aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 83 of 244Next

Tak, naprawdę.

A można lubić te trzy albumy tak samo czy jest jakiś zakaz którym nie wiem? 🙂

Nie słyszałem o żadnym zakazie. Ale można np. uważać, że jeden z nich jest lepszy niż pozostałe.

Na pewno Thriller i Bad mają bardziej ikoniczne i rewolucyjne kawałki.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Kelly Bundy (choć ja wolę ją jako Amy Greene) kończy dziś 50 lat.

Mierzwiak, a co sądzisz o Samsung QLED QE65Q80AAT?

Zdecydowałem się na 65 cali, ale jednak na oledy w tej wielkości nie ma szans.

Ma niezłe kąty widzenia ale niski kontrast i taki sobie system podświetlenia, więc w przypadku treści HDR np. z Netfliksa może to wyglądać słabo.

Koleżanki kupiły, w piątek im montują, więc sprawdzę jak rzecz ma się w praktyce, a nie na wystawce w sklepie 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Potęga Taylor Swift - singiel Adele spadł na 2. miejsce na liście Billboard Hot 100, na szczycie jest teraz nagrany na nowo utwór All Too Well pochodzący z również nagranego na nowo albumu Red, oryginalnie wydanego 10 lat temu.

Przy okazji odżyła plotka według której to kawałek o jej związku z Jakiem Gyllenhaalem. Odżyła do tego stopnia, że facet musiał wyłączać komentarze na swoim instagramie. Ach, internet.

Przy okazji:

And I, left my scarf there at your sister's house

🙂

Jean-Luc Godard skończył wczoraj 91 lat. Przyznam, że kojarzę go z tak odległych epok, że zakładałem że dawno już nie ma go wśród nas. Francuscy artyści jak widać też po innych wielkich z kraju nad Loarą, są długowieczni.
Fun fact: Jean-Luc miał dwie żony, a od 50 lat partnerkę. Żony miały na imię Anna, a partnerka Anna-Marie 😉

Przynajmniej nigdy się nie pomylił w trakcie miłosnych uniesień 🙂

robgordon

Billboard opublikował listę 200 najlepiej sprzedających się albumów w 2021 roku. Poza kilkoma reedycjami klasyków, nie ma w nich rocka.
Rock is dead.

It hit rock bottom 😛

robgordon

Nowy album Adele nie sprzedał nawet miliona egzemplarzy w pierwszym tygodniu w Ameryce. FLOP!!11

https://www.forbes.com/sites/hughmcintyre/2021/12/03/the-era-of-albums-debuting-with-one-million-copies-is-officially-over/?sh=73cc6a8e1fe1

Jedno z zapowiadanych na dzisiaj ogłoszeń matrixowych

Cytat z Marek Pilarski data grudzień 6, 2021, 12:25

Nowy album Adele nie sprzedał nawet miliona egzemplarzy w pierwszym tygodniu w Ameryce. FLOP!!11

https://www.forbes.com/sites/hughmcintyre/2021/12/03/the-era-of-albums-debuting-with-one-million-copies-is-officially-over/?sh=73cc6a8e1fe1

Ale chyba po prostu już nie sprzedaje się tylu płyt w dzisiejszych czasach.

Co kiedyś.

Tak, z tym flopem to żart. W sumie to chyba po jednym tygodniu najlepiej sprzedająca się płyta 2021, ale nie trafiła na listę za ten rok, bo za późno wyszła czy coś.

Swift’s incredibly successful Red (Taylor’s Version), which arrived one week ahead of 30, moved 605,000 copies in its first frame

Wow.

W tej chwili w Ameryce albumy powyżej 500 tys. kopii w pierwszym tygodniu potrafią sprzedać chyba tylko Taylor, Adele i Drake.

Sobczak bardzo schudł ostatnio:
https://pagesix.com/wp-content/uploads/sites/3/2021/12/john-goodman-63.jpg?quality=90&strip=all&w=2000

PreviousPage 83 of 244Next