11:33Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback
Cytat z robgordon data 20 września, 2024, 16:27Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 20, 2024, 13:09Cytat z robgordon data wrzesień 20, 2024, 11:33Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback
Zrobiłem rekonesans w tej sprawie przed zakupem. Nie do końca tak jest (sprawa jest bardziej złożona), ale na wszelki wypadek auto zostawiam na dozorowanym parkingu i wykupiłem ubezpieczenie gap.
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 20, 2024, 13:09Cytat z robgordon data wrzesień 20, 2024, 11:33Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback
Zrobiłem rekonesans w tej sprawie przed zakupem. Nie do końca tak jest (sprawa jest bardziej złożona), ale na wszelki wypadek auto zostawiam na dozorowanym parkingu i wykupiłem ubezpieczenie gap.
Cytat z Mierzwiak data 20 września, 2024, 22:26Grupa Monty Pythona by tego nie wymyśliła.
https://youtu.be/Gs6vHXI8WWY?si=AZsODKxPrs_2Gn34
Grupa Monty Pythona by tego nie wymyśliła.
Cytat z Mierzwiak data 22 września, 2024, 20:07Zauważyliście wysyp AI-grafik ostatnio niemal na każdym kroku? Trzy przykłady na które natknąłem się w sieci tylko w ciągu ostatnich paru dni, kto napisze co jest z nimi nie tak dostanie wirtualnego lizaka.
Zauważyliście wysyp AI-grafik ostatnio niemal na każdym kroku? Trzy przykłady na które natknąłem się w sieci tylko w ciągu ostatnich paru dni, kto napisze co jest z nimi nie tak dostanie wirtualnego lizaka.

Cytat z Szaman data 22 września, 2024, 20:11Też to zauważyłem, przyszłość branży reklamowej maluje się w strasznych barwach. Nie jestem aż taki spostrzegawczy, ale z tego aż bije sztucznością. Na pewno noga pieska wystaje z właściciela, a nie jego futrzaka 🙂
Może na dziewczynę jeszcze dałbym się nabrać, ale reszta aż odpycha.
Też to zauważyłem, przyszłość branży reklamowej maluje się w strasznych barwach. Nie jestem aż taki spostrzegawczy, ale z tego aż bije sztucznością. Na pewno noga pieska wystaje z właściciela, a nie jego futrzaka 🙂
Może na dziewczynę jeszcze dałbym się nabrać, ale reszta aż odpycha.
Cytat z Marek Pilarski data 24 września, 2024, 18:16Polski akcent na jokerowym albumie Gagi 🙂
https://twitter.com/LaMaisonGaga_/status/1838615492333875282?t=4LmhZnu8fZvj_Vt2N8z2aA&s=19
Polski akcent na jokerowym albumie Gagi 🙂
The painting in the vinyl back cover is "Stańczyk during a ball at the court of Queen Bona in the face of the loss of Smolensk" by Polish painter Jan Matejko (1862) pic.twitter.com/LwXD2jy5sb
— La Maison Gaga (@LaMaisonGaga_) September 24, 2024
Cytat z Ernest Kubica data 24 września, 2024, 18:57Mam jakieś dziwne Deja Vu, że Stańczyk już się gdzieś pojawił w jakiejś zagranicznej produkcji - muzycznej czy filmowej
Mam jakieś dziwne Deja Vu, że Stańczyk już się gdzieś pojawił w jakiejś zagranicznej produkcji - muzycznej czy filmowej
Cytat z Mierzwiak data 24 września, 2024, 18:58Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 24, 2024, 18:16Polski akcent na jokerowym albumie Gagi
Nie tylko polski, ale i polityczny! Nie da się uciec przed Smoleńskiem 😉
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 24, 2024, 18:16Polski akcent na jokerowym albumie Gagi
Nie tylko polski, ale i polityczny! Nie da się uciec przed Smoleńskiem 😉
Cytat z Szaman data 24 września, 2024, 19:09Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 24, 2024, 18:57Mam jakieś dziwne Deja Vu, że Stańczyk już się gdzieś pojawił w jakiejś zagranicznej produkcji - muzycznej czy filmowej
Ja też, a Google milczy 🙂
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 24, 2024, 18:57Mam jakieś dziwne Deja Vu, że Stańczyk już się gdzieś pojawił w jakiejś zagranicznej produkcji - muzycznej czy filmowej
Ja też, a Google milczy 🙂