Newsy filmowe
Cytat z Szaman data 16 września, 2021, 16:33https://twitter.com/slashfilm/status/1438523922857684997
Like virtually everything we've seen having to do with #LastNightInSoho, this new classic-style poster has an intriguingly sinister vibe. pic.twitter.com/Z8OqNEe8W5
— /Film (@slashfilm) September 16, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 16 września, 2021, 17:04Like virtually every poster for any movie, the poster for Last Night in Soho also displays big and small heads.
Like virtually every poster for any movie, the poster for Last Night in Soho also displays big and small heads.
Cytat z Marek Pilarski data 16 września, 2021, 21:42https://twitter.com/RealGDT/status/1438528232123351046?s=20
Super, Guillermo. Dzięki za info, już teraz wszystko wiem...
Teaser this afternoon!
— Guillermo del Toro (@RealGDT) September 16, 2021
Super, Guillermo. Dzięki za info, już teraz wszystko wiem...

Cytat z Marek Pilarski data 16 września, 2021, 22:56https://twitter.com/RealGDT/status/1438620212723519511?s=20
45 minutes... https://t.co/bXJOSOPRwP
— Guillermo del Toro (@RealGDT) September 16, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 16 września, 2021, 23:36https://www.youtube.com/watch?v=k-qVV8zyVmI
Cytat z Janko data 17 września, 2021, 07:41Oczywiście, że dobrze toż to del Toro, że się tak wypowiem w kontrze do narzekania na niego przez pewne 2 osoby 🙂
Oczywiście, że dobrze toż to del Toro, że się tak wypowiem w kontrze do narzekania na niego przez pewne 2 osoby 🙂
Cytat z Szaman data 17 września, 2021, 09:37Podobno przeciętny, ale kibicuje wszystkiemu co odczaruje ludzi z nostalgii i wybielania PRL-u. Zwiastun zobaczę potem.
Podobno przeciętny, ale kibicuje wszystkiemu co odczaruje ludzi z nostalgii i wybielania PRL-u. Zwiastun zobaczę potem.
Cytat z Szaman data 17 września, 2021, 09:41Pamiętam, właśnie utworzyłeś mi w głowie obraz przeciętniaka. Pisałeś też o tym w nagrodach filmowych.
Pamiętam, właśnie utworzyłeś mi w głowie obraz przeciętniaka. Pisałeś też o tym w nagrodach filmowych.
Cytat z Janko data 17 września, 2021, 10:14Cytat z Szaman data wrzesień 17, 2021, 09:37Podobno przeciętny, ale kibicuje wszystkiemu co odczaruje ludzi z nostalgii i wybielania PRL-u. Zwiastun zobaczę potem.
E, a to mało było ostatnio takich filmów? Jestem mordercą, Czerwony pająk, Czarny czwartek, Żeby nie było śladów, itd.
Cytat z Szaman data wrzesień 17, 2021, 09:37Podobno przeciętny, ale kibicuje wszystkiemu co odczaruje ludzi z nostalgii i wybielania PRL-u. Zwiastun zobaczę potem.
E, a to mało było ostatnio takich filmów? Jestem mordercą, Czerwony pająk, Czarny czwartek, Żeby nie było śladów, itd.
Cytat z Szaman data 17 września, 2021, 10:25Znaczy ja tutaj wbiłem delikatną szpileczkę w stronę polityków, filmy w stylu Zupa nic mi nie przeszkadzają, bo mowią o wycinku czyichś wspomnień. A te siłą rzeczy muszą być przygotowane w panierce z nostalgii.
Znaczy ja tutaj wbiłem delikatną szpileczkę w stronę polityków, filmy w stylu Zupa nic mi nie przeszkadzają, bo mowią o wycinku czyichś wspomnień. A te siłą rzeczy muszą być przygotowane w panierce z nostalgii.
Cytat z Mierzwiak data 17 września, 2021, 10:29Cytat z janko data wrzesień 17, 2021, 07:41Oczywiście, że dobrze toż to del Toro, że się tak wypowiem w kontrze do narzekania na niego przez pewne 2 osoby
To może lepiej opinię o tym zwiastunie zachowam dla siebie 😀
Pisząc jednak serio trudno cokolwiek powiedzieć, poza tym że obsada jest świetna a autor zdjęć ten sam co w The Shape of Water. (Strzelam, nie sprawdzałem)
Cytat z janko data wrzesień 17, 2021, 07:41Oczywiście, że dobrze toż to del Toro, że się tak wypowiem w kontrze do narzekania na niego przez pewne 2 osoby
To może lepiej opinię o tym zwiastunie zachowam dla siebie 😀
Pisząc jednak serio trudno cokolwiek powiedzieć, poza tym że obsada jest świetna a autor zdjęć ten sam co w The Shape of Water. (Strzelam, nie sprawdzałem)
Cytat z Kuba data 17 września, 2021, 11:46Największy, jedyny w sumie poza niepewnym reżyserem, problem jaki mam na razie z trailerem Nightmare Alley to Cooper który jakoś mi tu nie pasuje. Żeby nie było, bardzo cenie Bradleya i jego karierę w ostatnich latach a fakt, że gość zaraz uzbiera 10 nominacji do Oscara pomimo tego z jakim kinem jest nadal kojarzony imponuje, ale nie będzie łatwo zapomnieć, że pierwotnie mieliśmy tu oglądać Leonardo DiCaprio. Jego reunion z Blanchett też dużo by dał projektowi.
Największy, jedyny w sumie poza niepewnym reżyserem, problem jaki mam na razie z trailerem Nightmare Alley to Cooper który jakoś mi tu nie pasuje. Żeby nie było, bardzo cenie Bradleya i jego karierę w ostatnich latach a fakt, że gość zaraz uzbiera 10 nominacji do Oscara pomimo tego z jakim kinem jest nadal kojarzony imponuje, ale nie będzie łatwo zapomnieć, że pierwotnie mieliśmy tu oglądać Leonardo DiCaprio. Jego reunion z Blanchett też dużo by dał projektowi.
Cytat z Szaman data 17 września, 2021, 17:08Kurcze, to jest bardzo dobry zwiastun, jeszcze okaże się, że za wcześnie wcisnęli mu Złotego Rycerza.
Kurcze, to jest bardzo dobry zwiastun, jeszcze okaże się, że za wcześnie wcisnęli mu Złotego Rycerza.
Cytat z Marek Pilarski data 17 września, 2021, 18:55No właśnie, Peele miał wtedy dostać, albo nienominowany Guadagnino.
No właśnie, Peele miał wtedy dostać, albo nienominowany Guadagnino.
Cytat z Szaman data 17 września, 2021, 19:27Peele za mało skopiował Klucz do koszmaru, aby było jeszcze na drugiego Oscara 🙂 Z nominowanych powinny wygrać Trzy Billboardy i w sumie w reżyserii nie wiem kto, ale pewnie PTA którego filmu do dzisiaj nie widziałem.
Peele za mało skopiował Klucz do koszmaru, aby było jeszcze na drugiego Oscara 🙂 Z nominowanych powinny wygrać Trzy Billboardy i w sumie w reżyserii nie wiem kto, ale pewnie PTA którego filmu do dzisiaj nie widziałem.