aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 244 of 245Next

Ciąg dalszy:

Pół miliarda wyświetleń! Czy to nie jest pierwsza dziesiątka największych, rockowych przebojów na You Tubie? "Here Without You" ma miliard! Dobra, ewidentnie coś mnie ominęło 🙂

Ja kojarzę chyba tylko "Here without you baby"

O rany.

Dawno nie widziałem tak pożywnego cringe'u 🙂 To dziennikarz sportowy Radia Zet.

https://twitter.com/i/status/2021564735276425327

Cio tam było, bo chyba usunął?

Zapraszał Snoop Dogga po odbiór pluszowego pieroga 🙂

Mam ostatnio obsesję na punkcie Prince'a i przy okazji na nowo odkrywam jak fenomenalny jest album który nagrał do Batmana.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jak można tyle dać za Dodę na Narodowym?

Dodane pliki:
  • Screenshot_2026-02-15-11-43-46-089_com.facebook.katana.jpg

Biorąc pod uwagę to, że dwa lata temu zapłaciłem chyba 250 zł za Podsiadło w Chorzowie, to faktycznie drogo. Ale w ostatnich latach ceny poszły bardzo w górę. W 2023 zapłaciłem jakoś 750 zł za Weeknda na Narodowym, a w tym roku chyba dwa razy tyle kosztowały porównywalne miejsca w tym samym sektorze.

Ludzie dają sie dymać kupując bilety w chorych cenach więc są one coraz droższe. Proste.

Ostatnio znajoma ze Szkocji wysyłała mi ceny na Harry'ego Stylesa bo chciała iść ale stwierdziła, całkiem słusznie, że jej to do życia niepotrzebne, a już na pewno nie za takie pieniądze.

PS. Nie zapłaciłbym nawet 5 zł żeby zobaczyć Dodę.

Ciekawe czy to się sprzeda. Rush ma ogromny rozdźwięk między popularnością w Polsce, a w USA i Kanadzie. To ich pierwsza wizyta w naszym kraju.

Dodane pliki:
  • FB_IMG_1771843035914.jpg

Zagadka. To Demi Moore czy Demi Lovato?

Dodane pliki:
  • IMG_20260227_172328.jpg
Szaman

Nie wierzę, że dowiedziałem się o tym etapie jej kariery dopiero dzisiaj 🙂

Cytat z Marek Pilarski data 27 lutego, 2026, 17:24

Zagadka. To Demi Moore czy Demi Lovato?

Eurowizja 2026

Już dwa razy próbowała się dostać. Tzn. w 2020 się dostała, ale odwołali. Więc niech ma.

News roku. Aż dziwne, że w nagłówku nie wspomnieli Taylor Swift.

Szaman

Ja już nie mogę 🙂

Przyznam, że dla mnie to jedna z najbardziej fascynujących postaci polskiej piłki. Gdzie nie pójdzie tam coś. Wisła, Raków, Motor, 2x Legia, Dunkierka, Radomiak, wszędzie afera.

PreviousPage 244 of 245Next