aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 24 of 98Next

WTF? 🙂

No cóż, już od dawna sprzedaje się wydania fizyczne gier np. ze steelbookami właśnie, gdzie w środku nie ma płyty tylko kod na wersję cyfrową.

No ale tutaj do czego to ma służyć, mam to brać z półki i jedną ręką symulować wkładanie płyty do odtwarzacza, a drugą odpalać pilotem Disney+? 🙂

Czekałbym.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Szaman
Cytat z Mierzwiak data lipiec 26, 2023, 21:14

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1684273572892532754?s=20

Lubię ten film, choć trzeci akt niezbyt jest udany.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nikt nie wkleja więc czynię honory:

W finałowym odcinku Secret Invasion grana przez Emilię Clark bohaterka 

Spoiler
dostała zastrzyk z mieszanką DNA takich postaci jak Abomination, Ghost, Kapitan Ameryka, Corvus Glaive, Thanos, Outrider, Proxima Midnight, Kapitan Marvel, Mantis, Cull Obsidian, Drax, Korg, Ebony Maw, Frost Beast, Hulk, Chitauri, Czarna Pantera, Walkiria, Thor, Gamora, Groot i Zimowy Żołnierz, co czyni ją na ten moment najpotężniejszym herosem MCU.

Jestem pod wrażeniem jak szybko to uniwersum pikuje na nieuchronne spotkanie z ziemią.

Obstawiamy na ile lat teraz zapomną o jej istnieniu?

Szaman

Król jest nagi! Król jest nagi!

Poważnie, trzeba odsunąć Feige'a od władzy, będę to powtarzał aż mi się znudzi, tak jak ten koleś z Twi... X-a codziennie wkleja Paddingtona w kadry z filmów 🙂 Gdy czasem zaglądam na Na Ekranie (przepraszam, wiem, nie powinienem :)), to często pojawiają się artykuły o najnowszych pomysłach na komiksowym rynku. To jest dokładnie coś takiego.

Mierzwiak

A jak źle to wygląda! Po prostu ręce zmieniają się w różne odpowiedniki i lata jak Kapitan Marvel. Między 18 a 21 minutą finałowego odcinka, więcej mi się nie chciało. Ale to jest dogorywanie.

Cytat z Szaman data lipiec 27, 2023, 06:46

Król jest nagi! Król jest nagi!

Gdy czasem zaglądam na Na Ekranie (przepraszam, wiem, nie powinienem :))

Spoko, ja też tam zaglądam. I to dużo częściej niż na FW.

Szaman

Na szczęście informacja zwrotna jest dość czytelna.

Cytat z Mierzwiak data lipiec 27, 2023, 06:23

Nikt nie wkleja więc czynię honory:

W finałowym odcinku Secret Invasion grana przez Emilię Clark bohaterka 

Spoiler
dostała zastrzyk z mieszanką DNA takich postaci jak Abomination, Ghost, Kapitan Ameryka, Corvus Glaive, Thanos, Outrider, Proxima Midnight, Kapitan Marvel, Mantis, Cull Obsidian, Drax, Korg, Ebony Maw, Frost Beast, Hulk, Chitauri, Czarna Pantera, Walkiria, Thor, Gamora, Groot i Zimowy Żołnierz, co czyni ją na ten moment najpotężniejszym herosem MCU.

Jestem pod wrażeniem jak szybko to uniwersum pikuje na nieuchronne spotkanie z ziemią.

Obstawiamy na ile lat teraz zapomną o jej istnieniu?

A tak mi się pomyślało, jest taki użytkownik co męczy od jakichś 15 lat najpierw na Stopklatce, teraz Filmożercach. Jego posty zawsze popadają w takie bezsensowne wyliczanki postaci jak ta ze spoilera 🙂

Przede wszystkim męczył bułę na BatCave 🙂

Kiedyś naiwnie myślałem, że oni dorastają 🙂

To musiało się tak skończyć w sprawie Inwazji 🙂

Spoiler

Mierzwiak

Najgorzej oceniany serial MCU? Nie widzieli She-Hulk? Ale fakt, że dawno nie widziałem tak bezjajecznego serialu o tak istotnym w świecie komiksu evencie, który w ostatnim odcinku osiąga taki poziom żenady.

Tego Kravena to przenieśli o 10 miesięcy chyba nie tylko z powodu strajku 🙂 W tekście też sporo innych dat, np Bad Boys 4 z premierą w czerwcu 24 i Venom 3 z premierą w lipcu 24.

PreviousPage 24 of 98Next