aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 87 of 98Next

Na poprzedniej stronie lepsze zdjęcie 🙂

Znajdź różnicę:

Joseph Quinn ma znośniejszą fryzurę 🙂

Nie, Thing nie wygląda na kurdupla 😛 Wiem że na zdjęciu z filmu perspektywa robi swoje, ale mam wrażenie że ta postać powinna być właśnie tak o głowę wyższa od reszty bohaterów.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Formalność, ciekawe czy ostatecznie nie będzie to maj 2027 i 28.

Powracają plotki o Goslingu jako Ghost Riderze

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1926885464117542928?t=-FBLvlFqrmZCxO5Rcc19cA&s=19

Plotka: Mark Ruffalo w nowym Spider-Manie

Kapitan Ameryka: Nowy, wspaniały świat przyfrunął pod gwieździstym sztandarem na Disney Plus.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Cytat z Mierzwiak data maj 18, 2025, 17:02

Nie, Thing nie wygląda na kurdupla 😛 Wiem że na zdjęciu z filmu perspektywa robi swoje, ale mam wrażenie że ta postać powinna być właśnie tak o głowę wyższa od reszty bohaterów.

Fun fact: w komiksach The Thing ma 183 cm wzrostu (jest trochę niższy od Reeda) 😉

Podobają mi się te okładki i główny plakat do filmu też. Chyba wybiorę się do kina.

Cytat z Szaman data maj 28, 2025, 08:28

Kapitan Ameryka: Nowy, wspaniały świat przyfrunął pod gwieździstym sztandarem na Disney Plus.

Włączyłem na chwilę tę walkę z Nie Hulkiem no i nie, nie da się tego oglądać ale naprawdę, szczerze, szanuję że ktoś to obejrzał i stwierdził, że można pokazać w kinach. To się nazywa mieć jaja.

Ojej.

To który z nich w końcu, to ten Galactus? 🙂

Przynajmniej wiemy że 

Spoiler z drugiego sezonu <em><strong>The Last of Us</strong></em>
po śmierci Joel trafił do piekła
🙂

Szaman

🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ojeeeej.

Nie chcę mi się chyba pisać więcej o ostatnim Kapitanie Ameryka, ale dawno nie widziałem takiego castingowego kuriozum jak Shira Haas. Internet podaje, że ma ona 152 cm wzrostu, wygląda na jeszcze mniej i taki też jest efekt obsadzenia kogoś z jej posturą w roli superagentki pokonującej kilku rosłych przeciwników. Miałem wrażenie oglądania niezamierzonej parodii.

Smutno było patrzeć tutaj na Forda. Coś tam mruknął, warknął, krzyknął, ale ogólnie widać było, że już czas na spokojną emeryturę. Mackie zupełnie nie nadaje się na pierwszoplanowego bohatera i nie dziwię się, że dopiero Marvel wyciągnął go z dekady błąkania się po Hollywood.

Nudny film, w 90 procentach niepotrzebna kontynuacja Incredible Hulk, w 10 kontynuacja Falcon and Winter Soldier, ale nakręcona tak aby każdy zrozumiał o co chodzi.

4/10

Paradoksalnie Mackie jest świetny jako wingman Capa. Po co było to psuć?

Szaman
PreviousPage 87 of 98Next