MCU - Marvel Cinematic Universe
Cytat z Szaman data 6 listopada, 2023, 22:01Uciekło mi, przyznaję 🙂 Mimo wszystko długo zarzekali się, że nie będzie kinowej R-ki. Może jest to jakiś wiatr zmian.
Uciekło mi, przyznaję 🙂 Mimo wszystko długo zarzekali się, że nie będzie kinowej R-ki. Może jest to jakiś wiatr zmian.
Cytat z Szaman data 6 listopada, 2023, 23:13A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina? Przyznam, że mnie jednak trochę kusi aby zobaczyć czy to będzie "fajne" w ten najbardziej męczący sposób. A na Disneyu będzie pewnie dopiero na wiosnę, premiera na Boże Narodzenie byłaby raczej przyznaniem się do porażki.
A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina? Przyznam, że mnie jednak trochę kusi aby zobaczyć czy to będzie "fajne" w ten najbardziej męczący sposób. A na Disneyu będzie pewnie dopiero na wiosnę, premiera na Boże Narodzenie byłaby raczej przyznaniem się do porażki.
Cytat z Marek Pilarski data 6 listopada, 2023, 23:19Tak 🙂
Tak 🙂
Cytat z Szaman data 6 listopada, 2023, 23:21Ale mam wrażenie, że lepiej jakbym przez ten czas umył kabinę prysznicową, albo odkurzył 🙂
Ale mam wrażenie, że lepiej jakbym przez ten czas umył kabinę prysznicową, albo odkurzył 🙂
Cytat z Mierzwiak data 6 listopada, 2023, 23:33Cytat z Szaman data listopad 6, 2023, 23:13A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina?
Nie, nawet mimo darmowej wejściówki do wykorzystania w Multikinie.
Cytat z Szaman data listopad 6, 2023, 23:13A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina?
Nie, nawet mimo darmowej wejściówki do wykorzystania w Multikinie.
Cytat z Szaman data 7 listopada, 2023, 06:07Angeliny chyba jeszcze w tym nie było
https://twitter.com/SamRaimiUpdates/status/1721656856039608596?t=TZm6y7NsN7Oe8AbCXid4UA&s=19
Angeliny chyba jeszcze w tym nie było
The cast for Sam Raimi’s cancelled “Spider-Man 4”
John Malkovich - Vulture
Anne Hathaway - Felicia Hardy/Black Cat
Angelina Jolie - Vulturess (Vulture’s daughter)Revealed in the new book MCU: The Reign of Marvel Studios. pic.twitter.com/z1EWv0dvdT
— Sam Raimi Updates (@SamRaimiUpdates) November 6, 2023
Cytat z Mierzwiak data 7 listopada, 2023, 09:46https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1721723709017248031
The final trailer for ‘THE MARVELS’ has been released.
In theaters this Friday. pic.twitter.com/51EHxxGgFw
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) November 7, 2023
Cytat z Kuba data 7 listopada, 2023, 10:14Cytat z Szaman data listopad 6, 2023, 23:13A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina? Przyznam, że mnie jednak trochę kusi aby zobaczyć czy to będzie "fajne" w ten najbardziej męczący sposób. A na Disneyu będzie pewnie dopiero na wiosnę, premiera na Boże Narodzenie byłaby raczej przyznaniem się do porażki.
Wylosowała się recenzja 🙂 więc tak
Ale na prasowy się nie wybrałem. Zresztą nawet nie wiem czy były.
Cytat z Szaman data listopad 6, 2023, 23:13A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina? Przyznam, że mnie jednak trochę kusi aby zobaczyć czy to będzie "fajne" w ten najbardziej męczący sposób. A na Disneyu będzie pewnie dopiero na wiosnę, premiera na Boże Narodzenie byłaby raczej przyznaniem się do porażki.
Wylosowała się recenzja 🙂 więc tak
Ale na prasowy się nie wybrałem. Zresztą nawet nie wiem czy były.
Cytat z Kuba data 8 listopada, 2023, 14:47Obejrzałem właśnie scenę po napisach. Highlight? Nagrywający widz który cały czas pytał kim jest pewna postać.
Obejrzałem właśnie scenę po napisach. Highlight? Nagrywający widz który cały czas pytał kim jest pewna postać.
Cytat z Szaman data 8 listopada, 2023, 15:45[spoiler title=""]
Wstydziliby się z tym CGI, no chyba, że Kelsey Grammer sam tak chciał, to szanuję jego decyzję.
[/spoiler]
Wstydziliby się z tym CGI, no chyba, że Kelsey Grammer sam tak chciał, to szanuję jego decyzję.
Cytat z Mierzwiak data 8 listopada, 2023, 17:27Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 14:47Obejrzałem właśnie scenę po napisach.
I oczywiście swoim zwyczajem nie możesz poświęcić dodatkowych trzech sekund by ją zalinkować. Błagam, nigdy się nie zmieniaj 🙂
Nie wiem, trzeba chyba być psychofanem tej serii żeby się tym ekscytować.
Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 14:47Obejrzałem właśnie scenę po napisach.
I oczywiście swoim zwyczajem nie możesz poświęcić dodatkowych trzech sekund by ją zalinkować. Błagam, nigdy się nie zmieniaj 🙂
Nie wiem, trzeba chyba być psychofanem tej serii żeby się tym ekscytować.
Cytat z Szaman data 8 listopada, 2023, 17:29Przyznam, że nie chciałem linkować, bo już jeden obraził się i poszedł za niepotrzebne spoilery 🙂
Przyznam, że nie chciałem linkować, bo już jeden obraził się i poszedł za niepotrzebne spoilery 🙂
Cytat z Mierzwiak data 8 listopada, 2023, 17:37To ja wklejam jakby ktoś chciał:
[spoiler title=""]
https://twitter.com/NerdVerse69/status/1722255024498389251
[/spoiler]
To ja wklejam jakby ktoś chciał:
Cytat z Kuba data 8 listopada, 2023, 17:40Swoją drogą od 4 lat bawimy się z tematem multiversum i na razie nikt z MCU nie przebił matki Moniki w kwestii liczby wcieleń.
Swoją drogą od 4 lat bawimy się z tematem multiversum i na razie nikt z MCU nie przebił matki Moniki w kwestii liczby wcieleń.
Cytat z Szaman data 8 listopada, 2023, 17:42W dodatku jest to aktorka, o nie oszukujmy się, dość ubogiej mimice i co z tego, że gra tyle różnych wersji swojej postaci.
W dodatku jest to aktorka, o nie oszukujmy się, dość ubogiej mimice i co z tego, że gra tyle różnych wersji swojej postaci.
Cytat z Szaman data 8 listopada, 2023, 18:33https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1722302791211970948
‘THE MARVELS’ debuts with 54% on Rotten Tomatoes.
Read our review: https://t.co/QKIzAqozt7 pic.twitter.com/xP5PZxrePg
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) November 8, 2023
Cytat z Mierzwiak data 8 listopada, 2023, 18:38Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 17:40Swoją drogą od 4 lat bawimy się z tematem multiversum i na razie nikt z MCU nie przebił matki Moniki w kwestii liczby wcieleń.
Nieprawda, bo w filmach Strange ma tyle samo co ona - trzy (przy czym jej zajęło to trzy filmy, Strange'owi jeden), a jeśli liczyć serial What If to więcej bo cztery.
Spider-Manów też mamy już trzech choć zagranych przez różnych aktorów.
Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 17:40Swoją drogą od 4 lat bawimy się z tematem multiversum i na razie nikt z MCU nie przebił matki Moniki w kwestii liczby wcieleń.
Nieprawda, bo w filmach Strange ma tyle samo co ona - trzy (przy czym jej zajęło to trzy filmy, Strange'owi jeden), a jeśli liczyć serial What If to więcej bo cztery.
Spider-Manów też mamy już trzech choć zagranych przez różnych aktorów.
Cytat z Kuba data 8 listopada, 2023, 20:42https://twitter.com/rDCEUleaks/status/1722335536956973135?t=Mgc3-hUac1n0CHR22Rp0Lg&s=19
Sytuacja robi się przekomiczna.
Moim zdaniem trzeba tu twardych kroków.
Zostawić na 2024 jedynie Thunderbolts i Captaina. Zrobić wszystko byle wyglądały jak zrobione za sensowne pieniądze i może faktycznie dać dokrętki do dopisania prawdziwym scenarzystom.
Deadpool 3 do w*jebania na 2025 żeby był absolutnie najbardziej wymuskanym filmem w historii tego studia. Bezwzględna kasacja całego chłamu w stylu Agathy, Wonder Mana, wszystkiego co faktycznie nie jest na poziomie. Bez względu na koszty. Rozpisać na nowo cały plan, zainwestować poważne pieniądze w Fantastyczną czwórkę i szarpnąć się tam z reżyserem na miarę Raimiego.
Daredevila dopracowywać choćby do 2026 żeby też był co najmniej bardzo dobry. Aarona Pierra wyrzucić z Blade'a i dać mu rolę Kanga.
Moje 'jak naprawić MCU' 😉 z przymrużeniem oka.
The script for Marvel Studios’ Thunderbolts is getting reworked by Joanna Calo (‘Beef’, ‘The Bear’). pic.twitter.com/WgK4zNmnxw
— DCEUleaks (@rDCEUleaks) November 8, 2023
Sytuacja robi się przekomiczna.
Moim zdaniem trzeba tu twardych kroków.
Zostawić na 2024 jedynie Thunderbolts i Captaina. Zrobić wszystko byle wyglądały jak zrobione za sensowne pieniądze i może faktycznie dać dokrętki do dopisania prawdziwym scenarzystom.
Deadpool 3 do w*jebania na 2025 żeby był absolutnie najbardziej wymuskanym filmem w historii tego studia. Bezwzględna kasacja całego chłamu w stylu Agathy, Wonder Mana, wszystkiego co faktycznie nie jest na poziomie. Bez względu na koszty. Rozpisać na nowo cały plan, zainwestować poważne pieniądze w Fantastyczną czwórkę i szarpnąć się tam z reżyserem na miarę Raimiego.
Daredevila dopracowywać choćby do 2026 żeby też był co najmniej bardzo dobry. Aarona Pierra wyrzucić z Blade'a i dać mu rolę Kanga.
Moje 'jak naprawić MCU' 😉 z przymrużeniem oka.