aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 42 of 98Next

Zauważyliście jak sprawnie Disney zmienił dyskusję wokół siebie? Katastrofalne Secret Invasion i The Marvels, wywalenie Majorsa i mglista przyszłość nadchodzących Avengersów szybciutko ustąpiły miejsca przekierowaniu narracji na te mniejsze, street-level produkcje. Ani trochę nie zdziwiłoby mnie, gdyby wyrzucenie do kosza poprzedniej wersji Daredevila i jasne podpięcie się pod lubiane serie Netfliksa podyktowane było wyłącznie ratowaniem wizerunku.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Mega celna uwaga 🙂 Ktoś tam w korpo Disneya dostanie premię roczną.

Do tego zaraz na dobre ruszy marketingowa machina Deadpoola 3 i zostaniemy otuleni puchem znajomego komfortu, zapominając choć na trochę jakim crapem stało się to uniwersum.

To tak przy okazji

Ploteczki:

Fajnie, że (prawdopodobnie) niższy budżet wymusił praktyczne wygibasy. Parę ujęć w zwiastunie też na to wskazuje.

Jeszcze co do tego, że jestem pod wrażeniem działań Marvela- poniżej jeden z wielu dowodów w jak prosty i skuteczny sposób zbudowali sobie pozytywny buzz. Wystarczyło znowu wyjść do ludzi z hali produkcyjnej i rzucić im pod nos coś czym będą mogli dzielić się bez kłótni.

WOW, przeklinają w oficjalnym opisie, ależ to będzie film jadący po bandzie panie i panowie! 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

https://twitter.com/Fandango/status/1751972242529948008?t=PgTSlAKOqRokjR2HAwkSSg&s=19

Plotka:

Madame Web na wielu seansach 14 lutego, dwa dni przed Ameryką. Ale z tego co widzę 15 lutego już nie 🙂

Madame Web.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Pomysł fajny, wykonanie nie wiem, bo się nie znam 🙂

Chyba tylko kosmetyczne zmiany, np na piersiach i patrząc na inne zdjęcia, chyba w odcieniu, ale to i tak zmasakrują filtrami jak zawsze przypomina Mierzwiak 🙂

Obosze. Abstrahując już od zapewne kiepskiej korekcji barwnej która czeka ten kostium, to zdjęcie zrobione z lampą błyskową i przesyconymi kolorami, przecież on wygląda jak umazany szminką 🙂

PreviousPage 42 of 98Next