aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 127 of 533Next

https://variety.com/2021/film/global/pathe-dimitri-rassams-85-million-the-three-musketeers-dartagnan-kicks-off-filming-in-france-exclusive-1235054378/

We Francji zaczęli kręcić dwuczęściową, pod kątem realizacyjnym - najambitniejszą, nową adaptację Trzech Muszkieterów.

Pierwsza część będzie miała premiere za rok

Wykadrować bohatera tak, by jego duży, doskonale widoczny i czytelny tatuaż z napisem "FURIOZA" był dokładnie nad takim samym tytułem filmu?

Genialne!

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nagle zacząłem czekać na biografię Louisa Waina

Nowy Emmerich

Wszystko czego można się spodziewać po panu Rolandzie 🙂

To są jakieś odrzuty ujęć z jego dwóch poprzednich, tfu, dwóch sprzed Midway filmów? Czy dokładnie te same? Ciężko powiedzieć.

Reynolds i The Rock Johnson już chyba do końca życia będą grać to samo. Okropne, jakby napisane przez algorytm.

Ale obsada tam się zrobiła.

Jest i autobiografia Branagha

Czyli wiadomo, że Cherry szału nie zrobiło 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Co to za gówno?

Przecież ten żółto-zielony kostium (jego zdjęcie też wrzucił Jason więc pewnie przebierze się w trakcie filmu) był perfekcyjny - podkreślał mięśnie i sylwetkę i stanowił świetne przełożenie klasycznego stroju z komiksu na język blockbustera, jednocześnie pasując idealnie do jego konwencji.

A to coś?

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Aquaman 2 ma być w końcu....DARKER

Szaman

Szkoda, że grzebią w czymś co było dobre, aby tylko sprzedać nowe zabawki.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Imponujące plakaty Wesesa. Widzę, że na poważnie wzięto złośliwości, że Smarzowski to taki Vega dla warszawki 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jakie bełty 😀

"Poproszę dwa bilety na Wesepięće"

Szaman

🙁

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

🙁

Nie wiedziałem, że jego synem jest ten dziennikarz z TVN..

Wiedziałem. Do końca był aktywny zawodowo, wystarczyły dwa tygodnie... Bardzo lubiłem człowieka, nawet nie skojarzyłem, że coś złego mogło się dziać, gdy nie pojawił się na Octopusie u chłopaków z VHS Hell.

Uwielbiam jedną anegdotę którą Knapik opowiadał zawsze i wszędzie i w jego wykonaniu śmieszyła mnie za każdym razem. W moim nie będzie tak dobrze.

Sytuacja imprezowa, wychodzi na balkon na fajkę razem z innymi, gadają. Nagle słychać z góry- ścisz kurwa ten telewizor! 🙂

Dzięki, panie Tomaszu za każdy film jaki z panem obejrzałem.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Cudowny głos. Bardzo smutna wiadomość.

PreviousPage 127 of 533Next