aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 194 of 244Next

Zmarł Felicjan Andrzejczak

Felicjan Andrzejczak (Budka Suflera) nie żyje

Tylko ta jego piosenka pasuje w takiej chwili.

Budda, ten Youtuber, był dzisiaj w nocy u mnie na dzielni

Youtuber Budda przyjechał z pomocą na południe, w tym także do Opola

Potrzebujecie pomocy??

Nie, tu jest wszystko OK, a poziom wody zaczyna opadać zarówno na Odrze jak i Małej Panwi

Nie zdziwiłoby mnie, jakby pół Hollywood bawiło się na orgiach u Diddy'ego i mogę sobie tylko wyobrażać, jaka tam jest teraz panika jeśli faktycznie są zdjęcia i taśmy z jakimiś dużymi nazwiskami.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-13864581/sean-diddy-combs-tell-book-kim-porter-arrest.html

Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Pochwalić się zakupem samochodu w światowym dniu bez samochodu. Subtelne😁

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z robgordon data wrzesień 20, 2024, 11:33

Pochwalę się moim nowym (no, sprzed 2 miesięcy) zakupem. Przyznam, że to było jakieś tam moje marzenie od pewnego czasu, które udało się zrealizować. Kupiłem Mazdę 3, hatchback 🙂

Pilnuj go dobrze po to jeden z częściej kradzionych modeli

Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 20, 2024, 13:09
Cytat z robgordon data wrzesień 20, 2024, 11:33

Pilnuj go dobrze po to jeden z częściej kradzionych modeli

Zrobiłem rekonesans w tej sprawie przed zakupem. Nie do końca tak jest (sprawa jest bardziej złożona), ale na wszelki wypadek auto zostawiam na dozorowanym parkingu i wykupiłem ubezpieczenie gap.

Grupa Monty Pythona by tego nie wymyśliła.

Zauważyliście wysyp AI-grafik ostatnio niemal na każdym kroku? Trzy przykłady na które natknąłem się w sieci tylko w ciągu ostatnich paru dni, kto napisze co jest z nimi nie tak dostanie wirtualnego lizaka.

Też to zauważyłem, przyszłość branży reklamowej maluje się w strasznych barwach. Nie jestem aż taki spostrzegawczy, ale z tego aż bije sztucznością. Na pewno noga pieska wystaje z właściciela, a nie jego futrzaka 🙂

Może na dziewczynę jeszcze dałbym się nabrać, ale reszta aż odpycha.

Jej palce, zwłaszcza zrośnięte ze sobą małe, nie są zbyt apetyczne 🙂

Teraz zauważyłem 😀

Polski akcent na jokerowym albumie Gagi 🙂

Ernest Kubica, Szaman and 2 other users have reacted to this post.
Ernest KubicaSzamanMierzwiakrobgordon

Mam jakieś dziwne Deja Vu, że Stańczyk już się gdzieś pojawił w jakiejś zagranicznej produkcji - muzycznej czy filmowej

Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 24, 2024, 18:16

Polski akcent na jokerowym albumie Gagi 🙂

Nie tylko polski, ale i polityczny! Nie da się uciec przed Smoleńskiem 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 24, 2024, 18:57

Mam jakieś dziwne Deja Vu, że Stańczyk już się gdzieś pojawił w jakiejś zagranicznej produkcji - muzycznej czy filmowej

Ja też, a Google milczy 🙂

Już wiem o co chodziło

PreviousPage 194 of 244Next