aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 224 of 244Next

Imponujące.

Cytat z Szaman data czerwiec 3, 2025, 13:54

Mistrzowski komentarz. Klasa 🙂

https://twitter.com/SMuraszewski/status/1929843694980448758?t=J-DxbjiUYGAKDAWetBLung&s=19

Co tam było? Bo się spóźniłem o kilka godzin 😛

https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/szokujace-slowa-komentatora-eurosportu-o-rywalce-swiatek-zycie-nie-znosi-prozni

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Niezły burak

Cytat z Mierzwiak data czerwiec 2, 2025, 08:54

Tam jeszcze pracują ludzie czy już tylko AI generuje te nagłówki i "artykuły"?

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2025-06-04-232654.png
Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nikt:

Naprawdę nikt:

Absolutnie nikt w całym wszechświecie:

Meghan & Harry:

Fajny sztuczny brzuch, pożyczyła go od Beyonce?

Tak dobrze żarło i zdechło. 🙁

A tutaj córka/syn Elona tańczy do Justyny Steczkowskiej xD

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Marek Pilarski data czerwiec 5, 2025, 23:18

Tak dobrze żarło i zdechło. 🙁

Marek Pilarski, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordon

Psycho Killer po prawie pół wieku doczekał się klipu. W roli głównej Saoirse, a reżyserem Mike Mills.

Cytat z Mierzwiak data marzec 31, 2025, 19:19

Trudno się oderwać od Gagi ale Marinie udało się zwrócić moją uwagę 🙂

https://youtu.be/xZHTxr24sBY?si=TngCD6xFtcTjECFL

Marinę znasz i słuchasz, czy to pierwszy raz?

Znam od dawna choć nigdy nie zebrałem się do przesłuchania jej albumów, do dzisiaj z tego co słyszałem najbardziej podoba mi się utwór dzięki któremu w ogóle ją poznałem:

To ja ją głównie kojarzę z jej (chyba) pierwszego przeboju

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ja przyznam, że mógłbym nawet określić się fanem Mariny (już nie) and the Diamonds 😉 Jakoś trafia do mnie jej wrażliwość, a wiele piosenek uważam za bardzo przebojowe. Poznałem ją z nieco wcześniejszego niż "Hollywood" przeboju "Mowgli's Road", ale faktycznie to ten pierwszy był pierwszym poważnym hitem (co ciekawe, opowiada o Polce: "She is a Polish girl in America, Tall, tanned, hot blond, called Anja"). Ciekawe też, że Mierzwiak wybrałeś "Primadonnę", bo to akurat nieco mniej lubiany przeze mnie jej utwór, ze z kolei mojej ulubionej (drugiej) płyty 😉 Jej pierwsze dokonania to był taki indie pop, z biegiem czasu jest mniej indie, a bardziej pop 😉 Najnowsza płyta (z wczoraj) to wręcz elektropop (towarzysząca stylistyka zawiera sporo zamierzonego kiczu). Mojego rankingu jej dokonań raczej nie zawojuje, ale da się tam znaleźć parę fajnych rzeczy. Gdybym miał polecić coś od Mariny to pierwsze trzy płyty. Ale w zasadzie po każdą warto sięgnąć, poza kompletnie nieudaną "Love + Fear".

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jak Wam się podoba tegoroczne Męskie Granie. Dla mnie git. Plus w teledysku nawiązanie do Powrotu do przyszłości. 🙂

Ogólnie nie jest źle, choć refren mnie jakoś nie przekonuje. I przyznam też, że wkurzają mnie tego rodzaju dzisiejsze (polskie) mętne teksty o niczym.

Na plus brak Mroza (jego maniera wokalna jest dla mnie nie do zniesienia), poza tym to taka typowa muzyka do grania w tle gdy w pracy ktoś puści radio, byle coś tam grało.

xD

Dodane pliki:
  • smith.jpg
Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

Papież Leon XIV, Lady Gaga i mój pieseł czekają w kolejce żeby się wypowiedzieć. Komentarze na pewno będą wymowne 🙂

O!

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 224 of 244Next