Hyde Park
Cytat z Marek Pilarski data 12 października, 2020, 20:03Cytat z robgordon data Październik 12, 2020, 19:47Czesi zamykają kina. Na razie na 2 tygodnie.
Następne będą lasy.
Cytat z robgordon data Październik 12, 2020, 19:47Czesi zamykają kina. Na razie na 2 tygodnie.
Następne będą lasy.
Cytat z Szaman data 12 października, 2020, 20:42Nie wiem dlaczego, ale Variety często wstawia oferty gwiazd z rynku nieruchomości. Tym razem zaskoczyło mnie skąd Mark Duplass ma na aż taką chatę 🙂
https://twitter.com/Variety/status/1315720057914372096?s=19
Nie wiem dlaczego, ale Variety często wstawia oferty gwiazd z rynku nieruchomości. Tym razem zaskoczyło mnie skąd Mark Duplass ma na aż taką chatę 🙂
Mark Duplass, Katie Aselton Lists Silver Lake Contemporary https://t.co/fhkSPvpsFo
— Variety (@Variety) October 12, 2020
Cytat z Szaman data 12 października, 2020, 22:39Kontrast życia jakie prowadzi z bohaterami jakich najczęściej grywa jest naprawdę niesamowity 🙂
Kontrast życia jakie prowadzi z bohaterami jakich najczęściej grywa jest naprawdę niesamowity 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 12 października, 2020, 22:55"Ta nieruchomość została sfinansowana z gaży za Twój występ w The Morning Show".
A tak na poważnie, może po prostu inwestują w nieruchomości. Ja się na tym nie znam, ale skoro niecałe sześć lat temu dali niespełna $4,5 mln, a teraz chcą prawie $7 mln, to są do grubo do przodu. Może wcześniej robili podobne interesy? 😉
"Ta nieruchomość została sfinansowana z gaży za Twój występ w The Morning Show".
A tak na poważnie, może po prostu inwestują w nieruchomości. Ja się na tym nie znam, ale skoro niecałe sześć lat temu dali niespełna $4,5 mln, a teraz chcą prawie $7 mln, to są do grubo do przodu. Może wcześniej robili podobne interesy? 😉
Cytat z Marek Pilarski data 13 października, 2020, 23:32Dopiero dzisiaj nadrobiłem "trzecią część" Ojca panny młodej, i całkiem fajnie to wyszło + dwie duże obsadowe niespodzianki. 😉
Może Netflix nakręcił pełny film. Dwie poprzednie części bardzo lubię.
https://www.youtube.com/watch?v=zBXL_jSxLuE
Dopiero dzisiaj nadrobiłem "trzecią część" Ojca panny młodej, i całkiem fajnie to wyszło + dwie duże obsadowe niespodzianki. 😉
Może Netflix nakręcił pełny film. Dwie poprzednie części bardzo lubię.
Cytat z Marek Pilarski data 15 października, 2020, 21:10Dostałem na pół roku Amazon Prime za darmo od Playa. Teraz nie mam już wątpliwości, że pandemia to spisek gigantów streamingowych i operatorów sieci komórkowych!!!!!1111
Dostałem na pół roku Amazon Prime za darmo od Playa. Teraz nie mam już wątpliwości, że pandemia to spisek gigantów streamingowych i operatorów sieci komórkowych!!!!!1111
Cytat z Marek Pilarski data 15 października, 2020, 21:26Tego jeszcze nie wiem, ale niebawem się dowiem.
Tego jeszcze nie wiem, ale niebawem się dowiem.
Cytat z robgordon data 15 października, 2020, 21:57Cytat z Marek Pilarski data Październik 15, 2020, 21:10Dostałem na pół roku Amazon Prime za darmo od Playa. Teraz nie mam już wątpliwości, że pandemia to spisek gigantów streamingowych i operatorów sieci komórkowych!!!!!1111
Zamierzam skorzystać z okresu próbnego i może wykupić miesiąc czy dwa na Amazonie, gdyż chcę zobaczyć drugi sezon The Boys i Małe ogniska. Problem leży w tym, że przejrzałem ich ofertę i właściwie nie ma tam nic więcej co chciałbym zobaczyć. HBO GO i NF biją ich ofertą na głowę.
Cytat z Marek Pilarski data Październik 15, 2020, 21:10Dostałem na pół roku Amazon Prime za darmo od Playa. Teraz nie mam już wątpliwości, że pandemia to spisek gigantów streamingowych i operatorów sieci komórkowych!!!!!1111
Zamierzam skorzystać z okresu próbnego i może wykupić miesiąc czy dwa na Amazonie, gdyż chcę zobaczyć drugi sezon The Boys i Małe ogniska. Problem leży w tym, że przejrzałem ich ofertę i właściwie nie ma tam nic więcej co chciałbym zobaczyć. HBO GO i NF biją ich ofertą na głowę.
Cytat z Szaman data 17 października, 2020, 09:16Uwielbiam kanał VHS Hell za takie wykopaliska. Co za psychodeliczny blok reklamowy, współczuję jeśli ktoś oglądał na dragach 🙂
https://youtu.be/LLNm-YP45dw
Uwielbiam kanał VHS Hell za takie wykopaliska. Co za psychodeliczny blok reklamowy, współczuję jeśli ktoś oglądał na dragach 🙂
Cytat z robgordon data 17 października, 2020, 09:36100 lat temu urodził się Montgomery Clift, jeden z bardziej utalentowanych aktorów starej ery Hollywood, a jednocześnie postać nieco tragiczna.
100 lat temu urodził się Montgomery Clift, jeden z bardziej utalentowanych aktorów starej ery Hollywood, a jednocześnie postać nieco tragiczna.
Cytat z Marek Pilarski data 18 października, 2020, 17:19Mam nadzieję, że wraz z kilogramami nie straciła poczucia humoru. Bardzo ją lubię. 🙂
Mam nadzieję, że wraz z kilogramami nie straciła poczucia humoru. Bardzo ją lubię. 🙂
Cytat z Szaman data 19 października, 2020, 18:14Skład na tym zdjęciu jest niesamowity! Warto zwrócić uwagę na jak zawsze zadowolonego z życia Gene'a Hackmana 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1318221111847489538
Skład na tym zdjęciu jest niesamowity! Warto zwrócić uwagę na jak zawsze zadowolonego z życia Gene'a Hackmana 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1318221111847489538
Cytat z Marek Pilarski data 19 października, 2020, 19:20Trochę zdziwiła mnie informacja, że otwarcie drugiego Heliosa w Opolu jest nadal planowane na ten rok. Przebudowa dawnego sklepu meblowego Agata zaczęła się na początku roku i było widać, że coś się dzieje. Akurat miałem dobry widok z okna w pracy. Jako że już od siedmiu miesięcy pracuję z domu, ciężko mi było zaobserwować progres. Poza tym założyłem, że przez pandemię ograniczyli koszty operacyjne i wstrzymali inwestycje. No i od strony parkingu, jak już byłem w pobliskich sklepach, to nie zauważyłem, żeby jakoś dużo się zmieniło od marca. Ale najwyraźniej zmieniło się. Podobno są na zaawansowanym etapie, trwają prace wykończeniowe w środku. Od zewnętrz może nie jest to tak widoczne ze względu na te "kraty", które są na zewnętrz całego centrum handlowego. Nie wiem jednak, jak stare jest poniższe zdjęcie, w ostatnich kilku(nastu) dniach nie było ładnej pogody.
https://nto.pl/drugi-helios-w-opolu-co-z-budowa-nowego-kina-w-centrum-handlowym-karolinka/ar/c3-15242828
Trochę zdziwiła mnie informacja, że otwarcie drugiego Heliosa w Opolu jest nadal planowane na ten rok. Przebudowa dawnego sklepu meblowego Agata zaczęła się na początku roku i było widać, że coś się dzieje. Akurat miałem dobry widok z okna w pracy. Jako że już od siedmiu miesięcy pracuję z domu, ciężko mi było zaobserwować progres. Poza tym założyłem, że przez pandemię ograniczyli koszty operacyjne i wstrzymali inwestycje. No i od strony parkingu, jak już byłem w pobliskich sklepach, to nie zauważyłem, żeby jakoś dużo się zmieniło od marca. Ale najwyraźniej zmieniło się. Podobno są na zaawansowanym etapie, trwają prace wykończeniowe w środku. Od zewnętrz może nie jest to tak widoczne ze względu na te "kraty", które są na zewnętrz całego centrum handlowego. Nie wiem jednak, jak stare jest poniższe zdjęcie, w ostatnich kilku(nastu) dniach nie było ładnej pogody.