Hyde Park
Cytat z Szaman data 9 czerwca, 2025, 15:19To ja się wynownie wypowiem 🙂 Ależ leśne dziadki triumfują, że można zgnoić kogoś kto wyrósł zbyt wysoko. Pół kariery z kretyńskimi wyborami: Fornalik, Probierz, Brzęczek nigdy nie powinni być trenerami reprezentacji. Smuda miał reaktywację kariery, ale nigdy nie nadawał się charakterologicznie. No to w końcu się ulało.
Triumfują też piłkarze, marudząca gwiazdeczka nie będzie przeszkadzać w noszeniu talerzy z wódeczką. On się nie w tym kraju urodził. Pół kariery z zawodnikami którzy przyjeżdżają na kadrę nawalić się z dala od swoich żon.
Kretyńskie są porównania do Ronaldo i Messiego, ale chyba jednak zmęczenie nie było prawdziwym powodem. Jednak śnieszy mnie jak plotą jakieś głupoty z porównaniami, dwóch powyżej od dwóch lat kopie się po czołach w przeciętnych ligach, ich końcówka w Europie wyglądała żenująco.
Trzymam kciuki za blamaż z Finlandią i wymuszoną dymisję Probierza. I za to aby Lewandowski nie zrobił ani kroku wstecz.
To ja się wynownie wypowiem 🙂 Ależ leśne dziadki triumfują, że można zgnoić kogoś kto wyrósł zbyt wysoko. Pół kariery z kretyńskimi wyborami: Fornalik, Probierz, Brzęczek nigdy nie powinni być trenerami reprezentacji. Smuda miał reaktywację kariery, ale nigdy nie nadawał się charakterologicznie. No to w końcu się ulało.
Triumfują też piłkarze, marudząca gwiazdeczka nie będzie przeszkadzać w noszeniu talerzy z wódeczką. On się nie w tym kraju urodził. Pół kariery z zawodnikami którzy przyjeżdżają na kadrę nawalić się z dala od swoich żon.
Kretyńskie są porównania do Ronaldo i Messiego, ale chyba jednak zmęczenie nie było prawdziwym powodem. Jednak śnieszy mnie jak plotą jakieś głupoty z porównaniami, dwóch powyżej od dwóch lat kopie się po czołach w przeciętnych ligach, ich końcówka w Europie wyglądała żenująco.
Trzymam kciuki za blamaż z Finlandią i wymuszoną dymisję Probierza. I za to aby Lewandowski nie zrobił ani kroku wstecz.
Cytat z Szaman data 9 czerwca, 2025, 15:50Pewnie Sylwia Grzeszczak nie spodziewała się takiego poniedziałku hehe Widać po komentarzach, że chwyciło.
(dla niewtajemniczonych, w marcu doszło do wielkiej kłótni między Lewandowskim, a Probierzem. Trener nakazał naszemu gwiazdorowi cieszyć się z małych rzeczy, zamiast wiecznie szukać problemów. Ten złośliwie puścił poniższą piosenkę w autobusie)
https://www.youtube.com/watch?v=87Q5PEjmrCU
Pewnie Sylwia Grzeszczak nie spodziewała się takiego poniedziałku hehe Widać po komentarzach, że chwyciło.
(dla niewtajemniczonych, w marcu doszło do wielkiej kłótni między Lewandowskim, a Probierzem. Trener nakazał naszemu gwiazdorowi cieszyć się z małych rzeczy, zamiast wiecznie szukać problemów. Ten złośliwie puścił poniższą piosenkę w autobusie)
Cytat z Ernest Kubica data 9 czerwca, 2025, 16:54Też się wypowiem: Dramy u milionerów biegających za świńskim pęcherzem nie mają żadnego wpływu na moje życie.
Też się wypowiem: Dramy u milionerów biegających za świńskim pęcherzem nie mają żadnego wpływu na moje życie.
Cytat z Szaman data 9 czerwca, 2025, 16:56No niby tak, ale w innych działach forum żyjemy dramami ludzi jeszcze bogatszych 🙂
No niby tak, ale w innych działach forum żyjemy dramami ludzi jeszcze bogatszych 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 9 czerwca, 2025, 17:12Też w większości nimi nie żyje. Nie powiem, że nigdy tym nie żyłem, ale od dłuższego czasu pośmieje się 10 sekund i to na tyle.
Też w większości nimi nie żyje. Nie powiem, że nigdy tym nie żyłem, ale od dłuższego czasu pośmieje się 10 sekund i to na tyle.
Cytat z Szaman data 9 czerwca, 2025, 18:18https://twitter.com/RMF24pl/status/1932124281426882969
Frederick Forsyth nie żyje. Znany brytyjski pisarz miał 86 lat https://t.co/jkqpUc1eI9
— Fakty RMF FM (@RMF24pl) June 9, 2025
Cytat z Szaman data 9 czerwca, 2025, 21:50Pisząc wcześniejsze tyrady na śmierć zapomniałem, że przyjacielem Lewego był/jest Sławek Peszko. To ja już nie wiem gdzie przebiega granica tej pajęczyny powiązań 🙂 Widocznie ten to się ze wszystkimi dogada 🙂
Pisząc wcześniejsze tyrady na śmierć zapomniałem, że przyjacielem Lewego był/jest Sławek Peszko. To ja już nie wiem gdzie przebiega granica tej pajęczyny powiązań 🙂 Widocznie ten to się ze wszystkimi dogada 🙂
Cytat z Szaman data 10 czerwca, 2025, 09:17Przespałem ogromny sukces Temu. Kiedy to się stało? Skąd to wynika? Jak to się wreszcie udało w starciu z Allegro? Aż muszę popytać znajomych, nikt przy mnie nie mówił, że z tego korzysta.
https://twitter.com/wirtualnemedia/status/1932349515392028783?t=3JRJTL0T-IT1YnDQFNu31A&s=19
Przespałem ogromny sukces Temu. Kiedy to się stało? Skąd to wynika? Jak to się wreszcie udało w starciu z Allegro? Aż muszę popytać znajomych, nikt przy mnie nie mówił, że z tego korzysta.
Już prawie 20 mln Polaków na Temu. Te serwisy i aplikacje odwiedzamy najczęściejhttps://t.co/6yUT62pwGm
— Wirtualnemedia.pl (@wirtualnemedia) June 10, 2025
Cytat z Ernest Kubica data 10 czerwca, 2025, 11:20Ja nie korzystałem jeszcze, ale powiem ci ciekawostkę, że moja mama zaczęła tam kupować. A jak była ostatnio w sanatorium to się okazuje, że inne panie emerytki też tam kupują.
A co stoi za sukcesem - chyba ceny niższe niż na bazarku. Z ubrań to chyba jest tam cała masa podrób. 3 sztuki spodni Salewa za 100zł - raczej Salewa nie robi takich spodni, a zwykle ich spodnie są po ok. 400zł. Wszelkie koszulki z nadrukami są o połowę tańsze niż na allegro. Co ciekawe są nadruki z polskimi tekstami i np. z Bolkiem i Lolkiem,
Darmowa dostawa od 60zł i darmowe zwroty do 90 dni. Czas przesyłki 5-11 dni roboczych. Z tego co pamiętam na aliexpress było ok 20-45 dni.
Mnie tam ciężko się przemóc, żeby kupować bo nie wiem czy jakość ubrań taka sama jak na allegro czy to nadruki na jakimś badziewiu. Elektronikę patrzyłem, ale nie wiadomo co to i jak się sprawuje. Buty nie wiadomo jak z jakością.
Ja nie korzystałem jeszcze, ale powiem ci ciekawostkę, że moja mama zaczęła tam kupować. A jak była ostatnio w sanatorium to się okazuje, że inne panie emerytki też tam kupują.
A co stoi za sukcesem - chyba ceny niższe niż na bazarku. Z ubrań to chyba jest tam cała masa podrób. 3 sztuki spodni Salewa za 100zł - raczej Salewa nie robi takich spodni, a zwykle ich spodnie są po ok. 400zł. Wszelkie koszulki z nadrukami są o połowę tańsze niż na allegro. Co ciekawe są nadruki z polskimi tekstami i np. z Bolkiem i Lolkiem,
Darmowa dostawa od 60zł i darmowe zwroty do 90 dni. Czas przesyłki 5-11 dni roboczych. Z tego co pamiętam na aliexpress było ok 20-45 dni.
Mnie tam ciężko się przemóc, żeby kupować bo nie wiem czy jakość ubrań taka sama jak na allegro czy to nadruki na jakimś badziewiu. Elektronikę patrzyłem, ale nie wiadomo co to i jak się sprawuje. Buty nie wiadomo jak z jakością.
Cytat z Marek Pilarski data 10 czerwca, 2025, 16:59Amy Adams w końcu coś wygrała 😌
https://twitter.com/codymonster91/status/1931898301810700504?t=IGo1vbslrD5X6Z3BSK4jqg&s=19
Amy Adams w końcu coś wygrała 😌
Sometimes the world is good and correct pic.twitter.com/N0V1yUPEEz
— Cody (@codymonster91) June 9, 2025
Cytat z robgordon data 10 czerwca, 2025, 19:46Uważajcie na internetowych bandytów. Włamali mi się wczoraj na konto Netflixa i Disney Plus.
Uważajcie na internetowych bandytów. Włamali mi się wczoraj na konto Netflixa i Disney Plus.
Cytat z Marek Pilarski data 10 czerwca, 2025, 21:03Jak do tego doszło?
Jak do tego doszło?
Cytat z Ernest Kubica data 10 czerwca, 2025, 23:03Miałeś na obu to samo hasło?
Kiedyś mi przejęli konto Netflixa. Mogło to być związane z wyciekiem danych z Morele i możliwe, że miałem na obu te same hasła. Ja miałem wtedy przerwę w abonamencie i zauważyłem, że ściągnęło mi pieniądze za Netflix za najdroższy pakiet. Mój profil był zmieniony przez kogoś hiszpańskojęzycznego. Pamiętam, że szybko odzyskałem
Miałeś na obu to samo hasło?
Kiedyś mi przejęli konto Netflixa. Mogło to być związane z wyciekiem danych z Morele i możliwe, że miałem na obu te same hasła. Ja miałem wtedy przerwę w abonamencie i zauważyłem, że ściągnęło mi pieniądze za Netflix za najdroższy pakiet. Mój profil był zmieniony przez kogoś hiszpańskojęzycznego. Pamiętam, że szybko odzyskałem
Cytat z robgordon data 11 czerwca, 2025, 05:21Tak, miałem takie samo hasło. Nie, szkód nie wyrządzili, miałem jedynie problem z dostępem. Netflixa udało się odzyskać kodem, który otrzymałem przy logowaniu, ale sprawdziłem że ktoś nieznany logował się przez Operę. W przypadku Disneya musiałem dzwonić na infolinię. Pan powiedział mi, że przejął je ktoś z zagranicy (ewentualnie z VPN-em).
Tak, miałem takie samo hasło. Nie, szkód nie wyrządzili, miałem jedynie problem z dostępem. Netflixa udało się odzyskać kodem, który otrzymałem przy logowaniu, ale sprawdziłem że ktoś nieznany logował się przez Operę. W przypadku Disneya musiałem dzwonić na infolinię. Pan powiedział mi, że przejął je ktoś z zagranicy (ewentualnie z VPN-em).
Cytat z Ernest Kubica data 11 czerwca, 2025, 08:55Cytat z robgordon data czerwiec 11, 2025, 05:21Tak, miałem takie samo hasło. Nie, szkód nie wyrządzili, miałem jedynie problem z dostępem. Netflixa udało się odzyskać kodem, który otrzymałem przy logowaniu, ale sprawdziłem że ktoś nieznany logował się przez Operę. W przypadku Disneya musiałem dzwonić na infolinię. Pan powiedział mi, że przejął je ktoś z zagranicy (ewentualnie z VPN-em).
czyli gdzieś ci wykradziono hasło i e-mail które były takie same jak miałeś w Netfix i Disney. Boty przeszukują najpopularniejsze płatne serwisy i sprawdzają czy takie dane się gdzieś nie powtarzają. Potem przejmują takie konto i udostępniają je innym odpłatnie jako "rodzinie"
Cytat z robgordon data czerwiec 11, 2025, 05:21Tak, miałem takie samo hasło. Nie, szkód nie wyrządzili, miałem jedynie problem z dostępem. Netflixa udało się odzyskać kodem, który otrzymałem przy logowaniu, ale sprawdziłem że ktoś nieznany logował się przez Operę. W przypadku Disneya musiałem dzwonić na infolinię. Pan powiedział mi, że przejął je ktoś z zagranicy (ewentualnie z VPN-em).
czyli gdzieś ci wykradziono hasło i e-mail które były takie same jak miałeś w Netfix i Disney. Boty przeszukują najpopularniejsze płatne serwisy i sprawdzają czy takie dane się gdzieś nie powtarzają. Potem przejmują takie konto i udostępniają je innym odpłatnie jako "rodzinie"
Cytat z Szaman data 11 czerwca, 2025, 17:57Zmarł Brian Wilson
https://twitter.com/washingtonpost/status/1932843714776305871
Zmarł Brian Wilson
Breaking news: Brian Wilson, the founder of the Beach Boys, whose catalogue of hits includes “I Get Around,” “Don’t Worry Baby” and “California Girls," has died at 82. https://t.co/uP0uWts4tf
— The Washington Post (@washingtonpost) June 11, 2025
Cytat z Mierzwiak data 12 czerwca, 2025, 08:47https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1193394/jest-decyzja-ws-probierza
Szybko poszło 😀
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1193394/jest-decyzja-ws-probierza
Szybko poszło 😀