Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 2 września, 2021, 18:44Cytat z Szaman data Wrzesień 2, 2021, 18:37Nie ogarniam. Żyją i jak widać są w stanie wytrzymać ze sobą w jednym pomieszczeniu. Po co avatary z mo-capu? Aby widownia nie patrzyła na dziadków?
Po to żeby maksymalnie zagrać na nostalgii.
Słuchałeś tych utworów? Brzmią jak piosenki wygenerowane przez AI na podstawie przeanalizowania ich katalogu, jakby świat stanął w miejscu tych 40 / prawie 50 lat temu i takie też wrażenie mają pomóc wykreować te avatary.
Cytat z Szaman data Wrzesień 2, 2021, 18:37Nie ogarniam. Żyją i jak widać są w stanie wytrzymać ze sobą w jednym pomieszczeniu. Po co avatary z mo-capu? Aby widownia nie patrzyła na dziadków?
Po to żeby maksymalnie zagrać na nostalgii.
Słuchałeś tych utworów? Brzmią jak piosenki wygenerowane przez AI na podstawie przeanalizowania ich katalogu, jakby świat stanął w miejscu tych 40 / prawie 50 lat temu i takie też wrażenie mają pomóc wykreować te avatary.
Cytat z Szaman data 2 września, 2021, 18:54Teraz przesłuchałem fragmentami i rzeczywiście, uwierzyłbym, że są odrzutami z dawnej twórczości, szczególnie przy tym pierwszym.
Teraz przesłuchałem fragmentami i rzeczywiście, uwierzyłbym, że są odrzutami z dawnej twórczości, szczególnie przy tym pierwszym.
Cytat z Marek Pilarski data 2 września, 2021, 18:56To, że są w stanie wytrzymać ze sobą w jednym pomieszczeniu (a o tym, że żyją ze sobą w dobrych stosunkach wiadomo już od bardzo dawna), nie znaczy, że są w stanie po w sumie czterdziestoletniej przerwie zagrać trasę koncertową czy dawać nawet regularne koncerty w Londynie. 😉
https://youtu.be/pJBGk9Hed8o?t=1278
Od 21. do 25. minuty więcej informacji o pomyśle na comeback i użytej technologii.
To, że są w stanie wytrzymać ze sobą w jednym pomieszczeniu (a o tym, że żyją ze sobą w dobrych stosunkach wiadomo już od bardzo dawna), nie znaczy, że są w stanie po w sumie czterdziestoletniej przerwie zagrać trasę koncertową czy dawać nawet regularne koncerty w Londynie. 😉
Od 21. do 25. minuty więcej informacji o pomyśle na comeback i użytej technologii.
Cytat z Mierzwiak data 2 września, 2021, 19:03Nikt im nie każe robić trasy jak Taylor Swift, wystarczyłoby żeby wystąpili normalnie na scenie a całość została sfilmowana, co w sumie zrobiono, tylko w inny, przesadnie skomplikowany i nieuzasadniony sposób.
Skoro ABBA wraca to fajnie byłoby zobaczyć ich, no wiecie, powrót. Jak będę chciał popatrzeć na ich młode wersje to sobie włączę klipy albo występy na YouTube 🙂
Nikt im nie każe robić trasy jak Taylor Swift, wystarczyłoby żeby wystąpili normalnie na scenie a całość została sfilmowana, co w sumie zrobiono, tylko w inny, przesadnie skomplikowany i nieuzasadniony sposób.
Skoro ABBA wraca to fajnie byłoby zobaczyć ich, no wiecie, powrót. Jak będę chciał popatrzeć na ich młode wersje to sobie włączę klipy albo występy na YouTube 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 2 września, 2021, 19:22Ja myślę, że cały ten projekt polega właśnie na tym, żeby dać fanom nowe utwory i w jak największym stopniu oddać to, czym ABBA była 45 lat temu, i dać możliwość doświadczyć tego "na żywo" osobom, które nie miały wtedy takiej możliwości. Sam pisałeś, że nowe utwory brzmią jak z tamtych lat. 😉
Ja myślę, że cały ten projekt polega właśnie na tym, żeby dać fanom nowe utwory i w jak największym stopniu oddać to, czym ABBA była 45 lat temu, i dać możliwość doświadczyć tego "na żywo" osobom, które nie miały wtedy takiej możliwości. Sam pisałeś, że nowe utwory brzmią jak z tamtych lat. 😉
Cytat z Ernest Kubica data 2 września, 2021, 21:52Cytat z Mierzwiak data Wrzesień 2, 2021, 09:46Cytat z Szaman data Wrzesień 2, 2021, 09:06Właśnie podali na RMF-ie, że zatrzymano Beatę Kozidrak za kólkiem z 2 promilami na koncie. No i chyba już po ekranizacji biografii
Aaaaaaa, dzięki za wyjaśnienie, na TVN24 pisali o znanej wokalistce, współzałożycielce i wokalistce zespołu Bajm Beacie K, i za cholerę nie mogłem rozszyfrować o kogo chodzi
A ja gdzieś dzisiaj przeczytałem, że to piosenkarka Beata P. znana jako Beata K. 🙂
Cytat z Mierzwiak data Wrzesień 2, 2021, 09:46Cytat z Szaman data Wrzesień 2, 2021, 09:06Właśnie podali na RMF-ie, że zatrzymano Beatę Kozidrak za kólkiem z 2 promilami na koncie. No i chyba już po ekranizacji biografii
Aaaaaaa, dzięki za wyjaśnienie, na TVN24 pisali o znanej wokalistce, współzałożycielce i wokalistce zespołu Bajm Beacie K, i za cholerę nie mogłem rozszyfrować o kogo chodzi
A ja gdzieś dzisiaj przeczytałem, że to piosenkarka Beata P. znana jako Beata K. 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 2 września, 2021, 22:49A no właśnie, że nie całkiem. Mandat jest chyba wystawiony na Beatę P. https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/tak-beata-kozidrak-naprawde-ma-na-nazwisko-spadniesz-z-krzesla-gdy-sie-dowiesz-aa-CdbF-ud9c-nMjB.html
A no właśnie, że nie całkiem. Mandat jest chyba wystawiony na Beatę P. https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/tak-beata-kozidrak-naprawde-ma-na-nazwisko-spadniesz-z-krzesla-gdy-sie-dowiesz-aa-CdbF-ud9c-nMjB.html
Cytat z Mierzwiak data 3 września, 2021, 07:13Czy możemy zatrzymać się na chwilę przy tym co mówi adres linka powyżej?
"Tak Beata Kozidrak naprawdę ma na nazwisko, spadniesz z krzesła gdy się dowiesz"
Nie spadłem, a Wy jak tam? 🙂
Czy możemy zatrzymać się na chwilę przy tym co mówi adres linka powyżej?
"Tak Beata Kozidrak naprawdę ma na nazwisko, spadniesz z krzesła gdy się dowiesz"
Nie spadłem, a Wy jak tam? 🙂
Cytat z Mierzwiak data 3 września, 2021, 07:53To dobrze. Spadając z krzesła można zrobić sobie krzywdę, powinni uważać z takimi newsami 🙂
To dobrze. Spadając z krzesła można zrobić sobie krzywdę, powinni uważać z takimi newsami 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 3 września, 2021, 08:47Cytat z Mierzwiak data Wrzesień 3, 2021, 07:13Czy możemy zatrzymać się na chwilę przy tym co mówi adres linka powyżej?
Nie spadłem, a Wy jak tam?
To jest źródło z wikipedii 🙂
Cytat z Mierzwiak data Wrzesień 3, 2021, 07:13Czy możemy zatrzymać się na chwilę przy tym co mówi adres linka powyżej?
To jest źródło z wikipedii 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 3 września, 2021, 15:13Ja spadłem z muszli
Cytat z Mierzwiak data Wrzesień 3, 2021, 07:13Czy możemy zatrzymać się na chwilę przy tym co mówi adres linka powyżej?
Ja spadłem, ale z muszli klozetowej, bo akurat byłem w toalecie jak czytałem. 😛
Ja spadłem z muszli
Ja spadłem, ale z muszli klozetowej, bo akurat byłem w toalecie jak czytałem. 😛
Cytat z robgordon data 5 września, 2021, 08:53Michael "Batman-Birdman-Vulture" Keaton kończy dziś 70 lat.
Michael "Batman-Birdman-Vulture" Keaton kończy dziś 70 lat.
Cytat z robgordon data 8 września, 2021, 17:55Zdradzę małą ciekawostkę. Czytając wpisy w sieci, również tutaj, od niedawna (odruchowo, a może nawet trochę podświadomie) zwracam uwagę na sposób ich napisania. Wynika to z tego, że w mojej pracy wprowadzono do tworzonych przez nas pism tzw. "prosty język" (może zresztą już o tym pisałem). Dla języka urzędowego to wręcz rewolucja. Może nawet zetknęliście się już z jej efektami. A nie da się ukryć, że w sieci też czasem by się przydała taka zmiana 😉
Zdradzę małą ciekawostkę. Czytając wpisy w sieci, również tutaj, od niedawna (odruchowo, a może nawet trochę podświadomie) zwracam uwagę na sposób ich napisania. Wynika to z tego, że w mojej pracy wprowadzono do tworzonych przez nas pism tzw. "prosty język" (może zresztą już o tym pisałem). Dla języka urzędowego to wręcz rewolucja. Może nawet zetknęliście się już z jej efektami. A nie da się ukryć, że w sieci też czasem by się przydała taka zmiana 😉
Cytat z Kuba data 9 września, 2021, 22:24W najnowszym growym Spider manie pojawi się Venom i głos pod niego podłoży...Tony Todd. A ja ciągle nie rozumiem czemu nikt tego nie zrobił w kinie.
W najnowszym growym Spider manie pojawi się Venom i głos pod niego podłoży...Tony Todd. A ja ciągle nie rozumiem czemu nikt tego nie zrobił w kinie.
Cytat z Szaman data 9 września, 2021, 22:44Świetny głos, świetny wybór. A nie zrobili w kinie, bo mało kto chce oddawać połowę swojej roli.
Świetny głos, świetny wybór. A nie zrobili w kinie, bo mało kto chce oddawać połowę swojej roli.
Cytat z robgordon data 10 września, 2021, 07:53Ale w kolejnej odsłonie animowanego Spider-Mana mógłby się pojawić Venom. I wtedy czemu nie?
Ale w kolejnej odsłonie animowanego Spider-Mana mógłby się pojawić Venom. I wtedy czemu nie?
Cytat z robgordon data 10 września, 2021, 08:09Przeglądając indie nowości z tego tygodnia natrafiłem na taki zespół. Wokalista jakby znajomy 😉
https://www.youtube.com/watch?v=ykFFEjkILIc
Przeglądając indie nowości z tego tygodnia natrafiłem na taki zespół. Wokalista jakby znajomy 😉