aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 48 of 244Next

10. rocznica premiery, która się nie odbyła. 😛

https://twitter.com/cosmic_marvel/status/1390262600605179910?s=20

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Gif z młodziutkim Heniem 🙂
https://9gag.com/gag/amPG9jd

Przyznam, że trochę przypomina mi... Timothy'ego 😉

Jak to się stało, że nigdy na to Creepshow nie trafiłem? A tam Stephen King gra oczami 🙂

Oglądałem z tydzień temu i delikatnie mówiąc nie było to zbyt udane. King jako wieśniak był pociesznie tandetny, ale bardzo kulała reżyseria Romero i montaż tych historii.

Jakiś desperat stwierdził nagle po 3 latach, że Childish Gambino (Donald Glover) splagiatował jego kawałek i wytacza mu proce$:

Podobieństwo między obiema piosenkami zaczyna i kończy się na tym, że ich tytuły składają się z trzech wyrazów a trzecim jest "America". Śmiechu warte.

Dobrze rozumiem, że zgaszono nam kolejną gwiazdę? 🙂

Nie próbujcie naśladować scen z 365 dni w codziennym życiu

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Z telefonem dobrze poszło, więc poproszę o polecenie jakichś bezprzewodowych słuchawek z nausznikami. Miałem do tej pory JBL Tune500BT, byłem mega zadowolony, ale po kilku miesiącach ułamały się w jednym miejscu i niestety nie dało się tego naprawić w ramach gwarancji.

Ktoś coś? 😉

A nie chcesz tego samego modelu? Widzę, że jest dalej dostępny, np w Media Markt. To brzmi jak mechaniczne uszkodzenie które mogło być wynikiem zwykłego pecha.

No pewnie tak było, może sam się do tego przyczyniłem, bo spadły mi raz czy dwa. I w sumie biorę pod uwagę zakup tego samego modelu, ale jeszcze chciałem zapytać. 😉

Słuchawki to raczej każdy ma osobiste preferencje - ja na przykład nie lubię gdy mają za dużo basu, jedni lubią większe inni mniejsze nauszniki. W marketach słuchawki są wystawione. Ja wybieram tak, że mam na komórce jakiś utwór który lubię i słucham które brzmienie mi pasuje.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

No i zostawił kumpla na lodzie po 20 latach. Taki publiczny pocałunek śmierci.

Jak gdzieś traficie dzisiejszego Mazurka z RMF-u to Ilona Łepkowska jest strasznym człowiekiem. Jak polonistka z najgorszych koszmarów. Stanowski ostatnio miał rację jak po niej jeździł.

Edit. Jest. Co do treści, brak mi słów, mój ulubiony fragment to chyba ten, że 1 procent od ceny każdego smartfona to zawsze 10 zł. Chyba przebiła nawet tym wywiad z money.pl w którym twierdziła, że telefony w abonamencie są za darmo. O, albo ten, że jak artysta dostanie kasę od każdej kartki papieru to może w urzędach będą ich mniej zużywać. Na pewno, zmieni się całe ustawodawstwo 🙂

Polecam jako demagogiczny, opłacony pracownik działający przeciwko artystom ziem polskich (zgodnie ze słowami z wywiadu).

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

"Komentarze są wyłączone"

OK 🙂

I tak byłyby opłacone zgodnie z jej słowami 😀

Cytat z Szaman data Maj 10, 2021, 05:56

No i zostawił kumpla na lodzie po 20 latach. Taki publiczny pocałunek śmierci.

Czy ja wiem? Wypowiedzi Rogena wydają mi się mocno stonowane i dyplomatyczne; nie widzę tam deklaracji że absolutnie nigdy nie będzie już z nim pracować ani że ich przyjaźń się zakończyła a Seth całkowicie zerwał kontakt z Jamesem, jest za to dość wymijająca odpowiedź na pytanie o ich aktualną relację:

Rogen admitted that his friendship with Franco has been affected by the accusations but said he could not say if that mean they were no longer friends. “I don’t know if I can define that right now during this interview. I can say it, um, you know, it has changed many things in our relationship and our dynamic,” he said.

A wiesz, ja z kolei zupełnie inaczej to odebrałem, jako wymijające i dyplomatyczne potwierdzenie, że już nie są przyjaciółmi. Jak tak jednak przeczytałem drugi, trzeci raz to w sumie sam nie wiem.

Cytat z Szaman data Maj 10, 2021, 07:13

Jak gdzieś traficie dzisiejszego Mazurka z RMF-u to Ilona Łepkowska jest strasznym człowiekiem. Jak polonistka z najgorszych koszmarów. Stanowski ostatnio miał rację jak po niej jeździł.

W sumie to żadne zaskoczenie, patrząc na jej scenariusze, że nie jest zbyt inteligentna.

Pierwszy raz spotkałem się z tym żeby ktoś chwalił to nieszczęsne zakończenie z dokrętek. No i potwierdza się dawna wiadomość o tym, że wymusiła je widownia testowa.

Dobry przykład click baita. Po wysłuchaniu wypowiedzi okazuje się, że nie mógł już usiedzieć w domu i pomaga szwagrowi za parę groszy. Natomiast post sugeruje, że przehulał 30 lat dużej kariery artystycznej i już po roku posuchy jest zmuszony zostać zwykłym Kowalskim.

https://twitter.com/RadioZET_NEWS/status/1392178017061982221

PreviousPage 48 of 244Next