aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 28 of 98Next

Rany, oni dalej idą w przerażającą perspektywę wielu Kangów? Gdzieś, kogoś to jednak interesuje?

Nie mają wyjścia po finale pierwszego sezonu i przed The Kang Dynasty. Tak się wkopać 🙂

Masakra

Czyli po staremu.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

#kogokolwiek?

Cóż to musiało być za dzieło, że nawet Feige się wystraszył. Zresztą to od początku był chybiony pomysł, chcą "lżejszego Daredevila" to niech zmienią aktorów i odetną się od Netflixa, a nie wsadzają Coxa w ten durnowaty kostium.

Aby to się udało Murdock musiałby paść ofiarą podobnej anomalii co Andor, który ledwo co przypomina serial Disneya, tak jakby na szczęście nikt się nim nie interesował.

Przy okazji padła informacja, że Foggy został zabity off screen.

Szanowni Państwo, Marvel wynalazł koło:

As it moves forward, Marvel is making concrete changes in how it makes TV. It now has plans to hire showrunners. Gao’s postproduction work on She-Hulk helped Marvel see that it would be helpful for its shows to have a creative throughline from start to finish.

“It’s a term we’ve not only grown comfortable with but also learned to embrace,” says Winderbaum of showrunners and Marvel TV’s intention to hire them.

The studio also plans on having full-time TV execs, rather than having executives straddle both television and film.

“We need executives that are dedicated to this medium, that are going to focus on streaming, focus on television,” says Winderbaum, “because they are two different forms.”

It also is revamping its development process. Showrunners will write pilots and show bibles. The days of Marvel shooting an entire series, from She-Hulk to Secret Invasion, then looking at what’s working and what’s not, are done.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Kuba data październik 11, 2023, 17:51

Przy okazji padła informacja, że Foggy został zabity off screen.

Rany, ale po co? Wiem, że to pytanie w pustkę 🙂 Dotychczas byłem przekonany, że oni rozsypali się po pstryknięciu i doprowadzi to Daredevila do szaleństwa jakie coś tam pamiętam przez mgłę z TM Semic (Murdock został pogrzebany itd). Tutaj jeszcze okazuje się, że to pewnie jakaś siódma woda po kisielu z TDKR, gdzie pogrzebany został jednak Daredevil.

Źródła Grace twierdzą, że przedsprzedaż biletów na The Marvels jest tragiczna, na poziomie "jednego z ostatnich filmów DC."

Spełnia się mroczna przepowiednia Spielberga o implozji. Jeśli jeszcze ktoś miał nadzieję, to The Marvels będzie jej końcem.

Później w tweecie doprecyzowała, że chodzi o Flasha.

Przestałem już ogarniać o co chodzi w Lokim. Wszyscy chcą znaleźć Sylvie ale nie wiem po co, a po tym jak przez X lat mordowali niezliczone ilości istnień niszcząc dosłownie całe wszechświaty poprzez wymazywanie odnóg czasowych nagle stoją pogrążeni w smutku, gdy wymazywane są odnogi czasowe. Hę?

Ale wizualnie to jest naprawdę dobre, takich zdjęć i takiej pracy kamery nie było w MCU od bardzo dawna.

---

PS. Tak, Kevin, tak...

W trzecim odcinku Loki najmocniej do tej pory (pomijając finał S1) robi podbudowę pod Kangów. Ogląda się to OK, trwam przy opinii, że scenografia i zdjęcia jakie ma ten serial są poza zasięgiem większości produkcji MCU i nie mogę wyjść z podziwu, jak koszmarnie gra tu Majors.

Plotka od Richtmana. Chyba Next Goal Wins zaważyło.

Jezu, po doświadczeniach z Obcym 3 pchać się w Spider-Mana. Szczerze mówiąc nie pamiętałem o nim, zawsze mówi się o Cameronie, albo tej wersji od wytwórni Cannon, gdzie reżyserem miał być chyba Albert Pyun.

Już niech się tak nie mądruje, jeśli origin Spider-Mana jest durny to durna jest i sama postać.

Grace i internety udają, że czwarty odcinek Lokiego zrobił coś szokującego.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1717721021300486398

Nie zrobił. To serial o podróżach w czasie, nie wiem jak ubogą trzeba mieć listę obejrzanych produkcji o tej tematyce żeby uważać cokolwiek tutaj za szokującego, zaskakującego czy nieprzewidywalnego.

Niemniej sam odcinek chyba najlepszy z dotychczasowych i nawet Majors mnie nie wkurzał.

PreviousPage 28 of 98Next