aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 217 of 244Next

W ostanich latach widziałem kilka materiałów turystów, którzy odwiedzili Koreę Północną. Teraz po raz pierwszy widzę taki materiał w języku polskim (tzn. jeszcze nie widziałem):

No hej Will, a może nie? 🙂

https://www.hollywoodreporter.com/news/music-news/will-smith-based-on-a-true-story-release-date-1236164859/

Wczoraj w Tomaszowie był koncert Rafała Brzozowskiego - za darmo, trzeba było odebrać gdzieś zaproszenie. Z tego co widzę to publiczność tego "młodzieżowego" artysty jest wiekowo zbliżona do fanów Czerwonych Gitar.

A już myślałem że byłeś na wiecu jednego z kandydatów na prezydenta 😉

Myślę, że mógłby się spokojnie podczepić.

Okej!

Przepraszam za polityka, ale WTF? WTF? WTF? Mózg mi... wiecie co 🙂

Dawka krindżu przez wielkie K zaliczona, wystarczy mi do 2033.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ten gość nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać.

Szaman

Niby prawdziwy Polak, ale ma Bronx w sercu

Janko, Szaman and 2 other users have reacted to this post.
JankoSzamanMierzwiakrobgordon

Szaman

Skoro już przy krindżu jesteśmy, to od dawna zaliczam do tej kategorii wszelkie reaction videos (uwielbiam trzydziestolatków i filmiki w stylu Watching Avengers For the First Time in 2025!) ale czasem z tego czy innego powodu rzucam na nie okiem.

Obecnie jest zalew odsłuchów Mayhem Gagi i w tym przypadku czasem sprawdzam reakcje ludzi (zakładając oczywiście że wierzymy, że faktycznie przed kamerą słuchają albumu po raz pierwszy) na zmianę tempa w Killah i w tym konkretnym przypadku się nie zawiodłem.

Od 20:20 - aż mi się przypomniał post Szamana o opętaniu przez Prince'a 😀

Szaman

A ja niektórych reaktorów lubię. Bardziej muzycznych, ale filmowych także.

Z filmowych bardzo sympatyczna jest Alanda Parker, lubię jej reakcje na niektóre sceny 🙂

Cytat z Mierzwiak data marzec 26, 2025, 10:12

https://youtu.be/kzJkVSnZEGk?si=ejAzYmzJiaqa16Rv

Jakby jeszcze dodać jakieś średniowieczne instrumenty, to ta wersja brzmiałaby jak piosenka z jakiegoś oldschoolowego filmu fantasy. 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Powoli będę rozglądał się za nowym telefonem. Polecacie coś tak do 2 tys.?

Przyznam, nie śmiejcie się, że moje poszukiwania sprzed paru miesięcy zakończyły się klęską z racji paru niespodziewanych wydatków i ogromnego niezdecydowania 🙂 Obecnie powoli wracam do tematu i aktualnie moimi finalistami są:

Samsung wydaje się średniakiem idealnym, Motorola jednak chyba bardziej odpowiada mi wizualnie. Ma niestety wolniejszy dysk (pamięć UFS), chociaż podobno nie jest to aż tak zauważalne w codziennej, szarej pracy. No i ten zakrzywiony ekran ma tylu przeciwników co zwolenników, dobrze leży w dłoni, ale podobno jest bardzo podatny na uszkodzenia, a czasem jego boki potrafią żyć własnym życiem 🙂 Plus Samsungi są bardziej chwalone za ogólne wykonanie i żywotność, ale jak dla mnie ich design jest od kilku lat zbyt klocowaty i nie potrafię zdobyć się w ich kierunku na porywy serca.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Dzięki za polecenie. Samsung zamówiony. 🙂

A tak na poważnie, to podoba mi się wizualnie.

Szaman

Są już pierwsze recenzje na polskim i zagranicznym You Tubie, jest też do obejrzenia w niektórych polskich elektromarketach, bo to model z połowy tego miesiąca. Sprawia znacznie poręczniejsze i lżejsze wrażenie niż jego poprzednik, Samsung A55. Ramki są dla mnie nadal dyskusyjne, ale tutaj też jest poprawa. Materiały w porządku, nie czułem obciachu w dłoniach. Motorola bardziej dyskusyjna, bo tam z tyłu jest sztuczna skóra, u Samsunga szkło.

PreviousPage 217 of 244Next