aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 96 of 98Next

Całkiem fajnie ten Wonder Man wygląda, jak zupełne przeciwieństwo tego rzyga od HBO The Franchise.

To jest typowy montaż i muzyka pod satyrę, ale nie wiem kto był prekursorem, może Woody Allen? Materiał rzeczywiście spoko, zwłaszcza, że już chyba zrobił się z tego półkownik. Zastanawiałem się skąd znam tego Van Kovaca, niestety sobie przypomniałem 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Juby, Janko and 2 other users have reacted to this post.
JubyJankoSzamanrobgordon

10. miejsce w topce światowej i 6. domestic ale co tam, dzwońcie do Feige bo pewnie sam nie wie że F4 to NAJWIĘKSZY blockbuster 2025 🙂

https://www.ppe.pl/news/388732/disney-plus-z-najwiekszym-blockbusterem-2025-roku-znakomity-film-dostepny-juz-dzisiaj.html

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Kuriozalny budżet Deadpool & Wolverine, na planie którego chyba po prostu palono tymi pieniędzmi w piecu, innego wyjaśnienia nie widzę biorąc pod uwagę jak biednie ten film wygląda.

https://comicbookmovie.com/deadpool/deadpool-wolverine/uk-government-under-scrutiny-after-reportedly-giving-deadpool-wolverine-record-breaking-tax-credit-a225218

Nie mam żadnego wytłumaczenia. Tam musiały cameosy dostać po 10 mln$, albo musieli od nowa kręcić całość. Wiadomo, że wszystko rośnie, każdy od kucharza po oświetleniowca chce zarabiać więcej, ale przecież oni sporą część filmu siedzą na potwornie brzydkiej pustynii.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wierzę jeśli Reynolds i Jackman wzięli po $150M na głowę.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jest potwierdzenie, że 4 różne zwiastuny Avengers: Doomsday zadebiutują w grudniu i styczniu.

https://www.worldofreel.com/blog/2025/12/12/avengers-doomsday-to-have-four-trailers

Spoiler z pierwszego z czterech zwiastunów Doomsday. Ale już chyba wszyscy wiedzą, nie?

Spoiler

Widziałem przed Avatarem. Smutne, że nikomu nie odpuszczą i nie dadzą mieć swojego, pięknego zakończenia : /

Jeszcze nie widziałem zwiastuna, ale

Spoiler

na miejscu Mackiego byłoby mi trochę przykro. Czyli czym on był, przerwą dla Evansa, a nie rozwijaniem fabuły? Wiadomo, że pojawią się obaj, ale tak to nigdy nie przyzwyczają widzów do nowego Kapitana Ameryki. A potem zdziwieni, że nie zażarło. Poza tym minęło 6 lat, jaka z tego nostalgia? Chyba, że teraz 20-latki odczuwają już nostalgię za dzieciństwem.

Cytat z Juby data 20 grudnia, 2025, 13:59

Smutne, że nikomu nie odpuszczą i nie dadzą mieć swojego, pięknego zakończenia : /

Pamiętajmy że zakusy producentów i twórców to jedno a na końcu jest zawsze aktor, który mówi tak albo nie. Evans wybrał to pierwsze więc to on jest winny tego, że jego bohater nie może mieć swojego pięknego zakończenia.

Kurcze, w sumie racja, tak się przyzwyczailiśmy się narzekać na pazerność i głupotę producentów, a przecież nikt za niego nie podpisał.

Krąży już po kinach drugi zwiastun Avengers: Doomsday, którego bohaterem jest

Spoiler

Chris Hemsworth jako Thor.

Oficjalnie:

Zdjęcie

PreviousPage 96 of 98Next