Hyde Park
Cytat z Ernest Kubica data 24 maja, 2022, 23:02Kiedyś powstanie serial o tym procesie i będzie miał 6 sezonów
Kiedyś powstanie serial o tym procesie i będzie miał 6 sezonów
Cytat z Mierzwiak data 26 maja, 2022, 15:10Fascynuje mnie ta adwokat Amber. Kojarzy mi się z polonistką która zapowiada sprawdzian a potem go nie robi bo zapomniała.
Fascynuje mnie ta adwokat Amber. Kojarzy mi się z polonistką która zapowiada sprawdzian a potem go nie robi bo zapomniała.
Cytat z Ernest Kubica data 26 maja, 2022, 20:47Zmarł Andy Fletcher - najmniej imprezowy z Depeszów
Zmarł Andy Fletcher - najmniej imprezowy z Depeszów
Cytat z Mierzwiak data 29 maja, 2022, 13:35Od 1:55 - zachowanie (!?) przesłuchiwanego psychiatry, WTF:
https://www.youtube.com/watch?v=pMo76CQQyto
Od 1:55 - zachowanie (!?) przesłuchiwanego psychiatry, WTF:
Cytat z Marek Pilarski data 29 maja, 2022, 13:54Wygląda i gada trochę tak, jakby sam potrzebował pomocy specjalisty.
Wygląda i gada trochę tak, jakby sam potrzebował pomocy specjalisty.
Cytat z Juby data 31 maja, 2022, 09:11Cytat z Szaman data maj 5, 2022, 14:43To ja nawet nie znałem tej opcji, więc mój ból jest mniejszy niż Twój
Już naprawili. Uff.
Cytat z Szaman data maj 5, 2022, 14:43To ja nawet nie znałem tej opcji, więc mój ból jest mniejszy niż Twój
Już naprawili. Uff.
Cytat z Marek Pilarski data 31 maja, 2022, 12:54Czo tak szybko w tym roku? Zawsze chyba pod koniec czerwca wychodziło.. przynajmniej rok temu tak było. 😛
Czo tak szybko w tym roku? Zawsze chyba pod koniec czerwca wychodziło.. przynajmniej rok temu tak było. 😛
Cytat z Mierzwiak data 4 czerwca, 2022, 12:21Nie krzaczy Wam się filmweb przypadkiem?
Widzę coś takiego - jak przesuwam to tam jest jeszcze dwa razy ten sam film wyświetlony:
A u @kuba z kolei widzę, czy raczej nie widzę, takie kwiatki:
Nie krzaczy Wam się filmweb przypadkiem?
Widzę coś takiego - jak przesuwam to tam jest jeszcze dwa razy ten sam film wyświetlony:

A u @kuba z kolei widzę, czy raczej nie widzę, takie kwiatki:

Cytat z Szaman data 4 czerwca, 2022, 13:40Ciągle mam jakieś mikro awarie na Filmwebie, już nawet przestałem zwracać uwagę. To z Kubą jest też u mnie.
Ciągle mam jakieś mikro awarie na Filmwebie, już nawet przestałem zwracać uwagę. To z Kubą jest też u mnie.