aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 126 of 533Next

Nowy zwiastun

Disney sięgnął już bardzo głęboko do worka z franczyzami i zamierza odkurzyć Człowieka Rakietę, zapomnianą, komiksową superprodukcję z początku lat 90-tych.

Komuś rozsypała się paczka skittlesów. Ale sądząc po plakacie, będzie o czym pisać.

Nowy Smarzowski

Ostatnio dwa razy widziałem w kinie zwiastun. I jednak stwierdziłem, że ten nowy Wan zupełnie mnie nie interesuje.

Nie wierzę, że to zmartwychwstało.

Już rok temu się o tym mówiło.

Ale obsada byłaby fenomenalna. Czekam.

Możesz pochwalić Issaca za to jak wybiera, ostatnio bardzo fajnie lawiruje między karmieniem swojej duszy i ciała 🙂

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Isaac od tego tygodnia zaczyna tak pojebaną serie projektów że jak to wszystko wyjdzie tak dobrze jak się zapowiada to gość za 5 lat będzie miał Oscara, Emmy i miejsce w hollywoodzkiej pierwszej lidze. Niesamowita sprawa bo do tej pory ta kariera była w porządku, ale żaden szał.

Film narobił szumu na Sundance i krytycy którzy go widzieli są zachwyceni, niektórzy przewidują niespodziankowa nominacje za skrypt i Jasona który jest podobno wybitny w tym filmie.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Chłopaki z kanału The Oscar Expert, których już tu kiedyś wspominałem, hajpują ten film już od jakiegoś czasu, szczególnie trzy role: Isaacsa, Dowd i Plimpton.

Jakby Fran Kranz, epizodyczny ekranowy głupek, okazał się świetnym reżyserem to byłby to najlepszy twist 2021 roku.

Już tak jakby się okazał. 92% przy 60 recenzjach, 8,1/10. 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data Sierpień 31, 2021, 22:34

Jakby Fran Kranz, epizodyczny ekranowy głupek, okazał się świetnym reżyserem to byłby to najlepszy twist 2021 roku.

Ale czy aż taki jak ten z Craigiem Mazinem? :p

Cytat z Szaman data Sierpień 30, 2021, 21:24

https://twitter.com/BDisgusting/status/1432431894063460355?s=19

Sequel oryginału (który w międzyczasie doczekał się remake'u) ignorujący wszystkie wcześniejsze kontynuacje? Brawo, dobrze że w Holly jest jeszcze miejsce na oryginalne pomysły. Ciekawe czy jakaś inna seria go podchwyci?

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data Sierpień 31, 2021, 11:30

Nowy Smarzowski

Kiepsko to wygląda, ale też za dużo na razie nie pokazali.

Już nie plotka.

Boże, już trzy lata na półce...

PreviousPage 126 of 533Next