aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 36 of 98Next

Spiders of Prey aka Madame Web wygląda o niebo lepiej niż takie The Marvels, ale czy jest w tym potencjał na o niebo lepsze wpływy z BO? Trudno powiedzieć, mam też wątpliwości kto ma być targetem tego filmu.

No to Raimi?

Destin Daniel Cretton Departs As Director On ‘Avengers: The Kang Dynasty’; Remains Aboard ‘Wonder Man’, ‘Shang-Chi 2’ & More In MCU

Obstawiam, że ten film w ogóle nie powstanie.

No jasne, dostaniemy dwie części Secret Wars z wprowadzanym na gwałt Doomem czy Beyonderem.

To w tych Avengersach ma powrócić Stark? Bo jeśli tak, to chyba Raimi odpada, stawiam, że przyjdzie ktoś namaszczony przez Downeya, na przykład powróci Jon Favreau. Kiedyś czytałem, że RDJr negocjował rolę w Oz: Wielki i potężny, ale nie było absolutnie żadnej chemii między nim, a Samem Raimim.

Były ciekawsze kandydatury...

Będzie mieć dużo czasu jak skończy grać W Pewnym Serialu 😉

Deadline potwierdziło, że Pascal jest Richardsem.

Jestem zażenowany.

Nie potwierdziło, cały czas wisi ten sam news że są rozmowy z Pascalem.

Bez sensu z tym Abbottem jak już zaplątał się na przeciwnika Kravena. Zaczyna to już przypominać łapankę. A mieli powszechnie lubianego Krasinskiego, pewnie on sam nie chciał.

A może nie Krasinski, nie Pan Zagram we Wszystkim, a jednak ktoś ciekawy?

Jasne, że tak. A przychodzi Ci ktoś do głowy? Chciałbym kogoś nieopatrzonego w superprodukcjach, taki jest dla mnie Dorman. Nie chcę Pascala, bo on jest takim drugim Cavillem, wszędzie go potrzebują. U Henry'ego bo jest duży i piękny, u Pascala bo mówi tym swoim głosem młodego Liama Neesona.

Patel bardzo mi pasował, Dornan był w porządku, Penn Badgley wydawał się świetną opcją. Justin Theroux, kompletnie niewykorzystany przez Hollywood aktor. Nikolaj Waldau, zupełnie niestandardowa dla niego byłaby to rola. Po "This is Us" kompletnie w takiej kreacji widzę Milo Ventimiglie.

Jest coś o czym nie wiem? Skąd nagle ta ekscytacja i troska o casting w filmie któremu po premierze Kuba pewnie da recenzję tylko w formie pojedynczego emoji, bo już tak bardzo będzie zmęczony poziomem Marvela?

Nie widzę żadnej troski czy ekscytacji.

Z mojej perspektywy wygląda to inaczej 🙂

Ok.

PreviousPage 36 of 98Next