aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 4 of 98Next

Znowu się chyba za bardzo pospieszyli. To niby dopiero 20 stycznia, ale w ten weekend w USA wpadło prawie $5 mln. Powinni wrzucać filmy na D+ dopiero gdy w kinach w zasadzie już umarły.

Latają plotki, że ostatecznymi wyborami na członków Czwórki są: Diego Luna, Eiza Gonzalez, Austin Butler i Daveed Diggs.

Ben Affleck też podobno coś negocjuje w kontekście jednego z przyszłych projektów a Jessica Chastain może się pojawić w nowym Kapitanie.

Jednak posłuchali się Mierzwiaka i 1 luty 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Lutego 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Sorry 🙂

Mierzwiak

Tylko mnie bawi Dave Bautista w zasadzie potwierdzający w swoim ostatnim wywiadzie że w trzeciej części Strażników Galaktyki

Spoiler
Drax zginie?

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Mierzwiak data styczeń 5, 2023, 17:51

Tylko mnie bawi Dave Bautista w zasadzie potwierdzający w swoim ostatnim wywiadzie że w trzeciej części Strażników Galaktyki

Spoiler
Drax zginie?

Wydaje się, że potwierdza to od pewnego czasu.

Trwają właśnie jakieś ekspresowe dokrętki do Ant-Mana 3 (scena po napisach?)

https://naekranie.pl/aktualnosci/ant-man-i-osa-kwantomania-dokretki-mcu-1673170632

Zwiastun dopiero koło 3 w nocy naszego czasu.

Skoro według tytułu Ant-Man i Osa są równorzędnymi postaciami, to mogli ich postawić obok siebie a nie przyczepić mu jej tułów do pleców...

Lub pokazać w zwiastunie na dłużej niż 0.0000003 sekundy.

Okropnie to wygląda, mimo znowu rzeczy które dobrze zrobione mogłyby wyglądać dobrze. Majors jako Kang wydaje się okej.

Cytat z Mierzwiak data styczeń 10, 2023, 07:10

Skoro według tytułu Ant-Man i Osa są równorzędnymi postaciami, to mogli ich postawić obok siebie a nie przyczepić mu jej tułów do pleców...

Rozbójnicy (czterdziestu) też są równorzędnymi postaciami dla Alibaby? Wiewiórki dla Alvina? Sancho Pansa dla Don Kichota? Artefakt Przeznaczenia dla Indiany Jonesa? 😉
Oczywiście żartuję, sprawa jest nieco bardziej złożona. Ale spójnik "i" w tym wypadku nie musi oznaczać równorzędnych postaci. Równie dobrze może wskazywać na główną i/oraz postać poboczną/drugoplanową. I obstawiam, że tak jest właśnie w tym wypadku.

Dla Alvina były, bo Alvin był jedną z wiewiórek 🙂

Mierzwiak
Cytat z Szaman data styczeń 10, 2023, 19:25

Dla Alvina były, bo Alvin był jedną z wiewiórek 🙂

No i tu była zasadzka, w którą udało Ci się nie wpaść 😉

Zdaniem m.in Jeffa Sneidera teraz Adam Driver jest na liście głównych kandydatów do roli Richardsa, razem z dwójką innych konkurentów. Proponowano mu jednak chyba też rolę Dooma.

Ja jestem na nie, szkoda zwyczajnie Drivera, nawet jeśli bym go chętnie w blockbusterach pooglądał. Jednak rola Reeda teraz to tak na oko 3 lata kompletnie wycięte z grafiku, a to tylko początek. Ciągle liczę na mojego osobistego faworyta, czyli młodego Washingtona.

PreviousPage 4 of 98Next