aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 58 of 244Next

Jasne, że bywa, może z wykładziną miałby jakieś szanse 🙂

Cytat z Mierzwiak data Czerwiec 9, 2021, 22:31

Nie, ja swoim rzuciłem o biurko w pracy w akcie chwilowej furii. Bywa 😛

Ok, to mój telefon jest raczej bezpieczny, bo nie jestem cholerykiem. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

🙂

Ulga niesamowita po powrocie do niego, bo przez ostatnie dni używałem 7-letniego Huawei którego musiałem ładować po 3, 4 razy dziennie i który prędkością działania aż prosił się by to nim rzucić 😉

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Nowe loga Polsatu i Plusa

Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 9, 2021, 22:54
Cytat z Mierzwiak data Czerwiec 9, 2021, 22:31

Nie, ja swoim rzuciłem o biurko w pracy w akcie chwilowej furii. Bywa 😛

Ok, to mój telefon jest raczej bezpieczny, bo nie jestem cholerykiem. 😛

Ja jestem. Ale w ewentualnych napadach na szczęście nie niszczę drogocennego sprzętu 😉

Kontynuując wątek telefoniczny. Poprzednim moim aparatem była Lumia 830. Bardzo go lubiłem, uważałem go również za jednego z ładniejszych i eleganckich na rynku (biały, ze złotym obramowaniem ;)) Niestety romans Nokii z Windowsem skończył się zaprzestaniem produkcji telefonów przez Microsoft (który był wtedy właścicielem marki Lumia). Gdyby nie to, pewnie kolejnym moim wyborem byłaby również Lumia. A tak, padło na LG G6. Telefon nadal mi służy (w tym miesiącu mijają 3 lata). Jakież było jednak niedawno moje zdziwienie, gdy okazało się, że LG wycofuje się z rynku smartfonów :/

Wychodzi jednak na to, że jestem dla firm produkujących smartfony zwiastunem pożegnania 😉 Kogo mam załatwić w następnej kolejności? Samsunga? Apple'a? Którąś z firm chińskich? 😉

O, nie wiedziałem, że LG wycofuje się całkowicie. Ostatnio jak rozglądałem się za następcą mojego G6, to przeczytałem, że kończą z serią flagowców G, bo tworzą jakąś inną serię, czy coś takiego.

Cytat z robgordon data Czerwiec 10, 2021, 17:01

Kogo mam załatwić w następnej kolejności? Samsunga?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jakoś tak smutno mi się zrobiło. John Malkovich w sensacyjniaku prosto na VOD z Tyresem Gibsonem i Michaelem Jai Whitem.

https://www.imdb.com/title/tt13067292/reference?ref_=vp_back

Melinda Gates ma taką niepokojącą urodę, że mogłaby wystąpić w jakimś horrorze/thrillerze

A sátánista Melinda Gates bejelentette: először a feketék kaphatnak a  koronavírus elleni vakcinából, a fehérek pedig bűnhődhetnek – MINDEN SZÓ.hu

I jeszcze ma odwrócony krzyż na wisiorku. Szatanistka. 😛

online można oglądać transmisję z kamery 180 stopni z widokiem na całe boisko. Rzecz bardziej jako ciekawostka - nie ma tam komentarza, ale można sobie popatrzeć jak zespoły zachowują się taktycznie

https://sport.tvp.pl/54215668/turcja-wlochy-mecz-na-zywo-euro-2020-transmisja-online-live-stream-11062021-180-stopni

Prawie codziennie jestem w tym Carrefourze bo mam do niego 300 m.

https://www.farmer.pl/fakty/polska/160-kg-kokainy-w-bananach-dostarczonych-do-znanej-sieci-sklepow,108083.html

Zastanawiałem się co jest najgorsze w reklamach i mimo wszystko od pokazywania alternatywnego uniwersum w którym ludzie zachowują się zupełnie inaczej oraz od nieznośnych wizualnych metafor w reklamach leków gorsze są przeróbki piosenek jak te poniżej.

Moje uszy!!!

Szaman

O, ktoś jeszcze pamięta o Despacito! Też nie cierpię tego trendu mordowania piosenek. Widzę, że po tym jak Lisowska zaszlachtowała swój utwór i chyba też karierę dla Media Expert to sięgają już raczej po zagranicznych którym wszystko w sumie obojętne.

Mierzwiak

Aczkolwiek plus dla twórców tej przeróbki; raz że tekst jest udany, a dwa - w miarę zachowali klimat oryginału przez co jest to całkiem przyjemne:

Szaman

O, całkiem inny poziom! Powiedziałbym, że wzór do naśladowania.

Mierzwiak

Kanapowe problemy 🙂

Widziałem wczoraj, chciałem nawet zalinkować, ale stwierdziłem że szkoda czasu.

Ależ ona jest niestrawna gdy załącza jej się tryb Białego Mędrca ds. Kolorowych i Innych Pokrzywdzonych W Kinie.

O patrzeniu wstecz zamiast do przodu nie wspominając.

Szaman and Kuba have reacted to this post.
SzamanKuba
Cytat z Szaman data Czerwiec 12, 2021, 12:42

Kanapowe problemy 🙂

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1403508626258644996

I pewnie popierała zamysł aby arabska aktorka grała Kleopatre 🙂

PreviousPage 58 of 244Next