aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 5 of 244Next

Czesi zamykają kina. Na razie na 2 tygodnie.

Cytat z robgordon data Październik 12, 2020, 19:47

Czesi zamykają kina. Na razie na 2 tygodnie.

Następne będą lasy.

Nie wiem dlaczego, ale Variety często wstawia oferty gwiazd z rynku nieruchomości. Tym razem zaskoczyło mnie skąd Mark Duplass ma na aż taką chatę 🙂

Na kinie z Sundance też jak widać da się zbić kokosy 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Kontrast życia jakie prowadzi z bohaterami jakich najczęściej grywa jest naprawdę niesamowity 🙂

"Ta nieruchomość została sfinansowana z gaży za Twój występ w The Morning Show".

A tak na poważnie, może po prostu inwestują w nieruchomości. Ja się na tym nie znam, ale skoro niecałe sześć lat temu dali niespełna $4,5 mln, a teraz chcą prawie $7 mln, to są do grubo do przodu. Może wcześniej robili podobne interesy? 😉

A możliwe, pewnie aktorstwo nie jest jego jedynym biznesem.

Dopiero dzisiaj nadrobiłem "trzecią część" Ojca panny młodej, i całkiem fajnie to wyszło + dwie duże obsadowe niespodzianki. 😉

Może Netflix nakręcił pełny film. Dwie poprzednie części bardzo lubię.

Dostałem na pół roku Amazon Prime za darmo od Playa. Teraz nie mam już wątpliwości, że pandemia to spisek gigantów streamingowych i operatorów sieci komórkowych!!!!!1111

Sorry, ale co ma Bill Gates do Amazonu? 🙂

Tego jeszcze nie wiem, ale niebawem się dowiem.

Cytat z Marek Pilarski data Październik 15, 2020, 21:10

Dostałem na pół roku Amazon Prime za darmo od Playa. Teraz nie mam już wątpliwości, że pandemia to spisek gigantów streamingowych i operatorów sieci komórkowych!!!!!1111

Zamierzam skorzystać z okresu próbnego i może wykupić miesiąc czy dwa na Amazonie, gdyż chcę zobaczyć drugi sezon The Boys i  Małe ogniska. Problem leży w tym, że przejrzałem ich ofertę i właściwie nie ma tam nic więcej co chciałbym zobaczyć. HBO GO i NF biją ich ofertą na głowę.

Uwielbiam kanał VHS Hell za takie wykopaliska. Co za psychodeliczny blok reklamowy, współczuję jeśli ktoś oglądał na dragach 🙂

100 lat temu urodził się Montgomery Clift, jeden z bardziej utalentowanych aktorów starej ery Hollywood, a jednocześnie postać nieco tragiczna.

Dziś 70 lat kończy Marek Kondrat, a 60 Jean Claude Ja Vam Dammme.

Rebel Wilson to teraz zaginiona siostra Grace Randolph 🙂

Mam nadzieję, że wraz z kilogramami nie straciła poczucia humoru. Bardzo ją lubię. 🙂

Ech nawet tutaj już nie potrafi, w reklamie akumulatorów

Skład na tym zdjęciu jest niesamowity! Warto zwrócić uwagę na jak zawsze zadowolonego z życia Gene'a Hackmana 🙂

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1318221111847489538

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Trochę zdziwiła mnie informacja, że otwarcie drugiego Heliosa w Opolu jest nadal planowane na ten rok. Przebudowa dawnego sklepu meblowego Agata zaczęła się na początku roku i było widać, że coś się dzieje. Akurat miałem dobry widok z okna w pracy. Jako że już od siedmiu miesięcy pracuję z domu, ciężko mi było zaobserwować progres. Poza tym założyłem, że przez pandemię ograniczyli koszty operacyjne i wstrzymali inwestycje. No i od strony parkingu, jak już byłem w pobliskich sklepach, to nie zauważyłem, żeby jakoś dużo się zmieniło od marca. Ale najwyraźniej zmieniło się. Podobno są na zaawansowanym etapie, trwają prace wykończeniowe w środku. Od zewnętrz może nie jest to tak widoczne ze względu na te "kraty", które są na zewnętrz całego centrum handlowego. Nie wiem jednak, jak stare jest poniższe zdjęcie, w ostatnich kilku(nastu) dniach nie było ładnej pogody.

https://nto.pl/drugi-helios-w-opolu-co-z-budowa-nowego-kina-w-centrum-handlowym-karolinka/ar/c3-15242828

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 5 of 244Next