Hyde Park
Cytat z robgordon data 24 września, 2024, 19:44Wrzucałem tu chyba piosenkę pewnej Azjatki, która na albumie umieściła swoje zdjęcie wystylizowane na Stańczyka. Może o to chodzi?
Wrzucałem tu chyba piosenkę pewnej Azjatki, która na albumie umieściła swoje zdjęcie wystylizowane na Stańczyka. Może o to chodzi?
Cytat z Ernest Kubica data 24 września, 2024, 20:09Cytat z robgordon data wrzesień 24, 2024, 19:44Wrzucałem tu chyba piosenkę pewnej Azjatki, która na albumie umieściła swoje zdjęcie wystylizowane na Stańczyka. Może o to chodzi?
Faktycznie, coś takiego było
Cytat z robgordon data wrzesień 24, 2024, 19:44Wrzucałem tu chyba piosenkę pewnej Azjatki, która na albumie umieściła swoje zdjęcie wystylizowane na Stańczyka. Może o to chodzi?
Faktycznie, coś takiego było
Cytat z Szaman data 25 września, 2024, 08:06Kasa ogromna, ale mi byłoby chyba jednak szkoda. W każdym razie trudno uwierzyć, że nie wynikało to z potrzeb finansowych. Życie.
https://www.terazmuzyka.pl/jan-borysewicz-sprzedal-na-aukcji-gitary-za-ile-kupiono-najdrozsza/
Kasa ogromna, ale mi byłoby chyba jednak szkoda. W każdym razie trudno uwierzyć, że nie wynikało to z potrzeb finansowych. Życie.
Jan Borysewicz sprzedał na aukcji gitary. Za ile kupiono najdroższą?
Cytat z robgordon data 25 września, 2024, 08:25Cytat z Szaman data wrzesień 25, 2024, 08:06Kasa ogromna, ale mi byłoby chyba jednak szkoda. W każdym razie trudno uwierzyć, że nie wynikało to z potrzeb finansowych. Życie.
https://www.terazmuzyka.pl/jan-borysewicz-sprzedal-na-aukcji-gitary-za-ile-kupiono-najdrozsza/
Nie do końca rozumiem Twoje wątpliwości 😉 Facet ma 70 lat. Raczej bliżej mu już niż dalej. Po jaką cholerą ma trzymać w domu gitary za 2 mln złotych, skoro jak należy się domyślać, raczej nie są mu potrzebne?
Cytat z Szaman data wrzesień 25, 2024, 08:06Kasa ogromna, ale mi byłoby chyba jednak szkoda. W każdym razie trudno uwierzyć, że nie wynikało to z potrzeb finansowych. Życie.
Nie do końca rozumiem Twoje wątpliwości 😉 Facet ma 70 lat. Raczej bliżej mu już niż dalej. Po jaką cholerą ma trzymać w domu gitary za 2 mln złotych, skoro jak należy się domyślać, raczej nie są mu potrzebne?
Cytat z robgordon data 25 września, 2024, 09:51Hehe 😉 Wg mnie oczywiście decyzja ma podłoże finansowe (jak chyba każda tego rodzaju), ale niekoniecznie muszą się z tym wiązać problemy finansowe. Pamiętasz, rozmawialiśmy o tym ile kasy dostaje Norbi rocznie za jeden numer. To pomyśl sobie, że Borys jest twórcą właściwie wszystkich większych hitów LP. Czy tantiemy akurat wystarczą mu na życie to nie wiem, bo może ma wydatki jeszcze większe, ale zakładam że jednak nie narzeka. A gitary sprzedaje bo pewnie uznał, że czas się ich pozbyć, skoro są coś warte, a jemu już tylko zawadzają 😉
Hehe 😉 Wg mnie oczywiście decyzja ma podłoże finansowe (jak chyba każda tego rodzaju), ale niekoniecznie muszą się z tym wiązać problemy finansowe. Pamiętasz, rozmawialiśmy o tym ile kasy dostaje Norbi rocznie za jeden numer. To pomyśl sobie, że Borys jest twórcą właściwie wszystkich większych hitów LP. Czy tantiemy akurat wystarczą mu na życie to nie wiem, bo może ma wydatki jeszcze większe, ale zakładam że jednak nie narzeka. A gitary sprzedaje bo pewnie uznał, że czas się ich pozbyć, skoro są coś warte, a jemu już tylko zawadzają 😉
Cytat z Marek Pilarski data 25 września, 2024, 17:29Wiecie jak to jest z tą promocją na Disney+? Jak wykupię dostęp, to będę miał z góry trzy miesiące za 9,99 zł/miesiąc?
Dzielę teraz konto z trzecma innymi osobami, i obawiam się, że jak tylko skończy się promocja, to zablokują możliwość dzielenia się kontem poza gospodarstwem domowym (czytałem, że ma to wejść właśnie we wrześniu jeszcze). Więc się zastanawiam, czy nie lepiej poinformować tych osób, żeby każdy sobie wykupił ten dostęp z promocją, bo przynajmniej będą mieli Disneya taniej przez te trzy miesiące...
Wiecie jak to jest z tą promocją na Disney+? Jak wykupię dostęp, to będę miał z góry trzy miesiące za 9,99 zł/miesiąc?
Dzielę teraz konto z trzecma innymi osobami, i obawiam się, że jak tylko skończy się promocja, to zablokują możliwość dzielenia się kontem poza gospodarstwem domowym (czytałem, że ma to wejść właśnie we wrześniu jeszcze). Więc się zastanawiam, czy nie lepiej poinformować tych osób, żeby każdy sobie wykupił ten dostęp z promocją, bo przynajmniej będą mieli Disneya taniej przez te trzy miesiące...
Cytat z Ernest Kubica data 25 września, 2024, 17:36Nie rozumiem tego "z góry". 9,99zł płaci się za każdy kolejny miesiąc.
Nie rozumiem tego "z góry". 9,99zł płaci się za każdy kolejny miesiąc.
Cytat z robgordon data 25 września, 2024, 17:40Z tego co kojarzę to tak, 3 miechy, każdy po dyszce. Po zakończeniu ostatniego miesiąca kolejny za 4 dychy. Wykupiłem sobie promocję pare dni temu.
Z tego co kojarzę to tak, 3 miechy, każdy po dyszce. Po zakończeniu ostatniego miesiąca kolejny za 4 dychy. Wykupiłem sobie promocję pare dni temu.
Cytat z Marek Pilarski data 25 września, 2024, 17:52Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 25, 2024, 17:36Nie rozumiem tego "z góry". 9,99zł płaci się za każdy kolejny miesiąc.
Bo tam na stronie jest tak dziwnie napisane, że zrozumiałem, że wykupuję trzy miesiące z góry przy cenie 9,99 zł za miesiąc. Wolem się upewnić. Jeśli każdy miesiąc osobno, to spoko, choć w sumie jak wyłącza możliwość dzielenia się kontem 28.09., to na to samo wyjdzie dla pozostałych, bo nie bedą mieć dostępu w promocyjnej cenie.. chyba lepiej, jak każdy sobie wykupi teraz po promocyjnej cenie. A jakby w styczniu będzie nadal możliwość dzielenia się kontem, to można do tego wrócić.
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 25, 2024, 17:36Nie rozumiem tego "z góry". 9,99zł płaci się za każdy kolejny miesiąc.
Bo tam na stronie jest tak dziwnie napisane, że zrozumiałem, że wykupuję trzy miesiące z góry przy cenie 9,99 zł za miesiąc. Wolem się upewnić. Jeśli każdy miesiąc osobno, to spoko, choć w sumie jak wyłącza możliwość dzielenia się kontem 28.09., to na to samo wyjdzie dla pozostałych, bo nie bedą mieć dostępu w promocyjnej cenie.. chyba lepiej, jak każdy sobie wykupi teraz po promocyjnej cenie. A jakby w styczniu będzie nadal możliwość dzielenia się kontem, to można do tego wrócić.
Cytat z Mierzwiak data 25 września, 2024, 18:02Płacisz 9,99 zł co miesiąc przez maksymalnie 3 miesiące, na tym polega promocja. Możesz zrezygnować po jednym.
Płacisz 9,99 zł co miesiąc przez maksymalnie 3 miesiące, na tym polega promocja. Możesz zrezygnować po jednym.
Cytat z robgordon data 27 września, 2024, 06:27Znalazłem tę Azjatkę od Stańczyka. Na YT klip z piosenką już usunięty, ale na okładkę można zerknąć tutaj:
https://genius.com/Hana-vu-care-lyrics
Znalazłem tę Azjatkę od Stańczyka. Na YT klip z piosenką już usunięty, ale na okładkę można zerknąć tutaj:
Cytat z Mierzwiak data 27 września, 2024, 07:45Album Gagi już dostępny:
https://youtube.com/playlist?list=PLf5BnbCRqFj6ceGz0IbTwKsoJDpm9zNtF&si=eC6YaciE4tyrafAe
Album Gagi już dostępny:
Cytat z Szaman data 27 września, 2024, 10:37Gdzieś mi to krążyło przed oczami od pewnego czasu, ale przysięgam, myślałem, że to internetowy dowcip. Ciekawa, bajkowa historia, mam nadzieję, że z happy endem.
Celebryci raczej rzadko mają okazję poznać kogoś spoza bańki, na imprezach obowiązuje selekcja, nie mogą się zbytnio ruszać bez ochrony itd itp.
https://www.se.pl/wiadomosci/swiat/lana-del-rey-wyszla-za-poskramiacza-aligatorow-szokujacy-tajny-slub-aa-udPk-XVVP-1J7M.html
Gdzieś mi to krążyło przed oczami od pewnego czasu, ale przysięgam, myślałem, że to internetowy dowcip. Ciekawa, bajkowa historia, mam nadzieję, że z happy endem.
Celebryci raczej rzadko mają okazję poznać kogoś spoza bańki, na imprezach obowiązuje selekcja, nie mogą się zbytnio ruszać bez ochrony itd itp.
Cytat z Mierzwiak data 27 września, 2024, 11:05Haha, a na początku września miałem ubaw z nagłówka Lana Del Rey seemingly denies dating alligator tour guide Jeremy Dufrene 🙂
Haha, a na początku września miałem ubaw z nagłówka Lana Del Rey seemingly denies dating alligator tour guide Jeremy Dufrene 🙂
Cytat z Szaman data 27 września, 2024, 17:43Chcecie poczuć się staro? 🙂
https://twitter.com/PopCrave/status/1839571722170691949?t=vOtkrMiJAdn1MzfkjfImlg&s=19
Chcecie poczuć się staro? 🙂
Happy 40th birthday to the talented Avril Lavigne. pic.twitter.com/du5u12SAig
— Pop Crave (@PopCrave) September 27, 2024