Hyde Park
Cytat z robgordon data 11 grudnia, 2025, 15:01@Mierzwiak, z innej beczki. Rekomendowałbyś city break do Łodzi?
@Mierzwiak, z innej beczki. Rekomendowałbyś city break do Łodzi?
Cytat z Mierzwiak data 11 grudnia, 2025, 15:14O tej porze roku może niekoniecznie. A z jakiej okazji, żeby Avatara u nas w IMAX złapać? 😛
O tej porze roku może niekoniecznie. A z jakiej okazji, żeby Avatara u nas w IMAX złapać? 😛
Cytat z Mierzwiak data 11 grudnia, 2025, 16:38Skoro tak to czemu nie, możesz się na własne oczy przekonać czy jesteśmy aż tak brzydkim miastem (meneli) 🙂
Skoro tak to czemu nie, możesz się na własne oczy przekonać czy jesteśmy aż tak brzydkim miastem (meneli) 🙂
Cytat z Szaman data 12 grudnia, 2025, 17:26Muniek wywalił Sydneya Polaka z T-Love po 35 latach w zespole. W dodatku sms-em. Plus z opowieści Polaka wynika, że do zespołu wróciło mocne chlanie, więc chyba tyle z cudownego nawrócenia lidera i drugiej szansy od Boga.
https://tvn24.pl/kultura-i-styl/t-love-sidney-polak-o-kulisach-odejscia-z-zespolu-dostalem-od-munka-sms-a-st8795986?brid=YEtQ88iZ4ATpkR21gy8Paw
Muniek wywalił Sydneya Polaka z T-Love po 35 latach w zespole. W dodatku sms-em. Plus z opowieści Polaka wynika, że do zespołu wróciło mocne chlanie, więc chyba tyle z cudownego nawrócenia lidera i drugiej szansy od Boga.
Cytat z Mierzwiak data 12 grudnia, 2025, 18:14Moja fryzjerka ostatnio za chlanie wyleciała. Wszędzie łajzy i menele 😛
Moja fryzjerka ostatnio za chlanie wyleciała. Wszędzie łajzy i menele 😛
Cytat z robgordon data 12 grudnia, 2025, 18:37Cytat z Szaman data 12 grudnia, 2025, 17:26Muniek wywalił Sydneya Polaka z T-Love po 35 latach w zespole. W dodatku sms-em. Plus z opowieści Polaka wynika, że do zespołu wróciło mocne chlanie, więc chyba tyle z cudownego nawrócenia lidera i drugiej szansy od Boga.
https://tvn24.pl/kultura-i-styl/t-love-sidney-polak-o-kulisach-odejscia-z-zespolu-dostalem-od-munka-sms-a-st8795986?brid=YEtQ88iZ4ATpkR21gy8Paw
Myślę że kwasy były już wcześniej. I artykuł (i pewnie wypowiedź Polaka) jest mocno cklick-baitowy.
Cytat z Szaman data 12 grudnia, 2025, 17:26Muniek wywalił Sydneya Polaka z T-Love po 35 latach w zespole. W dodatku sms-em. Plus z opowieści Polaka wynika, że do zespołu wróciło mocne chlanie, więc chyba tyle z cudownego nawrócenia lidera i drugiej szansy od Boga.
Myślę że kwasy były już wcześniej. I artykuł (i pewnie wypowiedź Polaka) jest mocno cklick-baitowy.
Cytat z Ernest Kubica data 12 grudnia, 2025, 19:31Cytat z robgordon data 11 grudnia, 2025, 15:01@Mierzwiak, z innej beczki. Rekomendowałbyś city break do Łodzi?
ja bym rekomendował. Łódź nie jest podobna do żadnego z dużych polskich miast jeśli chodzi o zabudowę. Czy ci się będzie podobać czy nie to inna sprawa, ale można zrobić tam bardzo dużo oryginalnych fotek chociażby jeśli chodzi o kontrasty w zabudowie.
Są miejsca tak brzydkie, że pękają oczy i takie perły jak Off Piotrkowska czy EC1 albo ulica Włókiennicza
Cytat z robgordon data 11 grudnia, 2025, 15:01@Mierzwiak, z innej beczki. Rekomendowałbyś city break do Łodzi?
ja bym rekomendował. Łódź nie jest podobna do żadnego z dużych polskich miast jeśli chodzi o zabudowę. Czy ci się będzie podobać czy nie to inna sprawa, ale można zrobić tam bardzo dużo oryginalnych fotek chociażby jeśli chodzi o kontrasty w zabudowie.
Są miejsca tak brzydkie, że pękają oczy i takie perły jak Off Piotrkowska czy EC1 albo ulica Włókiennicza
Cytat z robgordon data 12 grudnia, 2025, 19:51Cytat z Ernest Kubica data 12 grudnia, 2025, 19:31Cytat z robgordon data 11 grudnia, 2025, 15:01@Mierzwiak, z innej beczki. Rekomendowałbyś city break do Łodzi?
Ja właśnie takich doznań oczekuję. Nie musi być ładnie, musi być ciekawie 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 12 grudnia, 2025, 19:31Cytat z robgordon data 11 grudnia, 2025, 15:01@Mierzwiak, z innej beczki. Rekomendowałbyś city break do Łodzi?
Ja właśnie takich doznań oczekuję. Nie musi być ładnie, musi być ciekawie 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 12 grudnia, 2025, 19:58Cytat z Szaman data 12 grudnia, 2025, 17:26Muniek wywalił Sydneya Polaka z T-Love po 35 latach w zespole. W dodatku sms-em. Plus z opowieści Polaka wynika, że do zespołu wróciło mocne chlanie, więc chyba tyle z cudownego nawrócenia lidera i drugiej szansy od Boga.
Byłem w tym roku na męskim graniu. T.Love grał taki łączony koncert z Zalewskim i jego muzykami. Szczerze nie wiem jak Muniek udźwignąć by miał koncert w pojedynkę. Wygląda na scenie słabo i słabo śpiewa - Zalewski ciągnął całość i mocno go wyręczał. To był ostatni koncert tego dnia i wyszedłem w połowie i tłumy wychodziły. Wiem co przeszedł zdrowotnie i może ma duże chęci występów, ale w niektórych utworach zupełnie nie daje rady - słychać kłujący w uszy skrzek. Myślałem, że za chwilę straci głos zupełnie. Słuchając tego zaciera się obraz legendy. Nie tak chciałoby się zapamiętać T.Love.
Byłem w tym roku na męskim graniu. T.Love grał taki łączony koncert z Zalewskim i jego muzykami. Szczerze nie wiem jak Muniek udźwignąć by miał koncert w pojedynkę. Wygląda na scenie słabo i słabo śpiewa - Zalewski ciągnął całość i mocno go wyręczał. To był ostatni koncert tego dnia i wyszedłem w połowie i tłumy wychodziły. Wiem co przeszedł zdrowotnie i może ma duże chęci występów, ale w niektórych utworach zupełnie nie daje rady - słychać kłujący w uszy skrzek. Myślałem, że za chwilę straci głos zupełnie. Słuchając tego zaciera się obraz legendy. Nie tak chciałoby się zapamiętać T.Love.
Cytat z robgordon data 12 grudnia, 2025, 19:59Gdzieś tam zawsze miałem Łódź w planach ale nigdy nie było po drodze. Te najbardziej turystyczne miasta w Polsce widziałem i niczym mnie już raczej nie zaskoczą. Łódź zaliczam do tych o odmiennej specyfice, tak jak np. Katowice które zwiedziłem 2 lata temu.
Gdzieś tam zawsze miałem Łódź w planach ale nigdy nie było po drodze. Te najbardziej turystyczne miasta w Polsce widziałem i niczym mnie już raczej nie zaskoczą. Łódź zaliczam do tych o odmiennej specyfice, tak jak np. Katowice które zwiedziłem 2 lata temu.
Cytat z robgordon data 12 grudnia, 2025, 20:01Cytat z Ernest Kubica data 12 grudnia, 2025, 19:58Cytat z Szaman data 12 grudnia, 2025, 17:26Muniek wywalił Sydneya Polaka z T-Love po 35 latach w zespole. W dodatku sms-em. Plus z opowieści Polaka wynika, że do zespołu wróciło mocne chlanie, więc chyba tyle z cudownego nawrócenia lidera i drugiej szansy od Boga.
Muniek wokalnie nigdy nie powalał. Nadrabiał charyzmą, tekstami i łobuzerką (z biegiem lat coraz bardziej jedynie udawaną). Dziś pewnie tym bardziej mu trudno.
Cytat z Ernest Kubica data 12 grudnia, 2025, 19:58Cytat z Szaman data 12 grudnia, 2025, 17:26Muniek wywalił Sydneya Polaka z T-Love po 35 latach w zespole. W dodatku sms-em. Plus z opowieści Polaka wynika, że do zespołu wróciło mocne chlanie, więc chyba tyle z cudownego nawrócenia lidera i drugiej szansy od Boga.
Muniek wokalnie nigdy nie powalał. Nadrabiał charyzmą, tekstami i łobuzerką (z biegiem lat coraz bardziej jedynie udawaną). Dziś pewnie tym bardziej mu trudno.
Cytat z Ernest Kubica data 12 grudnia, 2025, 20:05No wokalnie nigdy się nie wyróżniał, a teraz bez koncertowej energii wygląda to totalnie słabo. znalazłem krótki fragment, ale tam na końcu dobrze widać, że wygląda to jak starszy wujek na weselu coś próbujący dośpiewać https://www.youtube.com/shorts/ij4cFd3WjY8
No wokalnie nigdy się nie wyróżniał, a teraz bez koncertowej energii wygląda to totalnie słabo. znalazłem krótki fragment, ale tam na końcu dobrze widać, że wygląda to jak starszy wujek na weselu coś próbujący dośpiewać https://www.youtube.com/shorts/ij4cFd3WjY8
Cytat z Szaman data 20 grudnia, 2025, 12:18Postanowiłem, że napiszę ostatnie słowo w temacie, zakończyła się moja telenowela z telefonem, kupiłem Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus. Wiem, że to klasa średnia która posiada swoje wady, ale uznałem, że moje niezdecydowanie wynika z tego, że wcale nie pragnę zmian, tylko kontynuacji przygody z poprzednikiem (wysłużone Redmi Note 7) 🙂 Jestem zadowolony, miałem tylko już perypetie z naklejaniem folii w sklepie, no ale dobra, sam sobie wziąłem zakrzywiony wyświetlacz. Na szczęście lekko, w Motorolach naklejanie tego musi być koszmarem.
Postanowiłem, że napiszę ostatnie słowo w temacie, zakończyła się moja telenowela z telefonem, kupiłem Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus. Wiem, że to klasa średnia która posiada swoje wady, ale uznałem, że moje niezdecydowanie wynika z tego, że wcale nie pragnę zmian, tylko kontynuacji przygody z poprzednikiem (wysłużone Redmi Note 7) 🙂 Jestem zadowolony, miałem tylko już perypetie z naklejaniem folii w sklepie, no ale dobra, sam sobie wziąłem zakrzywiony wyświetlacz. Na szczęście lekko, w Motorolach naklejanie tego musi być koszmarem.
Cytat z Mierzwiak data 22 grudnia, 2025, 13:43Od kilku dni mam absolutną OBSESJĘ na punkcie zdjęć z artykułu Vanity Fair. Zupełnie jakby sam David Lynch wrócił z zaświatów i zrobił sesję zdjęciową do swojego nowego filmu dziejącego się w Białym Domu.
https://youtu.be/z2g-wqlkT1A?si=6Ca61Gu1mUK8AwWT
Od kilku dni mam absolutną OBSESJĘ na punkcie zdjęć z artykułu Vanity Fair. Zupełnie jakby sam David Lynch wrócił z zaświatów i zrobił sesję zdjęciową do swojego nowego filmu dziejącego się w Białym Domu.