aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 230 of 244Next

Stara Gwardia przechodzi na drugą stronę…

Przy jego stylu życia osiągnął wiek powyżej średniej dla mężczyzn w Polsce.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Miał talent do mierzenia dawek.

Artykuł o tym, że w Portugalii gołąb próbował ukraść 300-gramowego kotleta. Jakoś mi nie po drodze z nowym szefem informacji RMF-u 🙂

Ostatni raz świadomie włączyłem radio kilkanaście lat temu. Jak widzę była to słuszna decyzja 😉

Temat pary złapanej na romansie na koncercie Coldplay był zabawny pierwszego dnia, niestety później zaczęła się totalna eksploatacja i grzebanie w życiu tych ludzi (czekam na wywiad z osobami które chodziły z nimi do szkoły), oczywiście Polska nie może być gorsza ale u nas wszystko przybiera zawsze bardzo groteskowy obrót i tak natrafiłem dziś na takie coś:

Czy odniosła się wymownie? 🙂

Nie, ale on zdążył:

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon
Cytat z Szaman data lipiec 23, 2025, 10:05

Artykuł o tym, że w Portugalii gołąb próbował ukraść 300-gramowego kotleta.

Jest i robak w poziomkach, choć tutaj dodatkowym smaczkiem (hehe) jest cena słodkiej bułki: 59 zł.

https://haps.pl/Haps/7,167709,32125432,zaplacila-za-drozdzowke-59-zl-i-szybko-stracila-apetyt-wlascicielka.html#do_w=484&do_v=1316&do_st=RS&do_sid=1725&do_a=1725&s=BoxOpImg6

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Uznański-Wiśniewski wrócił do Polski! Ekspertka natychmiast zauważyła to w jego zachowaniu

https://www.plotek.pl/plotek/7,111483,32125697,slawosz-uznanski-wisniewski-wrocil-do-polski-ekspertka-natychmiast.html#s=BoxMMtImg2

"Czułe przywitanie na lotnisku, przytulenie i radość pary była widoczna od samego początku. Aleksandra, żona Sławosza, towarzysza mu również podczas przemowy, dając mu wsparcie" - dostrzegła Marta Rodzik.

Ekspertka dostrzegła, że para która czule się przywitała czule się przywitała. Prawdziwa ekspertka, jestem pod wrażeniem.

Szaman

Zmarł też Chuck Mangione. Na pewno znacie jego Dzieci Sancheza.

Jasne, że tak! Mam wrażenie, że słyszałem to w wielu filmach i reklamach, chociaż pewnie jeśli zajrzałbym na Imdb, to okazałoby się, że w żadnej i żadnym 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Ja to kojarzę głównie z podsumowań sportowych

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Możecie też kojarzyć… z filmu Dzieci Sancheza 😉

Chyba nie oglądałem tego filmu

EXCLUSIVE!!!

Bo to nie są zwykłe siki. To ekskluzywne siki!

Kojarzycie ten motyw (bez sprawdzania!)?

Szaman

Mam na końcu języka to na na na, zaraz sobie przypomnę 🙂

Spoiler
Scooter!

Ale tytułu nie pamiętam 🙂

PreviousPage 230 of 244Next