aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 97 of 98Next

Ile ma być w sumie tych zwiastunów? Cztery? Pierwszy ze Capem, drugi z

Spoiler
Thorem.
Choć przypuszczałem, że kolejne będą poświęcone postaciom, których powrotu/udziału póki co oficjalnie nie potwierdzili. Wykombinują jakoś powrót Czarnej Wdowy/ ScarJo? A jak nie, to Wandy? Albo ogłoszenie udziału Storm w wykonaniu Halle Berry i Jean Grey Famki Janssen?

Pewnie czwarty, finalny będzie z Doomem.

Szczere pytanie w nadziei na szczere odpowiedzi: czy kogoś to obchodzi?

Ja to w ogóle nie rozumiem sensu istnienia takich zwiastunów. To ma być reklama, to ma zachęcać nawet w minutę. Ciastka miałyby usniechnięte dzieci, przebojową piosenkę, obietnicę słodkości. Dla mnie zwiastun to przede wszystkim reklama, to powyżej to taka łaska, łaskawie puścili konsumentom reklamę produktu.

Były kiedyś teasery Batmana z samym logiem, był teaser z fabryką T-800, była chyba łapa Godzilli, dobrze pamiętam? Kiedyś mogli pobudzać wyobraźnię.

Juby has reacted to this post.
Juby

Pokazują jakieś blurby bo pewnie, mimo rzekomo skończonych zdjęć, jest to w totalnej rozsypce i sami nie wiedzą, co będzie w finalnym produkcie.

Juby and Szaman have reacted to this post.
JubySzaman

Jeszcze jedna uwaga: niesamowite jest to, jak bardzo zawalili tych - licząc z przyszłym rokiem - 7 lat.

Mam wrażenie, że ta scenka mogłaby być wklejona po napisach Endgame i absolutnie niczego by to nie zmieniło, bo, tak szczerze, to co przez tych 7 lat stanowiło podbudowę pod ten film?

Juby and Szaman have reacted to this post.
JubySzaman

Dokładnie.

Rozumiem, że niemal $5 miliardów w box office to mocny argument, ale czy tylko mi nie podoba się, że znowu robią dwuczęściowy film? Ta era po Endgame jest tak nieskładna, że potrzebują dwóch filmów, aby zebrać ją jakoś do kupy?

Ta grafika z planu sprzed kilku miesięcy jednak nie kłamała - Odinson wrócił do fryzury z Infinity War.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Pojawił się już w kinach trzeci zwiastun Doomsday.

Spoiler

Bohaterami są Xavier, Magneto i Cyklop.

Thor Trailer oficjalnie.

Bohaterami czwartego zwiastuna Doomsday są podobno

Spoiler

Reed Richards i Shuri

Nie macie wrażenia, że te zwiastuny przechodzą raczej bez echa? Wydaje mi się, że kampanię wymyślił ktoś zbyt mocno zatrzymany w 2009 roku, jest oparta na Avatarze i klipach nagranych kamerą z telefonu. No szczególnie to drugie już raczej nikogo nie kręci, zwłaszcza, że streaming przyzwyczaił do najwyższej jakości.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/2008211519541027227

Oglądałem go chyba tydzień temu 😛

Ja też, no ale teraz będzie oficjalnie, a nie nagrany długopisem szpiegowskim 🙂

Juby has reacted to this post.
Juby

A ja dopiero teraz obejrzałem (ale newsa o tym, że dzisiaj wyjdzie nie potrzebowałem, bo skoro pierwszy opublikowali we wtorek 2 tyg. temu, drugi też we wtorek tydzień temu, to zakładam, że wszystkie będą oficjalnie na kanałach Marvela co wtorek przez te 4-6 tygodni).

Pamiętacie jeszcze o czymś takim jak solowy Blade z Mahershalą Alim? Podobno jest już ostatecznie martwy.

https://www.worldofreel.com/blog/2026/1/9/marvels-blade-reboot-is-not-happening-dead

Studio które wypuściło w ostatnich latach takie ilości generycznego, czasem po prostu fatalnego, contentu ma problem z nakręceniem filmu o facecie zabijającym wampiry. Okej 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Doomsday numer 4

PreviousPage 97 of 98Next