aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 23 of 98Next

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Taka sytuacja (zdjęcie z wczoraj).

Dodane pliki:
  • 356600490_275965251689111_2395115452540450239_n.jpg
Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Na co patrzymy? 🙂

Cytat z Szaman data lipiec 15, 2023, 09:16

Na co patrzymy? 🙂

Rocket Racoon 🙂

Sorry, ale te kostiumy wyglądają bardzo tanio. Może Larson jeszcze w miarę, ale Rambo jak z Comic Conu, a Miss Marvel jak w piżamce 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jaki tragiczny ten nowy kostium CM na zdjęciu. Gdzie są kolory?

Plusem tego kostiumu jest to, że materiał, faktura jeszcze sprawia wrażenie czegoś choć odrobinę szlachetniejszego. Dwa pozostałe są zaskakująco budżetowe. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że w Marvelu nastała najmniejsza linia oporu, "nasi" i tak wybronią w internecie.

No właśnie, poza tym i tak wiadomo że krytykują tylko zakompleksione piwniczaki, rasiści i trolle 🙂

Szaman

Pierwsza fajna rzecz w tej kampanii. Chyba, że jedynie na ekranie telefonu 🙂

Nawet nie na telefonie 😉

Mam wrażenie, że z ogromną pompą, niemal avengersowym namaszczeniem, próbują sprzedać kolejne superbohaterskie spotkanie i zrodzoną z tego drużynę, tylko jak tu się ekscytować, skoro w jej skład wchodzi powszechnie raczej nielubiana Captain Marvel (dodatkowo Brie Larson w wywiadach jest bardzo pasywno-agresywna i niesympatyczna), Ms. Marvel będąca główną bohaterką serialu ze słabiutką oglądalnością i Monica Rambeau z kolejnego serialu, w moim przypadku jako jedyna budząca pozytywne odczucia?

Dodatkowo, co rzadkie w przypadku MCU, już po trailerze widać jak beznadziejny będzie czarny charakter zagrany przez Zawe Ashton, która była okropna w równie okropnym Velvet Buzzsaw Netfliksa.

Cytat z Mierzwiak data lipiec 21, 2023, 10:08

Dodatkowo, co rzadkie w przypadku MCU, już po trailerze widać jak beznadziejny będzie czarny charakter zagrany przez Zawe Ashton, która była okropna w równie okropnym Velvet Buzzsaw Netfliksa.

Pewnie wiecie...  ona jest prywatnie partnerką/żoną Lokiego.

Co do filmu - podoba mi się pomysł z zamianą miejsc po użyciu mocy, ale jednocześnie nie mogę oprzeć się wrażeniu, że gdzieś już coś podobnego widziałem, i że nie był to teaser The Marvels. Ktoś mnie oświeci?

Ashton przerażająco okropna. Na moje oko zredukowano do minimum wszelkie nadpobudliwe, najbardziej irytujące elementy poprzedniego trailera, pytanie czy to przemyślana strategia zaprezentowania filmu z różnych stron, czy też zbadany odzew na poprzednika wpędził ich w popłoch. Ten zwiastun mówi "taśmowe MCU", a nie "MCU dla 12-letniej, nadpobudliwej posiadaczki konta na Disney Plus".

Mimo wszystko nadal nie jestem zainteresowany, ale może skończy u mnie lepiej niż Czarna Pantera 2. Tam przemęczyłem na Disney Plus gdzieś do momentu wejścia Lake Bell i miałem wrócić później 🙂

Zamazałem Fury'ego na plakacie i wyszła mi nowa sylwetka Captain Marvel:

Szaman

Przypomnijcie mi, jaki to ma budżet?

Budżet "będzie pan zadowolony" milionów dolarów 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon
PreviousPage 23 of 98Next