aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 132 of 533Next

Jednak się obraził na maxa. 😛

Ojej.

Cytat z Szaman data Wrzesień 14, 2021, 18:47

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1437835067884199946

Okej, wygląda super. Zaczynam delikatnie czekać.

W ogóle za mało mówimy o obsadzie tego filmu.

Obsada super, ale to Del Toro, więc mój entuzjazm ma temperaturę mniej więcej zimnej wody z kranu.

Jest on rzeczywiście największym problemem 😛 ale dla mnie jego największą bolączką są scenariusze więc liczę, że materiał źródłowy i współscenarzystka swoje wniosą. Gdyby jednak taka historię z taką ekipa prezentował ktoś inny czekalbym znacznie mocniej.

Trochę głupio teraz się przyznać, ale podoba mi się 😛

Może jakiś tegoroczny musical wyjdzie, In The Heights strasznie rozczarowało.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Kulisy przejścia Nolana do Universala:

After a trek to the director's Hollywood Hills compound, Universal, Sony and Apple learned he wanted total creative control, at least a 100-day theatrical window, around a $100 million budget, equal marketing spend, 20 percent of first dollar gross, and a blackout period where the studio would not release another movie for three weeks before and after the feature.

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/christopher-nolan-pitch-to-studios-including-apple-seeking-his-next-film-1235014132/

No ciśnie mi się na usta to z frytkami, ale takie to ograne, że trochę głupio 🙂

Dajesz.

No, że może frytki do tego? Na pewno słyszałeś 🙂 Jeszcze krąży popularne z Kapitana Bomby "i średnia hawajska dla każdego!", jak ulał pasujące do nolanowych postulatów 🙂

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Bo wszyscy tego potrzebują 🙂

Cytat z Szaman data Wrzesień 15, 2021, 17:37

No, że może frytki do tego? Na pewno słyszałeś 🙂 Jeszcze krąży popularne z Kapitana Bomby "i średnia hawajska dla każdego!", jak ulał pasujące do nolanowych postulatów 🙂

Tenet flopnął z wiadomych przyczyn (choć i tak nie aż tak mocno jak The Suicide Squad, przynajmniej nie na rynkach międzynarodowych), co nie zmienia faktu że box office'owe CV Nolana, szczególnie od 2008 roku, jak najbardziej daje mu podstawy do takiego stawiania warunków 🙂

---

Cytat z Szaman data Wrzesień 15, 2021, 18:08

Bo wszyscy tego potrzebują 🙂

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1438186756092964873

LOL, dopiero co przysłali mi Bodyguarda na Blu-ray i pomyślałem, że coś cicho o remake'u do którego zbierają się już od wielu lat. Wydawało się że pomysł umarł, niestety jak widać powstał z martwych. A fuj.

Wynik Tenet to jakby się zastanowić i popatrzeć na tegoroczne wyniki był bardzo fajny. Teraz myślę że mógłby być topowy jeśli chodzi o zarobki w okresie pandemii

Wynik Tenet nie był taki zły jak na warunki, w których film był pokazywany. Tekst w THR interesujący, daje fajny wgląd za kulisy. Co do wymagań Nolana: większość jest OK, ale koleś przesadza z tym sześciotygodniowym oknem dystrybucyjnym dla swojego filmu, w którym Uni nie mógłby wypuścić żadnego innego filmu.

Uroczy robot i pieseł w jednym filmie? Nie dotrwam do końca seansu.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 132 of 533Next