aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 231 of 244Next
Cytat z Szaman data lipiec 26, 2025, 09:10

Spoiler
Scooter!

Ale tytułu nie pamiętam 🙂

Spoiler

How much is the Fish!

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Skoro Ci tak dobrze poszło, to jeszcze jedna. Tym razem nie powiem o co chodzi, sam się domyśl 😉

Niestety nic mi nie świta 🙂

Cytat z Szaman data lipiec 26, 2025, 10:08

Niestety nic mi nie świta 🙂

Spoiler

Zagadka była podchwytliwa. Nie chodziło o piosenkę, a o wokalistę. To Brian Johnson. 5 lat później trafił do AC/DC 😉

Spoiler

To przez to, że w ogóle im się nie przyjrzałem i skupiłem się na muzyce 🙂

Z innej beczki:

https://twitter.com/sport_tvppl/status/1949009291010343256?t=pEZ6h1BcWd8OjCsshAQ9Kg&s=19

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Nie chcę snuć teorii spiskowych ale nie wiem czemu roślinność na pierwszym planie i las za nimi zlewa się w jakąś akwarelową mazaninę. Czym oni to zdjęcie robili, smartfonem sprzed dekady? Czy po prostu całe to otoczenie to robota AI?

No i popsuł 🙂

Ale rzeczywiście, to jest jakiś filtr co miał stylizować na akwarelę i ktoś z nim przesadził. Sorry, nie przyjrzałem się dokładnie z telefonu i w pierwszej chwili robiło wrażenie.

Dobra, nie AI bo tam są faktycznie Tatry w tle. Ale mówię, albo aparat cienki albo jakimś dziwnym filtrem pojechali 🙂

Znalazłem na Twitterze normalną wersję.

Czyli filtr. Niech więcej nie dają panu Tadziowi obrabiać zdjęć 🙂

Szaman

Kto uznał, że to zdjęcie nadaje się do zaprezentowania. Ten filtr zmienił im rysy twarzy. Nie wiem czy piłkarze sami siebie poznają, a trawa to już totalny kicz.

A co do piłki nożnej to nasz ulubieniec z Pogoni zdobył dzisiaj pierwszego gola. Proponuje posłuchać co skandują trybuny.

robgordon

Wiadomo było, że Huża się nie przyjmie 🙂

robgordon

Znów jestem do tyłu i musiałem sprawdzić kim jest szanowny pan Louis 🙂 Tłumy robią wrażenie.

https://www.facebook.com/share/1NouSvDTRb/

Tego akurat kojarzę. Ale żadnej jego (solowej) piosenki.

Też nie kojarzyłem, włączyłem sobie i zupełnie te utwory do mnie nie trafiają. Rozumiem, że coś mi się może nie podobać, ale ma jakąś melodię, rytm itd. i mogę sobie wyobrazić, że ktoś się może przy tym bawić. Ale tutaj zupełnie nie wiem co przy tych utworach można robić na koncercie - ani nucić, ani się bujać, ani skakać. Albo jestem już za stary na dzisiejszy młodzieżowy pop.

Usłyszałem dzisiaj w radiu - powstał 25 lat temu i dawniej słyszałem go kilka razy, ale nie wiem czy wtedy przypominał mi brzmieniowo jednego zagranicznego wykonawcę tak jak dzisiaj.

Ale bez naprowadzenia to nikt nie zgadnie, jakiego 🙂

Jamiroquai?

Ernest Kubica, Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
Ernest KubicaSzamanMierzwiak
Cytat z Szaman data lipiec 31, 2025, 20:09

Ale bez naprowadzenia to nikt nie zgadnie, jakiego 🙂

znaczy, że Marek jest geniuszem

Szaman
PreviousPage 231 of 244Next