aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 130 of 533Next

Na razie nic większego w tym nie widzę.

Wygląda tak źle i nudno jak się spodziewałem. Kompletnie też nie rozumiem zachwytu obsadą. A Rylance wygląda jakby napadli go wracający z planu Irishmana komputerowcy.

Obejrzę tylko dla Lawrence.

Nowy zwiastun The Many Saints of Noonecareswhat.

Cytat z Szaman data Wrzesień 8, 2021, 16:45

Na razie nic większego w tym nie widzę.

Bo w tym zwiastunie póki co niczego nie pokazali. 😛

Cytat z Szaman data Wrzesień 8, 2021, 14:11

Bardzo dobry zwiastun, z kameralną, nostalgiczną atmosferą. Będą nagrody.

Wygląda i przypomina filmy Baumbacha, m.in. czarno-białą Frances Ha. I widzę już jedno powiązanie - za zdjęcia odpowiada Robbie Ryan, który był autorem zdjęć w Marriage Story.

Nowy

Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 8, 2021, 21:41
Cytat z Szaman data Wrzesień 8, 2021, 14:11

Bardzo dobry zwiastun, z kameralną, nostalgiczną atmosferą. Będą nagrody.

Wygląda i przypomina filmy Baumbacha, m.in. czarno-białą Frances Ha. I widzę już jedno powiązanie - za zdjęcia odpowiada Robbie Ryan, który był autorem zdjęć w Marriage Story.

Oby nie wywoływał więcej skojarzeń z Frances Ha, strasznie nie lubię tego filmu i nie pojmuje fenomenu 😛

A Millsa i Baumbacha sporo rzeczywiście łączy, chociaż ten pierwszy wybiera zazwyczaj najbardziej okrężną drogę aby w swoich historiach dotrzeć do sedna a Baumbacha jest twórcą bezpośrednim i prostym, nawet jeśli przy tym dobitnym. Ale tematycznie i nastrojowo wiele łączy ich dzieła.

https://variety.com/2021/film/news/addison-rae-tiktok-netflix-hes-all-that-1235052075/

Netflix thinks Addison Rae is all that.

So much so that the streamer has signed the TikTok star to a multi-picture deal.

Rae recently made her acting debut with a starring role in Netflix’s “He’s All That,” (...)

Rae has more than 83.3 million TikTok followers, making her the third most popular person on the platform. She has 39.2 million followers on Instagram and close to 5 million on Twitter. (...) She was nominated for the breakthrough social star at the 2021 MTV Movie and TV Awards.

In “He’s All That,” Rae plays a social-media influencer

Przeraża mnie współczesna rzeczywistość 🙂

Legendy odchodzą. Wielki Aktor.

https://deadline.com/2021/09/christopher-nolan-next-movie-development-of-atom-bomb-robert-oppenheimer-world-war-ii-1234829960/amp/?__twitter_impression=true

Krzysiu nie tylko porzucił Warnera to jeszcze robi biopic

Był już taki film Fat Man and Little Boy, z Johnem Cusackiem, Paulem Newmanem i wielką kinową szansą Murdocka z Drużyny A, czyli Dwighta Schultza. Pamiętam, że był całkiem solidny i wydaje mi się, że powiedział dość dużo w temacie.

Wolałbym aby Nolan zajął się czymś bardziej świeżym, ale widzę plus- raczej ciężko przerobić ten materiał na film akcji w stylu w jakim porusza się od kilkunastu lat.

Może będą dwie przeplatające się linie czasowe - badania Oppenheimera i życie mieszkańca Hiroszimy, które splotą się w ostatnich minutach filmu przy akompaniamencie bombastycznej ścieżki dźwiękowej 🙂

Obstawiam Pattinsona w roli głównej.

Akurat brzmi dobrze 😛

Cicho liczyłem na to, że po zabawie samolotami Nolan zrobi film o Bitwie o Anglię, skoro Scott swojego projektu raczej nie zrealizuje.

Liczyłem na jakąś kameralną fantastykę, ale już chyba tylko kosmici mu zostali. Teleportacja przerobiona, sny przerobione, podróże w czasie były, superbohater był.

Została jedna jedyna rzecz za którą mam nadzieje, że się weźmie, wcześniej czy później.

Alternatywne wszechświaty.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

PreviousPage 130 of 533Next