aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 51 of 98Next

Ten zwiastun jest śwetny dopóki nie starają się żartować. Wolverine wprowadzony idealnie, w przeciwieństwie do teasera. Jackman zjada ten trailer.

Bez zaskoczenia, zapowiada się film roku, Hugh Jackman ma taką energie jak dawniej.

Azazela też tam widać.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Po drugim razie jestem absolutnie zachwycony!

No dobra, zaczynam wierzyć, że jednak miliardzik w BO jest w zasięgu bardziej niż mi się wydawało, ale do zachwytu Szamana mi daleko, a wizualnie jest dramat.

Polski zwiastun ma koszmarne tłumaczenie, z którym będzie trzeba pewnie męczyć się w kinie przez najbliższe trzy miesiące 🙂

Wizualnie to bardzo marvelowy film. Ale też nie odchodzi daleko od tego co widzieliśmy w D1 i D2 (co też nie jest powodem do dumy). Ale poza tym widać potencjał na dobry wynik w BO.

Obejrzałem sobie jeszcze raz na telewizorze i mogę w końcu powiedzieć, że czekam na ten film i życzyłbym sobie, by miał taką energię, jak ten zwiastun. Jednocześnie cały czas mam na uwadze, jak beznadziejnym reżyserem filmowym jest Levy, i nawet niezłe odcinki Stranger Things nie są w stanie zmienić tej opinii.

Przed ulgami Quantumania kosztowała $326M.

https://comicbookmovie.com/ant_man/ant_man-and-the-wasp-quantumania/ant-man-and-the-wasp-quantumania-was-one-of-marvels-most-expensive-movies-ever-reveals-new-report-a210591#gs.7tazq7

Z sierpnia na grudzień

Ależ to był chory bałagan. Po co film/serial akurat o tej postaci? Jakie jeszcze projekty miały zielone światło zanim wrócił Iger?

Cytat z Szaman data kwiecień 27, 2024, 05:46

Z sierpnia na grudzień

Oczywiście sukces Madame Web nie ma z tym nic wspólnego i na pewno nie będzie kolejnych dokrętek 🙂

Albo jak w przypadku Resident Evil: Raccoon City liczą w Sony, że film marny, ale może uda się wyciągnąć parę milionów na okresie świątecznym. Plus na pewno będą chcieli przedstawić Kravena w scenie po napisach Venoma 3.

Albo na jesieni Taylor-Johnson rzeczywiście zostanie przedstawiony jako nowy Bond i liczą, że z tego momentalnie będą dolary.

Cytat z Szaman data kwiecień 27, 2024, 06:40

Ależ to był chory bałagan. Po co film/serial akurat o tej postaci? Jakie jeszcze projekty miały zielone światło zanim wrócił Iger?T

To był chyba ten post-Endgame'owy okres w którym tak bardzo zachłysnęli się sukcesem MCU, że serial o sprzedawcy truskawek z Iron Mana 2 chyba naprawdę był jedną z karteczek wśród czterdziestu innych na tablicy z pomysłami.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Zepsuliśmy ten film. Kręcą cameo Madonny 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Swoją drogą: You Give Love a Bad Name (1986) w trailerze Fall Guy, teraz Like a Prayer (1989) tutaj. Czy możemy mówić już o nowym trendzie? Jeśli ma zastąpić te hip-hopowe wydaliny to jestem na tak.

Jestem na tak. Chyba sami czują, że pewne rzeczy nie działają i nie trzeba na siłę przymilać się do młodszej publiczności.

PreviousPage 51 of 98Next