aby założyć posty i tematy.

Indiana Jones

PreviousPage 6 of 10Next
Cytat z robgordon data styczeń 10, 2023, 15:35

Nie wiem też, czy "wybór przeznaczenia" miałoby logiczny sens.

Pewnie nie, ale ta historia pewnie też nie będzie miała, skoro są w niej podróże w czasie. Poza tym nie byłby to zapewne pierwszy film o tytule, który ma logiczny sens, choć teraz żaden przykłąd nie przychodzi mi do głowy. 😛

Podobno budżet na poziomie 295 mln$

Nie można powiedzieć, że oszczędzali.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Piękny zwiastun, to nic, że z najbardziej ograną piosenką świata (Sympathy for The Devil dla tych którzy nie chcą klikać). Cieszę się, że Mangold zrobi Gwiezdne Wojny.

No i co? Znowu okazuje się, że

Spoiler

Grace miała rację, a nikt jej nie wierzył. Tarcza to wehikuł czasu.

Polski dystrybutorze, jeszcze jest szansa zmienić tytuł na poprzedni! Nowy zwiastun już nie ukrywa, że artefakt to tarcza.

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Niemcy przetłumaczyli sobie na "Rad des Schicksals". Co ciekawe, pojęcie to pojawia się w niemieckim najczęściej w odniesieniu do karty tarota, która po polsku nazywana jest... Kołem Fortuny.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jeszcze jedna okładka od Total Film

31 maja na Disney Plus pojawią się wszystkie części Indiany Jonesa, oraz Kroniki Młodego Indiany Jonesa z Seanem Patrickiem Flanerym. To było oglądalne? Bo nic z tego nie pamiętam.

Aj.

https://www.rottentomatoes.com/m/indiana_jones_and_the_dial_of_destiny

A wyglądało tak dobrze...

Na RT już spadło do 33%. To niby tylko 12 recenzji, ale przy tak słabym starcie trudno chyba spodziewać się, że pozytywnych recenzji będzie znacznie przybywać.

Immersyjni wysłannicy donoszą że jest tragedia.

Ech zwykle zgadzam się z negatywami od Rotten. Ciekawe co Mangold spieprzył, z artykułu powyżej wynika, że jest odtwórczo i nudno. Zawsze to jakiś promyk nadzei na film po prostu bardzo staroświecki, ale nie mam wielkich złudzeń.

Kuba, ale co nie wyszło?

PreviousPage 6 of 10Next