aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 46 of 244Next

Obejrzałem "King of Staten Island" i zastanowiło mnie jak wyglądają oceny innych filmów Judda, ponieważ ja oceniam je w zasadzie dość podobnie. Sprawdziłem na FW oceny znajomych jego filmów, plus dodatkowo kilku jego produkcji. Wygląda to tak:

1 I TAK CIĘ KOCHAM 7,7
2 TEŻ GO KOCHAM 7,3
3 40-LETNI PRAWICZEK 6,9
WPADKA 6,9
FUNNY PEOPLE 6,9
ZACZNIJMY OD NOWA 6,9
7 JESZCZE DŁUŻSZE ZARĘCZYNY 6,8
8 KING OF STATEN ISLAND 6,7
9 DRUHNY 6,5
10 SUPERSAMIEC 6,4
11 CHŁOPAKI TEŻ PŁACZĄ 6,3
12 BOSKI CHILLOUT 6,2
13 40 LAT MINĘŁO 5,9
WYKOLEJNONA 5,9

Cytat z Ernest Kubica data Styczeń 29, 2021, 23:17

A ma ktoś pojęcie co ma takiego magicznego  Samsung A51, że jest taki drogi? W maju dostałem propozycje ofery z Orange, gdzie był za 1699zł, a posiadał parametry, gdzie porównywalne modele innych producentów można było kupić nawet do 1000zł - dlatego odradzałem Samsunga ze względu na cenę. Widzę, że jego cena ciągle stoi w miejscu, a w tym czasie Xiaomi z zeszłego roku spadły po ok. 200zł. Przy porównaniu z tym waszym M31 wypada trochę biednie - ma mniej RAMu, słabszą baterię i aparat. Jedyną rzecz jaką znalazłem którą ma na plus to stabilizacja obrazu - gdzie te 700zł różnicy? Druga rzecz to od A31 ten M31 jest wyraźnie lepszy, a też tańszy.

https://www.euro.com.pl/porownanie.bhtml?p1=56618261233&p2=68199054569&p3=67580152129

Rozglądałem się za telefonem i przypomniał mi się ten wasz M31 i postanowiłem sprawdzić ile teraz kosztuje. Okazało się, że kilka miesięcy temu miałem dobrą rozkminę, że ten model ma zbyt niską cenę w stosunku do modeli Samsunga z gorszymi parametrami. Okazuje się że ten marny A51 spadł na 999zł (700 zł taniej), a cena M31 to teraz 1399zł.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Ha, faktycznie. No to udało mi się dobry deal zrobić, skoro kupiłem za tysiaka. 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

15 lat temu 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

14 lat temu 🙂

https://www.slashfilm.com/shazam-the-rock-is-black-adam/

Szaman has reacted to this post.
Szaman

😀 Nie miałem pojęcia, że to ciągnie się aż tak długo! No ale cóż, w końcu jest na planie, tylko film się zmienił.

Mierzwiak

Wiedzieliście że mama Jacka Blacka ma swoje miejsce w historii NASA?

Did Jack Black’s Mom Help Create Abort System That Rescued Apollo 13 Astronauts?

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Odszedł Wielki Człowiek, Wielki Aktor, Wielki Polak widoczny z kosmosu. Nie cierpię takiej egzaltacji, los jednak zagrał na nosie z tym finałem Oscarów.

Mierzwiak

12 maja, Pfizer. A Wy jak? 🙂

(zaskoczyło mnie że można wybrać szczepionkę!)

Szaman

27 maja druga dawka. Też Pfizer.

Szaman

3 maja zapisy 🙂

Mierzwiak

7 maja Pfizer. Zapisywałem się w środę wieczorem, a mogłem mieć już na wczoraj tylko mi godzina nie odpowiadała.

Sputnik.  Termin i lokalizacja tajna.

Szaman

Z cyklu Miszczowie Marketingu (chodzi o tekst, nie o film)

https://www.facebook.com/TurboGrosik/videos/1879756648847539

Może dla autentyczności kazali mu samemu napisać 🙂

Ja jeszcze czekam, żeby zobaczyć, że ludzie faktycznie nie zamienią się w zombie czy coś. Poza tym od 14 miesięcy nie wychodzę z domu, więc nie stanowię zagrożenia. 😛

Cytat z Szaman data Maj 1, 2021, 10:47

3 maja zapisy 🙂

A właśnie, w sumie jeszcze chyba nie mogę się zapisać nawet, choć nie wiem dokładnie, jak to działa.

Cytat z janko data Maj 1, 2021, 12:42

Sputnik.  Termin i lokalizacja tajna.

Przynajmniej masz pewność, że nie będziesz miał "czipa od Gejtsa"

@Mister

Kiedyś chyba chwaliłeś się, że jesteś rocznik 1990, więc od 5 maja możesz zapisać się na pstryknięcie palcami przez Billa Gatesa🙂

Swoją drogą patrząc na dzisiejsze zdjęcia z gigantycznych kolejek moja myśl jest taka, że znowu okazało się, że prawdziwe życie toczy się poza internetem. Zdawałoby się, że w sieci wygrywają przeciwnicy programu szczepień.

No właśnie, te kolejki wynikają z tego, że można się zaszczepić poza kolejką?

Choć w sumie nie do końca poza kolejką, bo trzeba jednak poczekać... 😛

PreviousPage 46 of 244Next