aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 216 of 244Next

Nie znajdę, bo to było jeszcze na blogu na Filmwebie 😅

Trzeba spytać @juby on ma teczki na ludzi, w tym na mnie, czasem przypomina mi co pisałem dekadę temu 🙂

Zombieboy to utwór, który na moje ucho mógłby pojawić się w drugim sezonie Wednesday w jakiejś scenie tańca, jeśli będą próbowali powtórzyć viral z Bloody Mary.

Cytat z Marek Pilarski data marzec 7, 2025, 11:25

Zombieboy to utwór, który na moje ucho mógłby pojawić się w drugim sezonie Wednesday w jakiejś scenie tańca, jeśli będą próbowali powtórzyć viral z Bloody Mary.

http://twitter.com/heyjaeee/status/1897884158443061548?t=YPXkASt_nh0IsvxgnJc5pQ&s=19

Moje trzy ulubione z nowych

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Netflix wydał rzekomo $100M min. na to, by bogata idiotka przekładała precle z jednej torebki do drugiej i układała owoce w tęczę.

https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rvo3&sca_esv=4fef3c706a2587ee&q=fruit+rainbow

Gdzie my żyjemy?

Cytat z Mierzwiak data marzec 7, 2025, 10:43

Na razie przesłuchałem w pracy, powtórka będzie już na spokojnie w domu w słuchawkach.

Jak mówiłem tak zrobiłem no i weszło pięknie.

How Bad Do You Want Me to najlepsza podróbka Taylor Swift jaką słyszałem, do tego podobieństwo początku chyba każdy zauważył:

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Wczorajsze występy z SNL

Killah jest kozackie

Mierzwiak

Killah brzmi jakby Prince ją opętał, a końcówka jakby opuszczał jej ciało 🙂

Mierzwiak

Nie mam watpliwości, że Gaga jest nową Królową Popu.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Nowe Hajemki. Wygląda jakby było nakręcone pod koniec lat 90.. W gratisie chłopak Daniela Craiga z Queer.

Znów od PTA?

Tym razem nie, PTA pewnie zajęty tym filmem za 150 mln z Leo.

A ja, niespodziewanie dla samego siebie, eksploruję nową falę polskiego jazzu 😉 Okazuje się, że ten gatunek w Polsce przeżywa obecnie prawdziwy boom. A w Szczecinie jest niewielki klub, który ściąga te zespoły do siebie. Na żywo brzmi to całkiem nieźle 🙂

Ach ten słomiany tydzień 🙂

Zaczyna się dopiero dziś 😉

Sugababes wróciły z nowym singlem.

I w oryginalnym składzie. Pamiętam, że był moment, w którym wszystkie trzy nie były z pierwotnego składu. 😛

Wszelki Bóg! Kto by się spodziewał!

Cytat z Marek Pilarski data marzec 16, 2025, 13:06

I w oryginalnym składzie.

W oryginalnym składzie to już wróciły w 2013 roku 😛 Ten singiel zasługiwał na większy sukces:

PreviousPage 216 of 244Next