aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 33 of 98Next

Nie takie znowu "z przymrużeniem". Ma to sens.

Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 20:42

'jak naprawić MCU'

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nokaut.

Już im się aktorzy kończą 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mierzwiak

Nie wiem co o tym myśleć, musiałbym tego Gremlina zobaczyć w jakiejś scenie i przekonać się czy chodzi o coś więcej niż parodię psa Supermana. Pewnie będzie również budzić duże współczucie tak jak np pies z Muchy 2

To kto będzie w ekipie Young Avengers? Za Grace:

- Ms. Marvel

- Kate Bishop

- Cassie Lang

- Wicken, syn Wandy z serialu Agatha

- Syn Hulka

- Przybrana córka Thora

Jeśli taki film powstanie, to Feige jest dla mnie już całkiem odklejony od rzeczywistości i oczekiwań widowni.

Ten syn Hulka z She Hulk?

Mierzwiak

Incredible Hulk zarobił w swój pierwszy weekend 55,4 mln$. Marvels już jest klapą, odtrąbiono, potwierdzono już przed pierwszym wynikiem. Ale jeśli film nie pobije nawet powyższego wyniku, to sądzę, że pod krzesłem Kevina F. zrobi się już bardzo gorąco.

Mierzwiak

Mierzwiak

Swoją drogą ta scenka zapowiadająca Young Avengers chyba najlepiej pokazuje, jak bardzo ten cały projekt im się wykoleił - nie dość że w filmie występują aż dwie postaci z seriali Disney+, to jeszcze cameo zalicza trzecia. To musi być fantastyczne doświadczenie dla ludzi, którzy nie oglądali WandaVision, Ms. Marvel i Hawkeye'a.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wierzę, że tam wszyscy mieli dobre intencje, ale współpraca między Brie Larson a MCU musi się zakończyć. Natychmiast. Nikomu to nie służy. Nikomu.

No dalej, napisz coś więcej o dzisiejszym seansie 🙂

Cytat z Kuba data listopad 9, 2023, 22:05

Wierzę, że tam wszyscy mieli dobre intencje

Nie można mieć dobrych intencji powierzając jakąkolwiek rolę Zawe Ashton.

O.. Więcej zmian

Spodziewane zmiany. Ale Deadpool 3 pomoże im tylko na chwilę, rok 2025 zaczyna wyglądać na być albo nie być dla całego uniwersum.

Jakim cudem znaleźli jej pełny seans? 🙂

Oh shit, here we go again 🙂

Cytat z Szaman data listopad 10, 2023, 06:11

rok 2025 zaczyna wyglądać na być albo nie być dla całego uniwersum.

2025 wygląda wybitnie nieciekawie i żaden z tych filmów kompletnie mnie nie obchodzi, życzę im powodzenia oczywiście 🙂

PS. Według tego kalendarza Thunderbolts wejdą do kin 2 tygodnie po Superman Legacy.

PreviousPage 33 of 98Next