aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 247 of 249Next

SPOILER!?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Promo nowego albumu Madonny z kilkoma znanymi aktorami

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kasy nie szczędzą. Ciekawe, co wyjdzie z tego albumu.

A kto tutaj wrócił do streamowania 🙂

To jednak chyba starocie z Twitcha, gdzie katowała Call of Duty. Trochę teraz tego krąży po sieci 🙂

Na Kanada-Bośnia i Harcegowina, na trybunach siedzi Ryan Reynolds, a hymn przed meczem śpiewała Alanis Morissette. Miejmy nadzieję, że stadion jest wystarczająco duży 🙂

Mierzwiak

Człowiek się o świecie nauczy dzięki tym mistrzostwom, nie miałem pojęcia, że w Seattle są upały po 30 stopni 🙂 Ale myśląc o tym mieście mam przed oczami "Singli" Camerona Crowe'a i wiadomy nurt w muzyce 🙂

Postscriptum do Backrooms:

Trzy słowa: Benedict, Wong, Weapons 🙂

A jakie komentarze 🙂

-He knew the difference between a pirate and a sultan.

-Go into the basement bro, your gonna find something CRAZY.

Mierzwiak

Prawie 9 mln wyświetleń dla 30-sekundowego wideo z okładką gry 🙂

Inde Navarette w nowym teledysku Sombra (tak to się odmienia? W każdym razie bez problemu kojarzę dwie jego piosenki, a to duży sukces hehe)

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Marek Pilarski data 8 czerwca, 2026, 23:14

Kasy nie szczędzą. Ciekawe, co wyjdzie z tego albumu.

Wyszło coś bardzo fajnego i zdecydowanie bardziej w duchu starej, dobrej M aniżeli jej ostatnich albumów. Poprzeczkę zawiesiła sobie bardzo wysoko nawiązując do oryginalnego Confessions... ale się udało. Brzmi to wszystko, w większości, znakomicie, wreszcie nie mam wrażenia, że Madonna desperacko pędzi za radiowymi trendami czy chce się komuś przypodobać, po prostu wróciła do tego w czym jest najlepsza.

Ulubione po pierwszych dwóch przesłuchaniach:

Duet z Sabriną, której fanem w ogóle nie jestem, też już wcześniej bardzo przypadł mi do gustu, tak samo jak utwór otwierający album.

Dzisiaj sobie na spokojnie odsłucham. Pierwsze trzy wydane utwory ostatecznie bardzo mi się spodobały, więc myślę, że cały album też przypadnie mi do gustu

Mierzwiak

Danceteria wyróżniała się już w tym krótkim filmie sprzed kilku tygodni. No i okazuje się, że na Spotify miała wczoraj najwięcej streamów z całego albumu, więcej niż Bring Your Live. Co ciekawe, to chyba jedyny utwór na całym albumie, którego współproducentami są Andrew Watt i Cirkut, czyli główni producenci Mayhem.

Mierzwiak

Kurczę, mój stosunek do biopiców jest jaki jest ale widząc Julię w teledysku nie umiem nie pomyśleć co by było gdyby:

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Marek Pilarski data 4 lipca, 2026, 12:01

Dzisiaj sobie na spokojnie odsłucham. Pierwsze trzy wydane utwory ostatecznie bardzo mi się spodobały, więc myślę, że cały album też przypadnie mi do gustu

Stracił mnie trochę pod koniec, ale będę na pewno wracał do niego

...

Mierzwiak

Fatalna kampania Perły straszy na lubelskich ulicach i została już zauważona w internecie.

https://twitter.com/i/status/2077294552285634733

Eeee, ale tam powinno być korner, a nie Tomasz. Zabawne wysuwać zarzuty o AI, a wstawiać przeróbkę.

PreviousPage 247 of 249Next