MCU - Marvel Cinematic Universe
Cytat z robgordon data 15 lipca, 2023, 09:15Taka sytuacja (zdjęcie z wczoraj).
Taka sytuacja (zdjęcie z wczoraj).
Dodane pliki:Cytat z Szaman data 15 lipca, 2023, 20:02https://twitter.com/MCU_Direct/status/1680066700232867841?t=Xrp6smNKqiIK3MShYu5_ew&s=19
Hayley Atwell has confirmed that John Krasinski filmed his #MultiverseOfMadness scenes separately:
"No, [he] wasn't there... So, it was weird..." Full quote: https://t.co/bLNcs6bNNy pic.twitter.com/O0KWHA4lcy
— MCU - The Direct (@MCU_Direct) July 15, 2023
Cytat z Szaman data 18 lipca, 2023, 17:07https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1681333402526425089
Iman Vellani, Brie Larson and Teyonah Parris in ‘THE MARVELS’. pic.twitter.com/QBLMIbEAjP
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) July 18, 2023
Cytat z Szaman data 18 lipca, 2023, 17:08Sorry, ale te kostiumy wyglądają bardzo tanio. Może Larson jeszcze w miarę, ale Rambo jak z Comic Conu, a Miss Marvel jak w piżamce 🙂
Sorry, ale te kostiumy wyglądają bardzo tanio. Może Larson jeszcze w miarę, ale Rambo jak z Comic Conu, a Miss Marvel jak w piżamce 🙂
Cytat z Mierzwiak data 18 lipca, 2023, 17:18Jaki tragiczny ten nowy kostium CM na zdjęciu. Gdzie są kolory?
Jaki tragiczny ten nowy kostium CM na zdjęciu. Gdzie są kolory?
Cytat z Szaman data 18 lipca, 2023, 17:27Plusem tego kostiumu jest to, że materiał, faktura jeszcze sprawia wrażenie czegoś choć odrobinę szlachetniejszego. Dwa pozostałe są zaskakująco budżetowe. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że w Marvelu nastała najmniejsza linia oporu, "nasi" i tak wybronią w internecie.
Plusem tego kostiumu jest to, że materiał, faktura jeszcze sprawia wrażenie czegoś choć odrobinę szlachetniejszego. Dwa pozostałe są zaskakująco budżetowe. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że w Marvelu nastała najmniejsza linia oporu, "nasi" i tak wybronią w internecie.
Cytat z Mierzwiak data 18 lipca, 2023, 17:33No właśnie, poza tym i tak wiadomo że krytykują tylko zakompleksione piwniczaki, rasiści i trolle 🙂
No właśnie, poza tym i tak wiadomo że krytykują tylko zakompleksione piwniczaki, rasiści i trolle 🙂
Cytat z Szaman data 21 lipca, 2023, 05:22https://twitter.com/Marvel/status/1682243395115270144?t=hLhz7KqmEQDHUuXytVleQw&s=19
Captain Marvel, Monica Rambeau, and Ms. Marvel are back.
See their cosmic team-up in #TheMarvels, only in theaters November 10. pic.twitter.com/XkYEpK5TtK
— Marvel Entertainment (@Marvel) July 21, 2023
Cytat z Mierzwiak data 21 lipca, 2023, 10:08Mam wrażenie, że z ogromną pompą, niemal avengersowym namaszczeniem, próbują sprzedać kolejne superbohaterskie spotkanie i zrodzoną z tego drużynę, tylko jak tu się ekscytować, skoro w jej skład wchodzi powszechnie raczej nielubiana Captain Marvel (dodatkowo Brie Larson w wywiadach jest bardzo pasywno-agresywna i niesympatyczna), Ms. Marvel będąca główną bohaterką serialu ze słabiutką oglądalnością i Monica Rambeau z kolejnego serialu, w moim przypadku jako jedyna budząca pozytywne odczucia?
Dodatkowo, co rzadkie w przypadku MCU, już po trailerze widać jak beznadziejny będzie czarny charakter zagrany przez Zawe Ashton, która była okropna w równie okropnym Velvet Buzzsaw Netfliksa.
Mam wrażenie, że z ogromną pompą, niemal avengersowym namaszczeniem, próbują sprzedać kolejne superbohaterskie spotkanie i zrodzoną z tego drużynę, tylko jak tu się ekscytować, skoro w jej skład wchodzi powszechnie raczej nielubiana Captain Marvel (dodatkowo Brie Larson w wywiadach jest bardzo pasywno-agresywna i niesympatyczna), Ms. Marvel będąca główną bohaterką serialu ze słabiutką oglądalnością i Monica Rambeau z kolejnego serialu, w moim przypadku jako jedyna budząca pozytywne odczucia?
Dodatkowo, co rzadkie w przypadku MCU, już po trailerze widać jak beznadziejny będzie czarny charakter zagrany przez Zawe Ashton, która była okropna w równie okropnym Velvet Buzzsaw Netfliksa.
Cytat z Marek Pilarski data 21 lipca, 2023, 11:27Cytat z Mierzwiak data lipiec 21, 2023, 10:08Dodatkowo, co rzadkie w przypadku MCU, już po trailerze widać jak beznadziejny będzie czarny charakter zagrany przez Zawe Ashton, która była okropna w równie okropnym Velvet Buzzsaw Netfliksa.
Pewnie wiecie... ona jest prywatnie partnerką/żoną Lokiego.
Co do filmu - podoba mi się pomysł z zamianą miejsc po użyciu mocy, ale jednocześnie nie mogę oprzeć się wrażeniu, że gdzieś już coś podobnego widziałem, i że nie był to teaser The Marvels. Ktoś mnie oświeci?
Cytat z Mierzwiak data lipiec 21, 2023, 10:08Dodatkowo, co rzadkie w przypadku MCU, już po trailerze widać jak beznadziejny będzie czarny charakter zagrany przez Zawe Ashton, która była okropna w równie okropnym Velvet Buzzsaw Netfliksa.
Pewnie wiecie... ona jest prywatnie partnerką/żoną Lokiego.
Co do filmu - podoba mi się pomysł z zamianą miejsc po użyciu mocy, ale jednocześnie nie mogę oprzeć się wrażeniu, że gdzieś już coś podobnego widziałem, i że nie był to teaser The Marvels. Ktoś mnie oświeci?
Cytat z Szaman data 21 lipca, 2023, 18:32Ashton przerażająco okropna. Na moje oko zredukowano do minimum wszelkie nadpobudliwe, najbardziej irytujące elementy poprzedniego trailera, pytanie czy to przemyślana strategia zaprezentowania filmu z różnych stron, czy też zbadany odzew na poprzednika wpędził ich w popłoch. Ten zwiastun mówi "taśmowe MCU", a nie "MCU dla 12-letniej, nadpobudliwej posiadaczki konta na Disney Plus".
Mimo wszystko nadal nie jestem zainteresowany, ale może skończy u mnie lepiej niż Czarna Pantera 2. Tam przemęczyłem na Disney Plus gdzieś do momentu wejścia Lake Bell i miałem wrócić później 🙂
Ashton przerażająco okropna. Na moje oko zredukowano do minimum wszelkie nadpobudliwe, najbardziej irytujące elementy poprzedniego trailera, pytanie czy to przemyślana strategia zaprezentowania filmu z różnych stron, czy też zbadany odzew na poprzednika wpędził ich w popłoch. Ten zwiastun mówi "taśmowe MCU", a nie "MCU dla 12-letniej, nadpobudliwej posiadaczki konta na Disney Plus".
Mimo wszystko nadal nie jestem zainteresowany, ale może skończy u mnie lepiej niż Czarna Pantera 2. Tam przemęczyłem na Disney Plus gdzieś do momentu wejścia Lake Bell i miałem wrócić później 🙂
Cytat z Mierzwiak data 21 lipca, 2023, 22:43Zamazałem Fury'ego na plakacie i wyszła mi nowa sylwetka Captain Marvel:
Zamazałem Fury'ego na plakacie i wyszła mi nowa sylwetka Captain Marvel: