aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 131 of 533Next

Konkurs na najgłupiej brzmiący tytuł filmu nominowanego do Best Picture nareszcie rozstrzygnięty.

Jestem ciekaw czy PTA łączy ponownie siły z Greenwoodem czy poleci ścieżką dźwiękową złożoną z utworów po prostu. Nie obraziłbym sie na Bowiego w samym filmie, nie tylko w zwiastunie. Ciekawi mnie też co z tym Pennem bo wbrew temu co twierdzi Collider - nigdy go nie potwierdzono.

Całość zalatuje mi jednak taką "Wadą ukrytą" i filmem który z biegiem czasu nieco przepadnie, pomiędzy dużymi projektami Andersona. Nie będe też ukrywał, ze zawsze byłem większym fanem PTA jakiego znamy z "There Will Be Blood", "Master" czy "Phantom Thread" niż pozostałych rzeczy.

Tymczasem prequel Fury Road opóźniony o rok.

‘Licorice Pizza’ Trailer Breakdown: An Intimate Mash-Up Of ‘Inherent Vice’ & ‘Boogie Nights’

Opis trailera Licorice Pizza. Penn faktycznie jest w filmie, podobnie John C.Reilly, Cooper gra Jona Petersa - producenta "A Star is Born" 😉

A to mnie zaskoczyli, dopiero co nieudane i krótkie małżeństwo z Pamelą Anderson, teraz już biografia 🙂 Ciekawe czy będzie o jego obsesji na temat wielkich pająków, szkoda, że za wcześnie na wątek Batmana.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nie wygląda to na biografie, podobno ma rolę drugoplanową i mentorską wobec bohatera syna Hoffmana.

Niepotrzebnie użyłem tego słowa 🙂 Mam cichą nadzieję, że to dla PTA powrót do korzeni, od kilku filmów marudziłem, że mógłby zrobić znowu coś w stylu Boogie Nights, albo Magnolii.

Mierzwiak

Ja czekam na realizację jego scenariusza z szafki który ma podobno 600 stron 😉

Pojawiła się nowa plotka że Ben Stiller i Christopher Walken też są w obsadzie Licorice Pizza.

Villeneuve potwierdził że ciągle robi film o Kleopatrze.

Uwierzę jak wejdzie na plan.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Rozważa zrobienie tego przed lub po Part Two Diuny. Co jest o tyle ciekawe, że chce kręcić ten film na jesieni 2022.

Prędzej spodziewałbym się, że zmieści w tym okresie The Son i pilot Sisterhood. Zwłaszcza, że Denis tempo kręcenia ma bardzo dobre a to jednak znacznie mniej wymagające projekty. Oczywiście brak sequela Diuny rozwiąże wiele problemów.

A postraszę Was z poniedziałku! 🙂

Teaser nowego filmu Olivii Wilde

Czekam bardzo, raz, że fajna obsada a dwa, że bardzo lubie reżyserski debiut Wilde i mam wielką nadzieje, że test drugiego filmu nie zawiedzie, zwłaszcza, że projekt zapowiada się na znacznie bardziej skomplikowany.

Mierzwiak

Trochę zdziwił mnie ten teaser, bo byłem przekonany, że premierę filmu przełożyli na pierwszą połowę następnego roku i że trochę wcześnie na zwiastun.. A teraz drugie zdziwienie, bo widzę, że premiera dopiero za rok we wrześniu..

PreviousPage 131 of 533Next