Hyde Park
Cytat z Szaman data 1 maja, 2021, 13:09Tak 😀 Kolejki wynikają z tego, że można dostać swoją bezpłodność poza kolejką 🙂 Co w sumie dziwne, bo system doszedł już do połowy lat 80-tych, a jak chłopaki wyżej potwierdzają terminy są dość bliskie, nawet na najpopularniejszą szczepionkę.
Osobiście to wolałbym zaszczepić się nie wiem jak to powiedzieć, w bardziej... cywilizowanych warunkach? Ale tak jest na całym świecie, na przykład widziałem, że Arnolda po prostu podwieźli samochodem i ten po prostu wystawił swój austriacki biceps.
Tak 😀 Kolejki wynikają z tego, że można dostać swoją bezpłodność poza kolejką 🙂 Co w sumie dziwne, bo system doszedł już do połowy lat 80-tych, a jak chłopaki wyżej potwierdzają terminy są dość bliskie, nawet na najpopularniejszą szczepionkę.
Osobiście to wolałbym zaszczepić się nie wiem jak to powiedzieć, w bardziej... cywilizowanych warunkach? Ale tak jest na całym świecie, na przykład widziałem, że Arnolda po prostu podwieźli samochodem i ten po prostu wystawił swój austriacki biceps.
Cytat z Janko data 1 maja, 2021, 13:18Cytat z Marek Pilarski data Maj 1, 2021, 12:50Ja jeszcze czekam, żeby zobaczyć, że ludzie faktycznie nie zamienią się w zombie czy coś. Poza tym od 14 miesięcy nie wychodzę z domu, więc nie stanowię zagrożenia. 😛
Tak serio ja też na razie pasuję, mimo że ja jestem w sytuacji odwrotnej, miałem od groma kontaktów z ludźmi (a na treningach bez żadnych maseczek, dystansów itd.) i nic. No i w sumie cała akcja to taki eksperyment. O ile nie obawiam się konsekwencji zdrowotnych zaszczepienia, bo to musieli gruntownie przebadać (trochę głupio byłoby zniszczyć całą ludzkość) to jednak powątpiewam w skuteczność.
Cytat z Marek Pilarski data Maj 1, 2021, 12:50Ja jeszcze czekam, żeby zobaczyć, że ludzie faktycznie nie zamienią się w zombie czy coś. Poza tym od 14 miesięcy nie wychodzę z domu, więc nie stanowię zagrożenia. 😛
Tak serio ja też na razie pasuję, mimo że ja jestem w sytuacji odwrotnej, miałem od groma kontaktów z ludźmi (a na treningach bez żadnych maseczek, dystansów itd.) i nic. No i w sumie cała akcja to taki eksperyment. O ile nie obawiam się konsekwencji zdrowotnych zaszczepienia, bo to musieli gruntownie przebadać (trochę głupio byłoby zniszczyć całą ludzkość) to jednak powątpiewam w skuteczność.
Cytat z Marek Pilarski data 1 maja, 2021, 13:21Cytat z janko data Maj 1, 2021, 13:18a na treningach bez żadnych maseczek, dystansów itd.
Jakich treningach???!!!11 😛
Cytat z janko data Maj 1, 2021, 13:18a na treningach bez żadnych maseczek, dystansów itd.
Jakich treningach???!!!11 😛
Cytat z Mierzwiak data 1 maja, 2021, 16:05Cytat z janko data Maj 1, 2021, 13:18O ile nie obawiam się konsekwencji zdrowotnych zaszczepienia, bo to musieli gruntownie przebadać (trochę głupio byłoby zniszczyć całą ludzkość) to jednak powątpiewam w skuteczność.
O skuteczności przekonany się jak już obcy wylądują przed Białym Domem a potem zmienią Ziemię na obraz swojej rodzinnej planety; podobno szczepionka ma pomóc nam, przyszłym niewolnikom, oddychać w nowym środowisku. True story!
Kolonizatorzy swoje plany ogłoszą w ekskluzywnym wywiadzie dla Joe Rogana 🙂
Cytat z janko data Maj 1, 2021, 13:18O ile nie obawiam się konsekwencji zdrowotnych zaszczepienia, bo to musieli gruntownie przebadać (trochę głupio byłoby zniszczyć całą ludzkość) to jednak powątpiewam w skuteczność.
O skuteczności przekonany się jak już obcy wylądują przed Białym Domem a potem zmienią Ziemię na obraz swojej rodzinnej planety; podobno szczepionka ma pomóc nam, przyszłym niewolnikom, oddychać w nowym środowisku. True story!
Kolonizatorzy swoje plany ogłoszą w ekskluzywnym wywiadzie dla Joe Rogana 🙂
Cytat z Mierzwiak data 1 maja, 2021, 20:55Wow.
https://twitter.com/lancer_brigade/status/1385318416106475522?s=20
Wow.
New Equipment!
Enhanced Night Vision Goggle-Binoculars continue the @USArmy’s effort to #modernize our fighting force!
You have never seen night vision like this! #readynow #QuietProfessionals pic.twitter.com/3TCPtnno1r
— Lancer Brigade (@lancer_brigade) April 22, 2021
Cytat z robgordon data 3 maja, 2021, 17:43Obejrzałem "Zaproszenie" z Loganem Marshallem w roli głównej. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale jego zakończenie jest pewnego rodzaju odzwierciedleniem tego, jak obecnie pokazuje się społeczności w Hollywood.
[spoiler]
Poza głównym bohaterem przeżyć udaje się Afroamerykance i parze gejów. Giną wszyscy pozostali biali i para Azjatów 😉
[/spoiler]
Obejrzałem "Zaproszenie" z Loganem Marshallem w roli głównej. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale jego zakończenie jest pewnego rodzaju odzwierciedleniem tego, jak obecnie pokazuje się społeczności w Hollywood.
Poza głównym bohaterem przeżyć udaje się Afroamerykance i parze gejów. Giną wszyscy pozostali biali i para Azjatów 😉
Cytat z Marek Pilarski data 3 maja, 2021, 22:25W tym Those Who Wish Me Dead palili najwyraźniej dużo poza komputerem.
https://www.youtube.com/watch?v=O7RubVuDWq0
W tym Those Who Wish Me Dead palili najwyraźniej dużo poza komputerem.
Cytat z Mierzwiak data 3 maja, 2021, 23:05Nie będzie to pierwszy film w którym efekty praktyczne uzupełnione komputerem wyglądają jakby w ogóle ich nie było.
Nie będzie to pierwszy film w którym efekty praktyczne uzupełnione komputerem wyglądają jakby w ogóle ich nie było.
Cytat z Marek Pilarski data 3 maja, 2021, 23:10#ZjebaneWPostprodukcji
#ZjebaneWPostprodukcji
Cytat z Szaman data 4 maja, 2021, 20:56Odważyłem się po dniu wahania, 8 czerwca dostanę serum Kapitana Ameryki pod marką Pfizer. Oczekuję gwałtownych wzrostów zarówno masy mięśniowej jak i powodzenia u kobiet 🙂 Odświeżałem, odświeżałem i w końcu trafiłem tego Pfizera, szkoda, że taki późny termin, no ale ileż można siedzieć i odświeżać.
Odważyłem się po dniu wahania, 8 czerwca dostanę serum Kapitana Ameryki pod marką Pfizer. Oczekuję gwałtownych wzrostów zarówno masy mięśniowej jak i powodzenia u kobiet 🙂 Odświeżałem, odświeżałem i w końcu trafiłem tego Pfizera, szkoda, że taki późny termin, no ale ileż można siedzieć i odświeżać.
Cytat z Szaman data 4 maja, 2021, 21:02Chyba nie jest źle. Mam ogólnie słabość do tych stron które mają z boku oddzielną belkę z najświeższymi newsami. Buduje to przejrzystość i dynamikę.
https://twitter.com/THR/status/1389655330741702658?s=20
Chyba nie jest źle. Mam ogólnie słabość do tych stron które mają z boku oddzielną belkę z najświeższymi newsami. Buduje to przejrzystość i dynamikę.
The Hollywood Reporter Website Reveals New Look as Part of a Major Digital Redesign https://t.co/Id5VD4Lim7
— The Hollywood Reporter (@THR) May 4, 2021
Cytat z Szaman data 4 maja, 2021, 21:13Piłem do głównej, wydaje mi się, że wygląda inaczej. Może mnie jednak mózg mylić, bo najczęściej wchodzę z linków bezpośrednio w artykuł.
Piłem do głównej, wydaje mi się, że wygląda inaczej. Może mnie jednak mózg mylić, bo najczęściej wchodzę z linków bezpośrednio w artykuł.
Cytat z Marek Pilarski data 4 maja, 2021, 21:20Potwierdzam, wygląda dobrze, choć może nie tak dobrze, jak BOZG. 😛
Potwierdzam, wygląda dobrze, choć może nie tak dobrze, jak BOZG. 😛
Cytat z Kuba data 4 maja, 2021, 21:22Cytat z Szaman data Maj 4, 2021, 20:56Odważyłem się po dniu wahania, 8 czerwca dostanę serum Kapitana Ameryki pod marką Pfizer. Oczekuję gwałtownych wzrostów zarówno masy mięśniowej jak i powodzenia u kobiet
Odświeżałem, odświeżałem i w końcu trafiłem tego Pfizera, szkoda, że taki późny termin, no ale ileż można siedzieć i odświeżać.
Ja oczekuje, że nie zostanę skałą chociaż nieco rockowych mięśni by się przydało.
Cytat z Szaman data Maj 4, 2021, 20:56Odważyłem się po dniu wahania, 8 czerwca dostanę serum Kapitana Ameryki pod marką Pfizer. Oczekuję gwałtownych wzrostów zarówno masy mięśniowej jak i powodzenia u kobiet
Odświeżałem, odświeżałem i w końcu trafiłem tego Pfizera, szkoda, że taki późny termin, no ale ileż można siedzieć i odświeżać.
Ja oczekuje, że nie zostanę skałą chociaż nieco rockowych mięśni by się przydało.
Cytat z Mierzwiak data 4 maja, 2021, 21:47Cytat z Szaman data Maj 4, 2021, 20:56Odświeżałem, odświeżałem i w końcu trafiłem tego Pfizera, szkoda, że taki późny termin, no ale ileż można siedzieć i odświeżać.
Nie chciało się w majówkę ruszyć tyłka żeby postać 5h w kolejce, co? 🙂
Cytat z Szaman data Maj 4, 2021, 20:56Odświeżałem, odświeżałem i w końcu trafiłem tego Pfizera, szkoda, że taki późny termin, no ale ileż można siedzieć i odświeżać.
Nie chciało się w majówkę ruszyć tyłka żeby postać 5h w kolejce, co? 🙂