aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 32 of 98Next

Uciekło mi, przyznaję 🙂 Mimo wszystko długo zarzekali się, że nie będzie kinowej R-ki. Może jest to jakiś wiatr zmian.

A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina? Przyznam, że mnie jednak trochę kusi aby zobaczyć czy to będzie "fajne" w ten najbardziej męczący sposób. A na Disneyu będzie pewnie dopiero na wiosnę, premiera na Boże Narodzenie byłaby raczej przyznaniem się do porażki.

Tak 🙂

Ale mam wrażenie, że lepiej jakbym przez ten czas umył kabinę prysznicową, albo odkurzył 🙂

Cytat z Szaman data listopad 6, 2023, 23:13

A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina?

Nie, nawet mimo darmowej wejściówki do wykorzystania w Multikinie.

Angeliny chyba jeszcze w tym nie było

Cytat z Szaman data listopad 6, 2023, 23:13

A czy Wy wybieracie się na Marvels do kina? Przyznam, że mnie jednak trochę kusi aby zobaczyć czy to będzie "fajne" w ten najbardziej męczący sposób. A na Disneyu będzie pewnie dopiero na wiosnę, premiera na Boże Narodzenie byłaby raczej przyznaniem się do porażki.

Wylosowała się recenzja 🙂 więc tak

Ale na prasowy się nie wybrałem. Zresztą nawet nie wiem czy były.

Obejrzałem właśnie scenę po napisach. Highlight? Nagrywający widz który cały czas pytał kim jest pewna postać.

Spoiler

Wstydziliby się z tym CGI, no chyba, że Kelsey Grammer sam tak chciał, to szanuję jego decyzję.

Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 14:47

Obejrzałem właśnie scenę po napisach.

I oczywiście swoim zwyczajem nie możesz poświęcić dodatkowych trzech sekund by ją zalinkować. Błagam, nigdy się nie zmieniaj 🙂

Nie wiem, trzeba chyba być psychofanem tej serii żeby się tym ekscytować.

Przyznam, że nie chciałem linkować, bo już jeden obraził się i poszedł za niepotrzebne spoilery 🙂

Dokładnie mój powód 😛

To ja wklejam jakby ktoś chciał:

Swoją drogą od 4 lat bawimy się z tematem multiversum i na razie nikt z MCU nie przebił matki Moniki w kwestii liczby wcieleń.

W dodatku jest to aktorka, o nie oszukujmy się, dość ubogiej mimice i co z tego, że gra tyle różnych wersji swojej postaci.

Ja tam lubię, ale może nie aż tak by oprzeć na niej dwie fazy MCU 😛

Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 17:40

Swoją drogą od 4 lat bawimy się z tematem multiversum i na razie nikt z MCU nie przebił matki Moniki w kwestii liczby wcieleń.

Nieprawda, bo w filmach Strange ma tyle samo co ona - trzy (przy czym jej zajęło to trzy filmy, Strange'owi jeden), a jeśli liczyć serial What If to więcej bo cztery.

Spider-Manów też mamy już trzech choć zagranych przez różnych aktorów.

Sytuacja robi się przekomiczna.

Moim zdaniem trzeba tu twardych kroków.

Zostawić na 2024 jedynie Thunderbolts i Captaina. Zrobić wszystko byle wyglądały jak zrobione za sensowne pieniądze i może faktycznie dać dokrętki do dopisania prawdziwym scenarzystom.

Deadpool 3 do w*jebania na 2025 żeby był absolutnie najbardziej wymuskanym filmem w historii tego studia. Bezwzględna kasacja całego chłamu w stylu Agathy, Wonder Mana, wszystkiego co faktycznie nie jest na poziomie. Bez względu na koszty. Rozpisać na nowo cały plan, zainwestować poważne pieniądze w Fantastyczną czwórkę i szarpnąć się tam z reżyserem na miarę Raimiego.

Daredevila dopracowywać choćby do 2026 żeby też był co najmniej bardzo dobry. Aarona Pierra wyrzucić z Blade'a i dać mu rolę Kanga.

Moje 'jak naprawić MCU' 😉 z przymrużeniem oka.

PreviousPage 32 of 98Next