aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 99 of 244Next

Jest <3

https://webbtelescope.org/contents/media/images/2022/038/01G7JGTH21B5GN9VCYAHBXKSD1

Najważniejsze:

This deep field, taken by Webb’s Near-Infrared Camera (NIRCam), is a composite made from images at different wavelengths, totaling 12.5 hours – achieving depths at infrared wavelengths beyond the Hubble Space Telescope’s deepest fields, which took weeks.

Nadaje się na tło okładki jakiegoś albumu.

A ufoludków jak nie było, tak nie ma..

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 12, 2022, 11:48

A ufoludków jak nie było, tak nie ma..

Jak to, codziennie w TVP są 🙂

A to muszę sprawdzić... TVP nie oglądam niestety. 🙁

.......

https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/doda-szuka-meza-polsat-show-doda-12-krokow-do-milosci-kiedy-emisja

Ej nagrali wcześniej, czyli jeśli już by znalazła, to byłoby na jakimś Pudelku. Czyli nie ma po co tego oglądać 🙂

Ps. O widzę, że jeden z pierwszych komentarzy na WM jest taki sam 🙂

To tak nie działa 🙂 Do czasu emisji finałowego wyboru trzymają to w tajemnicy, potem wspólne ścianki, opłacani paparazzi, lokowania produktów na Insta a po kilku miesiącach drama i rozwód.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Filmweb ma już tak wy...bane, że dziś nie zaktualizował zestawienia urodzin znanych postaci filmu. Wciąż na ich stronie widnieją wczorajsi jubilaci, czyli Ford, Stewart czy Gruszka...

Z innej beczki. Za nami już pół roku. Jesteście w stanie wskazać swój top powiedzmy 3 filmów minionych 6 miesięcy? W bonusie dla zainteresowanych top 3 seriali?

1. Doktor Strange w multiwersum obłędu
  2. Krzyk 5
  3. Top Gun: Maverick

Niby nie lubię powtarzać filmów w całości, a jednak tkwi we mnie ten Mamoń z Rejsu 🙂

Kisnę xD

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 14, 2022, 18:42

Kisnę xD

https://www.youtube.com/watch?v=bhv0jkADve8

Podoba mi się 🙂

Tylko wczoraj w ciagu dnia na gazeta.pl widziałem 16 różnych newsów o Lewandowskim, dzisiaj od rana pojawiły się 4 nowe plus jeden z tych wczorajszych miał już dwukrotnie zmieniany nagłówek żeby udawać coś nowego.

Czy trzeba się interesować piłķą żeby nie mieć odruchu wymiotnego na tę - dla mnie - burzę w szklance wody? 🙂

Ale to jest duże wydarzenie. Pamiętam jeszcze czasy kiedy media zajmowały się przysłowiowym Niedzielanem w Nijmegen, czyli przeciętnym holenderskim klubie. Dzisiaj jest 25 takich Polaków w przeciętnych klubach znacznie lepszej ligi włoskiej i nikt nie zwraca na nich uwagi.

W fajnych czasach żyjemy i trzeba celebrować. Mogę się jednak zgodzić, że przegrzewają temat, tak jak w "naszym świecie" przez dwa tygodnie katowali The Slapem z oscarowej gali. W dodatku trwa sezon ogórkowy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data lipiec 14, 2022, 17:05
  1. Doktor Strange w multiwersum obłędu
  2. Krzyk 5

Niby nie lubię powtarzać filmów w całości, a jednak tkwi we mnie ten Mamoń z Rejsu 🙂

1. Najgorszy człowiek świata
  2. Córka

Rozszerzam do Top 5 bo poza trójką są istotne według mnie tytuły:

1) Top Gun: Maverick

2) The Terminal List

3) The Batman

Dwa filmy i jeden serial. Nie wiem czy jest jeszcze jakiś tytuł z tego roku, do którego zamierzam wracać. Gdyby miały być same filmy, na trzecim pewnie byłoby Turning Red, albo X.

Szaman, ciekawostka. Z pewnością pamiętasz piosenkę The Shins - "New Slang", która jest istotnym elementem sceny poznania się Zacha i Natalie w "Garden State" (film jest z 2004 roku). Otóż piosenka ta pojawia się również w pierwszym (2001 rok) sezonie "Scrubs" 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Reżyser "Vox Lux" nakręcił dość odważny klip Mayi Hawke:

Pytanie o Netflixa. Korzystałem dotąd z wersji premium, ale straciłem dostęp. Macie którąś ze słabszych wersji? Jak oceniacie jakość materiałów (oglądając na w miarę dużym tv)?

PreviousPage 99 of 244Next