aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 57 of 244Next

Oglądał ktoś mecz? Mam dużą sympatię do Pawła Zołzy, ale dzisiaj niestety byliśmy chyba świadkiem słynnego ekstraklasowego syndromu nowej miotły. Czyli niby jakieś zalążki były na entuzjazmie, ale dzisiaj wróciło to wszystko do mrocznych czasów Wuja. Przy okazji śmieszą mnie te nawoływania o Szymańskiego. Wypadło dwóch-trzech napastników (Piątek, Milik, moim zdaniem Białek), a krzyczą w sieci o kolejnego pomocnika. Nie mam zbytnio pomysłu jak można byłoby zmieścić jednocześnie Klicha, Zielińskiego, Modera, Jóźwiaka, Krychowiaka (i kiedyś koniecznie Bielika!) i jeszcze dwóch napastników, a oni wołają jeszcze o Szymańskiego. Chłopaka którym nigdy na co dzień się nie zajmują, bo mało kto ogląda ruskich, a jak już to gada się o futrzanym Grzegorzu.

Nie wiem czy na pewno powinni grać 3-5-2 zamiast 4-4-2, nie wszystko co nowoczesne jest od razu uniwersalne. Załamujący jest widok Lewandowskiego w pomocy, moim zdaniem pogląd o Robercie krążącym po wszystkich pozycjach na niemieckich boiskach jest fałszywym mitem stworzonym przez statystyki i suche analizy. Albo ja widzę coś innego na meczach Bayernu, bo dla mnie w każdej akcji jest ustawiony przodem i gotowy na strzał.

Cytat z Szaman data Czerwiec 8, 2021, 17:56
Cytat z Mierzwiak data Czerwiec 8, 2021, 16:55

Widzieliście najnowszy klip Billie Eilish? A okładkę nowego singla Lorde?

Przemysł muzyczny jest taki przewidywalny; mogą nam wmawiać jak bardzo edgy i alternatywne są te gwiazdki, a koniec końców i tak wszystko sprowadza się, mówiąc najprościej, do cycków i dup. No ale mamy 2021 rok, więc to pewnie feminist i empowering.

Już na starym blogu głosiłem bardzo, bardzo niepopularną tezę, że Eilish jest tylko produktem którym będą dowolnie sterować i ta jej niby dojrzała przemiana zdaje się to potwierdzać. Dla mnie przewidywalne, jak to, że w końcu zaczną "korzystać" z jej ogromnych piersi 🙂

Wiem, że to pewnie najmniej na temat, ale nie przesadzajmy z tymi "ogromnymi" piersiami. Są większe niż przeciętne, ale do ogromnych im bardzo daleko 😉

Subiektywne odczucie 😀

A jeśli chodzi o "na temat". Wiara w to, że popowe gwiazdki typu Lorde czy Eilish nie są (w znacznym stopniu) sterowane przez wytwórnie to spora naiwność. Nawet jeśli im samym może się wydawać, że nie są.

Cytat z Szaman data Czerwiec 8, 2021, 20:35

Subiektywne odczucie 😀

No akurat w tym przypadku wręcz zupełnie odwrotnie 😉 Subiektywność nie ma tu nic do rzeczy. Wielkość ciała (lub jego części) jest bardzo obiektywna. A pół żartem pół serio, wystarczy wpisać w google dwa słowa: drugie wiadome, a pierwsze "huge" (czyli właśnie ogromne). Sprawdź i porównaj z tym, czym może się pochwalić sympatyczna panna Billie 😉

Sprawdzę jak znajdę chusteczki 😀

Co do meczu to za dużo nie powiem, bo za wiele nie oglądam (nie to co dawniej). Dzisiaj widziałem mecz chyba od 40 minuty. To co robił Lewandowski to jakiś kabaret. Ropoczynał rozgrywanie akcji drużyny, dryblingi. Przecież to nie jego zadanie, komu on chciał to dogrywać? Ciągle się irytował, że piłeczka nie dochodzi mu do nóżki jak w Bayernie. Nie wiem jak to nazwać, wyglądało jakby młodzież miała syndrom "presji Lewandowskiego", jak zszedł to noramalnie jakby odetchnęli, że już go nie ma i zaczęli grać swoje.

Jeden ze słabszych występów Roberta. Też nie rozumiem tej taktyki przy aż pięciu zawodnikach o zadaniach w szeroko pojętej pomocy (Puchacz, Frankowski, Moder, Krychowiak, Zieliński), po co tam jeszcze Lewandowski? Mam wrażenie, że bardzo często pojawiał się ten u problem u Brzęczka, mniej u Nawałki i widać to po liczbie goli naszego asa.

Wchodzicie w to 🙂 https://zainwestuj.kroldopalaczy.pl/

Streść, bo w klikaniu linków wykazuje się przesadną ostrożnością 🙂

Spokojnie możesz wejść. Inwestycja w produkcję polskiego filmu, można wejść od 285 zł. Reżyserem jest Leszek Dawid, w głównej roli ma być Włosok. To coś w stylu inwestycji jak u Vegi tylko Vega bierze ludzi z grupym portfelem, tam chyba minimum na wejście było 250 tys. Z tym, że prognozowane przez nich milion widzów na ten moment wydaje się na wyrost.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Reżyserem jest jakiś Pat Howl. Leszek Dawid tylko mówi, że ta historia musi trafić na ekrany. Z kolei Pawlikowski chce zobaczyć ten film. 😉

Szaman

jakprzejebac285zl.pl 🙂

Szaman

Leszek Dawid będzie miał w tym albo przyszłym roku przebój, Broad Peak.

Sam artykuł już mniej optymistyczny, ale Studio Canal miało kiedyś prawa do Martwego zła 2, lista tytułów jak z QDVD z lat dwutysięcznych to może i film Raimiego się trafi 🙂

Dziś 40 lat kończy Natalie Portman i 58 Johnny Depp. Ale przede wszystkim 60 lat kończy ten pan 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

W nawiązaniu do mojej telenoweli telefonowej:

Wyświetlacz wymieniony, a kombinacja do wstukania na klawiaturze którą podałem wcale nie zrobiła tego co myślałem że wtedy zrobiła 😛 Dostałem się do zawartości telefonu dzięki samemu odblokowaniu ekranu.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

O, czyli przeżył? Już myślałem, że będziesz rozglądał się za nowym, bo powiedzą, że naprawa nieopłacalna, albo nie obejmuje jej gwarancja.

Cytat z Mierzwiak data Czerwiec 9, 2021, 20:49

W nawiązaniu do mojej telenoweli telefonowej:

Wyświetlacz wymieniony, a kombinacja do wstukania na klawiaturze którą podałem wcale nie zrobiła tego co myślałem że wtedy zrobiła 😛 Dostałem się do zawartości telefonu dzięki samemu odblokowaniu ekranu.

To dobrze. Ale powiedz mi, to się stało w skutek czegoś, co nie powinno zniszczyć wyświetlacza czy jednak była to jakaś akcja w stylu "walnąłem nogą z całej siły o ramę łóżka i trafiło kantem prosto w wyświetlacz, bo telefon trzymałem w kieszeni", tak jak załatwiłem mojego LG? 😛

Nie, ja swoim rzuciłem o biurko w pracy w akcie chwilowej furii. Bywa 😛

@szaman To była naprawa na własny koszt, jak pisałem 550 zł. Dałoby się taniej, ale nie chciałem wyświetlacza LCD tylko oryginalny AMOLED.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
PreviousPage 57 of 244Next