Hyde Park
Cytat z robgordon data 28 września, 2020, 21:58Wpis Kinofilii na temat Niewolskiego mi wystarczył. Nie sądzę bym dał radę to obejrzeć 😉
Wpis Kinofilii na temat Niewolskiego mi wystarczył. Nie sądzę bym dał radę to obejrzeć 😉
Cytat z Marek Pilarski data 28 września, 2020, 22:21Ja zobaczyłem i uwierzyłem. 😛
Ja zobaczyłem i uwierzyłem. 😛
Cytat z Szaman data 28 września, 2020, 22:27Miałbym problem z wybraniem ulubionej teorii, z kamienną twarzą nie sprzedaliby tego we wspólnej rozmowie nawet Leslie Nielsen i Steve Carell. Część była dziwnie podobna do głównego wątku ciągnącego się przez lata w Archiwum X i już chyba zawsze widząc "szaraka" na filmie będę go nazywał "synem boskim" 🙂
W części ze stycznia 2020 Niewolski mówi, że schizofrenia i autyzm są wynikiem rozbudzonego genotypu pochodzenia kosmicznego. Jeszcze Księżyc jako odłączone i zamieszkane jądro Ziemi, oraz Słońce jako portal międzygwiezdny dla statków synów boskich przeżyłem. Teraz już mi wystarczy 🙂
Miałbym problem z wybraniem ulubionej teorii, z kamienną twarzą nie sprzedaliby tego we wspólnej rozmowie nawet Leslie Nielsen i Steve Carell. Część była dziwnie podobna do głównego wątku ciągnącego się przez lata w Archiwum X i już chyba zawsze widząc "szaraka" na filmie będę go nazywał "synem boskim" 🙂
W części ze stycznia 2020 Niewolski mówi, że schizofrenia i autyzm są wynikiem rozbudzonego genotypu pochodzenia kosmicznego. Jeszcze Księżyc jako odłączone i zamieszkane jądro Ziemi, oraz Słońce jako portal międzygwiezdny dla statków synów boskich przeżyłem. Teraz już mi wystarczy 🙂
Cytat z robgordon data 28 września, 2020, 23:37Zerknąłem na zapowiedzi kinowe do końca roku. Trudno wyrokować, ale można założyć, że Bonda i WW1984 przełożą na przyszły rok. Zostają (wcale nie takie pewne) Soul, Free Guy i Śmierć na Nilu. Poza tym widzę jeden film, który chciałbym zobaczyć, to Gniazdo z Judem Law (ciekawostka, w październiku mają w kinach pojawić się dwa filmy zatytułowane The Nest, drugi to horror). Sytuacja naprawdę wygląda dramatycznie.
Zerknąłem na zapowiedzi kinowe do końca roku. Trudno wyrokować, ale można założyć, że Bonda i WW1984 przełożą na przyszły rok. Zostają (wcale nie takie pewne) Soul, Free Guy i Śmierć na Nilu. Poza tym widzę jeden film, który chciałbym zobaczyć, to Gniazdo z Judem Law (ciekawostka, w październiku mają w kinach pojawić się dwa filmy zatytułowane The Nest, drugi to horror). Sytuacja naprawdę wygląda dramatycznie.
Cytat z Szaman data 28 września, 2020, 23:40Jeszcze Diunę jak na razie nie przełożyli. Wszyscy wprawdzie założyli z góry, że przełożą z powodu Wonder Woman, ale jestem zdania, że film z Chalametem ma jednak inny target i inne cele.
Jeszcze Diunę jak na razie nie przełożyli. Wszyscy wprawdzie założyli z góry, że przełożą z powodu Wonder Woman, ale jestem zdania, że film z Chalametem ma jednak inny target i inne cele.
Cytat z Mierzwiak data 29 września, 2020, 06:59Cytat z Szaman data Wrzesień 28, 2020, 22:27Miałbym problem z wybraniem ulubionej teorii, z kamienną twarzą nie sprzedaliby tego we wspólnej rozmowie nawet Leslie Nielsen i Steve Carell. Część była dziwnie podobna do głównego wątku ciągnącego się przez lata w Archiwum X i już chyba zawsze widząc "szaraka" na filmie będę go nazywał "synem boskim"
W części ze stycznia 2020 Niewolski mówi, że schizofrenia i autyzm są wynikiem rozbudzonego genotypu pochodzenia kosmicznego. Jeszcze Księżyc jako odłączone i zamieszkane jądro Ziemi, oraz Słońce jako portal międzygwiezdny dla statków synów boskich przeżyłem. Teraz już mi wystarczy
Na filmwebie mieliście osobę o takich samych "poglądach", przykład? W
komunikacjisygnalizacji świetlnej ukryte są urządzenia których aktywacja spowoduje, że wszyscy rzucimy się sobie do gardeł 🙂Co do Księżyca, to każdy inteligentny człowiek wie, że to pusta w środku, starożytna stacja obcych, więc nie wypisuj bzdur, OK?
Cytat z Szaman data Wrzesień 28, 2020, 22:27Miałbym problem z wybraniem ulubionej teorii, z kamienną twarzą nie sprzedaliby tego we wspólnej rozmowie nawet Leslie Nielsen i Steve Carell. Część była dziwnie podobna do głównego wątku ciągnącego się przez lata w Archiwum X i już chyba zawsze widząc "szaraka" na filmie będę go nazywał "synem boskim"
W części ze stycznia 2020 Niewolski mówi, że schizofrenia i autyzm są wynikiem rozbudzonego genotypu pochodzenia kosmicznego. Jeszcze Księżyc jako odłączone i zamieszkane jądro Ziemi, oraz Słońce jako portal międzygwiezdny dla statków synów boskich przeżyłem. Teraz już mi wystarczy
Na filmwebie mieliście osobę o takich samych "poglądach", przykład? W komunikacji sygnalizacji świetlnej ukryte są urządzenia których aktywacja spowoduje, że wszyscy rzucimy się sobie do gardeł 🙂
Co do Księżyca, to każdy inteligentny człowiek wie, że to pusta w środku, starożytna stacja obcych, więc nie wypisuj bzdur, OK?
Cytat z Szaman data 30 września, 2020, 10:58Jeszcze będzie dzwonił do Kanału Sportowego i prosił o nowy numer telefonu pana Patryka jak niektórzy 🙂
Jeszcze będzie dzwonił do Kanału Sportowego i prosił o nowy numer telefonu pana Patryka jak niektórzy 🙂
Cytat z Mierzwiak data 30 września, 2020, 11:08Cytat z robgordon data Wrzesień 30, 2020, 10:23Oświęcimski powiedział, że już nie zagra u Vegi.
Who dat?
Oświeciński jeśli już 😛
Cytat z robgordon data Wrzesień 30, 2020, 10:23Oświęcimski powiedział, że już nie zagra u Vegi.
Who dat?
Oświeciński jeśli już 😛
Cytat z Marek Pilarski data 1 października, 2020, 14:01Blog nie żyje. 🙁
Blog nie żyje. 🙁
Cytat z Szaman data 1 października, 2020, 14:03Odszedł kochany i w otoczeniu bliskich osób 🙂
Odszedł kochany i w otoczeniu bliskich osób 🙂
Cytat z Szaman data 4 października, 2020, 12:02Ktoś wie co stało się z filmem "Next Goal Wins" od Waititiego? Skończyli kręcić w styczniu, miał być szykowany na tegoroczny sezon nagród, mamy 4 października i w temacie panuje kompletna cisza, a Taika zaangażował się już w 200 innych projektów. Przychodzą mi do głowy dwa scenariusze:
- Wielki powrót Fassbendera nie wyszedł i za chwilę pojawi się na VOD
- Wielki powrót Fassbendera nie wyszedł i nie chcą go nawet na VOD
Ale mimo wszystko to i tak pierwszy projekt po "Jojo Rabbit", więc nawet siła rozpędu powinna przyczyniać się do jakichś wydarzeń wokół niego.
Ktoś wie co stało się z filmem "Next Goal Wins" od Waititiego? Skończyli kręcić w styczniu, miał być szykowany na tegoroczny sezon nagród, mamy 4 października i w temacie panuje kompletna cisza, a Taika zaangażował się już w 200 innych projektów. Przychodzą mi do głowy dwa scenariusze:
- Wielki powrót Fassbendera nie wyszedł i za chwilę pojawi się na VOD
- Wielki powrót Fassbendera nie wyszedł i nie chcą go nawet na VOD
Ale mimo wszystko to i tak pierwszy projekt po "Jojo Rabbit", więc nawet siła rozpędu powinna przyczyniać się do jakichś wydarzeń wokół niego.
Cytat z Marek Pilarski data 4 października, 2020, 13:42Ostatnio cicho o tym filmie, może czekają na jakiś festiwal. Nie wiem, co w tym roku jeszcze będzie..
Ostatnio cicho o tym filmie, może czekają na jakiś festiwal. Nie wiem, co w tym roku jeszcze będzie..
Cytat z Szaman data 4 października, 2020, 19:32Grabowski to startuje na Mikołaja Coca-Coli? 🙂
https://twitter.com/wirtualnemedia/status/1312804168709615621
Grabowski to startuje na Mikołaja Coca-Coli? 🙂
Play z nową ofertą dla firm, w reklamach Andrzej Grabowski https://t.co/2Kk1amMjKC
— Wirtualnemedia.pl (@wirtualnemedia) October 4, 2020
Cytat z robgordon data 5 października, 2020, 21:49Tak po przesunięciu premiery Diuny pomyślałem sobie, czy będzie w ogóle z czego stworzyć zestawienie najlepszych filmów 2020 roku. Zawsze robiłem top 20, teraz trudno będzie zebrać sensowną dziesiątkę. Moje prywatne zestawienie zawsze obejmuje filmy, które miały premierę w Polsce w danym roku, co w tym przypadku daje dodatkowo może ze 2-3 tytuły, ale i tak będzie duży problem. Edit: cała nadzieja w Netfliksie 😉
Tak po przesunięciu premiery Diuny pomyślałem sobie, czy będzie w ogóle z czego stworzyć zestawienie najlepszych filmów 2020 roku. Zawsze robiłem top 20, teraz trudno będzie zebrać sensowną dziesiątkę. Moje prywatne zestawienie zawsze obejmuje filmy, które miały premierę w Polsce w danym roku, co w tym przypadku daje dodatkowo może ze 2-3 tytuły, ale i tak będzie duży problem. Edit: cała nadzieja w Netfliksie 😉
Cytat z Szaman data 5 października, 2020, 22:51Filmweb podpowiada, że widziałem jak dotychczas 36 tegorocznych premier, więc u mnie nie liczba będzie problemem a poziom- na chwilę obecną nie wystawiłem żadnego 8/10, co zapowiada najslabsza liste od wielu lat.
Filmweb podpowiada, że widziałem jak dotychczas 36 tegorocznych premier, więc u mnie nie liczba będzie problemem a poziom- na chwilę obecną nie wystawiłem żadnego 8/10, co zapowiada najslabsza liste od wielu lat.
Cytat z Szaman data 6 października, 2020, 21:49Zmarł Eddie Van Halen
https://twitter.com/Variety/status/1313564270899138562
Zmarł Eddie Van Halen
Eddie Van Halen Dies at 65 https://t.co/1UGWQfnMuC
— Variety (@Variety) October 6, 2020
Cytat z robgordon data 6 października, 2020, 21:51Nagrał kawał dobrej muzy. Jeden z moich gitarowych idoli w latach 80-tych. Duży smutek 🙁
Nagrał kawał dobrej muzy. Jeden z moich gitarowych idoli w latach 80-tych. Duży smutek 🙁
Cytat z Szaman data 8 października, 2020, 20:49Dawno nie czytałem tak pozytywnej wypowiedzi Natalie Portman o prequelach. Chyba zorientowała się, że skoro mogła wrócić do Thora, to i może kiedyś zadzwonią z Disneya, tak jak do Ewana McGregora, Raya Parka, czy Jimmy'ego Smitsa
https://naekranie.pl/aktualnosci/gwiezdne-wojny-natalie-portman-o-tym-jak-po-latach-postrzega-prace-przy-prequelach-1602176276
Dawno nie czytałem tak pozytywnej wypowiedzi Natalie Portman o prequelach. Chyba zorientowała się, że skoro mogła wrócić do Thora, to i może kiedyś zadzwonią z Disneya, tak jak do Ewana McGregora, Raya Parka, czy Jimmy'ego Smitsa