aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 245 of 245

Znajoma melodia 🙂

Plus dzisiaj wyszedł nowy album Robyn <3

Cytat z Mierzwiak data 27 marca, 2026, 16:49

Znajoma melodia 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=HE8XRHOGhtQ

W sumie jak słuchałem pierwszy raz, to mi się z czymś skojarzyło, ale nie podjąłem wtedy intelektualnego wysiłku, żeby zgłębić to skojarzenie. Ale że zwróciłeś uwagę, że znajoma melodia, to strzelę, że chodzi o Janosika. 😛

Panie, ogarnij się 🙂

Ale wpadka xD

Cytat z Marek Pilarski data 6 kwietnia, 2026, 18:07

Plotki mówią, że to Gaga wypuści minialbum składający się z kilku duetów Gagi z innymi arystkami, m.in. Doechii.

Podobno Madonna, Chappell Roan, Peggy Gou, Caroline Polachek i może jeszcze ktoś inny. Poza tym od jakiegoś czasu krążą też pogłoski, że Gaga z Weekndem i jakimś meksykańskim artystą przygotowali hymn mundialu.

nie chce mi się wierzyć, że w filmach (głównie pokazujących wymyślony świat i bohaterów) nie ma scen całkowicie zrobionych przez AI, jeśli na domowym gównokomputerze taki coś zajmuje 2 minuty.

Breaking filmowy news

Tam się niezły śmietnik już robi, ale widząc po liczbie polubień takich postów, trafiają do swojego nastoletniego targetu.

130 tys serduszek

Brakuje mi słów żeby opisać jak bardzo jest to nudne, nijakie, pozbawione ognia. Szpak ma głos ale konsekwentnie, niezmiennie nagrywa smętne buły. Naprawdę trzeba było jechać aż do USA żeby nagrać coś takiego?

Dosłownie 10 minut temu wyświetliło mi to w proponowanych. Klinkąłem, przeskoczyłem trzy razy i po dziesięciu sekundach wyłączyłem.

Brzmi jak wymęczone ballady niemieckich wokalistów, puszczane na Vivie Plus około 2002 roku 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wczoraj wielu artystów wypuściło nową muzę. Jessie Ware cały album, a Madonna pierwszy utwór z Confessions 2.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jak zwykle fantastyczne u tego twórcy materiały o reality zawodach od gwiazdy YouTube'a na Prime Video.

PS. Mr. Beast, przed kamerą, bez grama ironii, przyznał że nie wiedział po co czekolada podzielona jest na mniejsze kostki. Okej!

Nie dałbym rady zjeść ostryg, zaraz mi się Jaś Fasola przypomina 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

W filmie będą jeszcze dwa nowe utwory: "Shape of a Woman" ze sceny z występem Gagi i "Glamorous Life".

PreviousPage 245 of 245