aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 43 of 244Next

Ta Videoteka z Opola jeszcze na pewno funkcjonuje. Ma aktywny fanpage na FB.

Smętny poniedziałek za oknem, więc naszło mnie na małą zabawę 😉 Z pewnością mieliście w wieku mniej lub bardziej szczenięcym swoje filmowe krasze. Kto się odważy podać powiedzmy piątkę największych? 😉
Do mojego zestawienia nie zmieściły się Olivia Newton-John, Jennifer Beals, Olivia d"Abo, Diane Lane, Jaclyn Smith i Mia Sara. A top 5 wygląda tak:
5. Molly Ringwald
4. Angie Dickinson
3. Jacqueline Bisset
2. Emmanuelle Béart
1. Michelle Pfeiffer

Może trochę dziwne, ale nigdy nie miałem takich fascynacji. Mając 19-20 lat uwielbiałem Natalie Portman i Milę Kunis (długo przed Black Swan hehe), dzisiaj są mi jakoś kompletnie obojętne. Jeśli miałbym wymienić aktorkę która jakoś szczególnie podoba mi się obecnie, to jest to na pewno Jane Levy w rudych włosach 🙂

Konkretnej klasyfikacji to ci nie podam, mogę podać które aktorki z jakiego mniej więcej okresu: Meg Ryan z Interkosmosu, Winona Rider z Reality Bites, Heather Lockler w Dynastii, Juliette Binoche z Niebieskiego i Irene Jacob z czasów Kieślowskiego, jeszcze Paulina Pourizkova w Jej alibi. Może to dziwne, ale podobała mi się Emma Thompson z lat mniej więcej 90-95 - może dlatego, że grała takie zwyczajne miłe postacie.

Gdybym żył w czasach Ferrisa Buellera i w dodatku był nastolatkiem, to na pewno Mia Sara nie uszłaby mojej uwadze 🙂

Zapomniałem, przecież Zośka Marceau z Prywatki była mokrym snem każdego nastolatka w latach 80.

@Rob a pamiętasz tą Panią?

Glynis Barber: Then - Beautiful Women At Every Age - Heart

Glynis Barber? Wygrałem coś? 🙂

Trzymaj

Talon na obuwie w Muzeum Starej Fotografii w MyViMu.com

A masz może taki żywnościowy do restauracji, czy to jeszcze nie weszło? 😀

Cytat z Ernest Kubica data Marzec 23, 2021, 12:23

@Rob a pamiętasz tą Panią?

Glynis Barber: Then - Beautiful Women At Every Age - Heart

Wiadomo 🙂 Lubiłem ten serial. Za ich stałe wzajemne dogryzanie 😉

Aż się zdziwiłem, że oni ciągle od ponad 30 lat są małżeństwem

Z cyklu ciekawy fakt o którym nie wiesz i masz to gdzieś. Wczoraj na Tv Puls leicał Take Back z Mickeyem Rourke.  Ot taki typowy B/C produkcyjniak w  jakich Rurka pojawia się od paru ładnych lat (swoją drogą jego twarz niedługo zapadnie się pod własnym ciężarem). Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to, jeśli wierzyć Imdb, to była światowa premiera filmu. Chyba jest coś na rzeczy, bo pierwsze oceny pojawiły się wczoraj. Długą drogę przeszedł Mickey: od bożyszcza kobiet, przez nominacje do Oscara, aż po premierę swojego śmieciowego filmu w polskie telewizji.

Marek Pilarski, Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanMierzwiak

Ech, a miał być nowy Brando...

Nieźle. Rozumiem jeszcze na którejś z głównych stacji, ale TV Puls?

Wyświetliło mi się to w facebooku. A włącze sobie zobaczę, 100 lat nie oglądałem łyżwiarstwa. Gość jeździ wybitnie, ale ta genialnie dobrana muzyka, przecież to ...

https://www.facebook.com/EurosportPL/videos/728944334346919/

Ta muzyka to Philipa Glassa? Przynajmniej ten pierwszy utwór? Kojarzy mi się z Godzinami.

W komentarzach twierdzą, że to kompozycja z Truman Show.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Czyli jednak Glass. 🙂

Czy ktoś wie, gdzie można dowiedzieć się jak kończy się serial "Co kryją jej oczy"?

PreviousPage 43 of 244Next