aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 22 of 98Next

Nie ma to najmniejszego znaczenia biorąc pod uwagę jak bardzo manipuluje się kolorami w postprodukcji.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

#Strażnicy Galaktyki 3

Bardzo dobrze, że wyleciało.

Spoiler

Zresztą o tak, sprowadziliby sobie psychopatę do oazy, schronienia, domu? Widzę, że Gunn celował w jego nawrócenie, a dla mnie powinien jednak w wyraźny sposób nie przeżyć swojego występu. Jest przedstawiony jako osoba z wyraźnym celem, ale zupełnie pozbawiona humanitarnych odruchów. Rozumiem jednak, że Strażnicy przeszli swoją drogę od pierwszej części, więc pozostawienie go na pewną śmierć było kompromisem.

Gunn to chyba jeszcze podbija metaforą z małpką i jej właścicielką, która akceptuje zwierzę mimo blizn jakie jej zadało. No ale nie, nie tworzysz psychola aż takiego kalibru, aby wymagać wobec niego litości w kinie akcji.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mierzwiak

To Ben może też się kręci gdzieś niedaleko planu i wpadnie na jeden dzień albo dwa 😛

Przyznam, że nigdy nie obejrzałem Elektry, tak bardzo obrzydzono mi ją opiniami. Z Daredevilem wiadomo, nostalgia zaczyna wykrzywiać pogląd, chyba kiedyś widziałem nawet reżyserską wersję, ale nie jestem pewien. To już nie jest pytanie czy wróci Affleck, tylko czy wróci epizodyczny Kevin Smith, skoro znowu można się z nim dogadać 🙂

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 7, 2023, 21:55

To Ben może też się kręci gdzieś niedaleko planu i wpadnie na jeden dzień albo dwa 😛

Przysiągłbym, że na forum była już wklejka o występie Bena w tym filmie.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Była 🙂

Wybaczcie, szybko wymazuję z pamięci takie pierdółki, choć jest szansa, że jej nie przeczytałem 😛

Cytat z Szaman data lipiec 7, 2023, 21:57

Przyznam, że nigdy nie obejrzałem Elektry, tak bardzo obrzydzono mi ją opiniami. Z Daredevilem wiadomo, nostalgia zaczyna wykrzywiać pogląd, chyba kiedyś widziałem nawet reżyserską wersję, ale nie jestem pewien. To już nie jest pytanie czy wróci Affleck, tylko czy wróci epizodyczny Kevin Smith, skoro znowu można się z nim dogadać 🙂

Jakiś rok czy dwa temu trafiłem na "Elektrę" w tv. Nie od początku, nie obejrzałem też do samego końca. W momencie premiery musiało to być słabe. Dziś jest zakrzywieniem rzeczywistości.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Dlatego Deadpool jest bardziej czerwony, bo i Wolverine jest wyraziście żółty 🙂 Może być, u poprzednich bossów miałby pewnie coś bardziej wyblakłego.

Pewnie w filmie padnie żart o M&Msach. 😉

Szaman wstrzymaj się z tym szampanem, jak się do filmu dobiorą stali koloryści Marvela to zobaczymy kolory w stylu "Ta szmata cztery miesiące wisiała na płocie paląc się w słońcu" 🙂

Szaman

Zdjęcia z planu

Świetny motyw ze zniszczonym logo, pewnie nawiązujący do Planety Małp.

Mierzwiak

Ciekawe biorąc pod uwagę że to jest właściwie obraz tego studia pod rządami Disneya 😛

Szaman

Więcej tego co lubicie 🙂

W sumie gdybym miał obejrzeć zwiastuny Marvels i Blue Beettle przed seansem Barbie to już chyba nie byłoby ze mnie co zbierać 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

A pierwszy odcinek wyglądał jak coś z AXN-u w 2003 roku.

Mierzwiak
PreviousPage 22 of 98Next